Şimdi Ara

epson dx4400 89 ytl 12 taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.epson.com.tr/internetLive/dctm/content/TR/tr_TR/products/all_in_one_products/EIS_Product_Model_DX4400_TR.inter.jsp

Epson dx4400 89 ytl carrefourda. 12 taksit 7.42*12

Yazıcıyla ilgili pek bir bilgi bulamadım. Sadece carrrefourlardaymış.

Yazıcıyla ilgili biraz bilgi var burada
    http://www.btdunyasi.net/index.php?module=news&news_id=4158&cat_id=3

Yazıcı dolan kartuşlarla kullanılabiliyor.Gazyet hızlı olduğu söyleniyor.( 25 sf siyah)

Bu yazıcı hakkında bilgisi, yorumu olanların yardımcı olmasını istiyorum.Kampanya bitmeden yazıcıdan alabilirim.

Saygılar

• Ben 1 tane aldım. Dolankartuş kaliteli mürekkep seti ile denedim. Renkler biraz soluk. Mavi renk ağırlıklı çıkıyor. Nozzellar sağlam. Bi sürü şey denedim olmadı. Bende bu konuda bilgisi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Longbow1971

Ben 1 tane aldım. Dolankartuş kaliteli mürekkep seti ile denedim. Renkler biraz soluk. Mavi renk ağırlıklı çıkıyor. Nozzellar sağlam. Bi sürü şey denedim olmadı. Bende bu konuda bilgisi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim.
    Dün 1 adet bende aldım. Dolankartuşları bugün sipariş ettim. Yarın gelecek.Test eder sonucu bildiririm.

Benim elimde 1. kalite pigment mürekkep var. Kullansam birşey olur mu?
    dolankartuştaki yetkili bizim mürekkeplerimizden kullanın falan dedi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil_cihan

Dün 1 adet bende aldım. Dolankartuşları bugün sipariş ettim. Yarın gelecek.Test eder sonucu bildiririm.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kamil_cihan

kardeş yanlış anlama ama bu pigmentli boyalar nozzle leri tıkayabilir çünkü bunlarda küçük partükürler var kısa süre kullanmadın mı donma olayı olursa yazıcı kafasınıda kaybede bilirsin bu boyanın dye bazlı bayalara göre avantajı resimler çokdaha uzun yıllar bozulmadan kalıyor ama dye bazlı boyalar kadar canlı renk veremez
    yeni seri epsonlarda dye bazlı boyalar kullanılır bu boyalar kuruması daha fazla zaman gerektiriyor
    sana tavsiyem elindeki boyaları çıkartman yerine dye bazlı boya kullanman
    ama yazıcının garantisi varsa bilemem sana kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Baristatales

quote:

Orjinalden alıntı: kamil_cihan

kardeş yanlış anlama ama bu pigmentli boyalar nozzle leri tıkayabilir çünkü bunlarda küçük partükürler var kısa süre kullanmadın mı donma olayı olursa yazıcı kafasınıda kaybede bilirsin bu boyanın dye bazlı bayalara göre avantajı resimler çokdaha uzun yıllar bozulmadan kalıyor ama dye bazlı boyalar kadar canlı renk veremez
    yeni seri epsonlarda dye bazlı boyalar kullanılır bu boyalar kuruması daha fazla zaman gerektiriyor
    sana tavsiyem elindeki boyaları çıkartman yerine dye bazlı boya kullanman
    ama yazıcının garantisi varsa bilemem sana kalmış

Alıntıları Göster
    Ortada yanlış anlayacak birşey yok.Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

• quote:

Ortada yanlış anlayacak birşey yok.Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Test ettim onayladım alın dolankartuşlardan pişman olmazsınız.

Longbow1971 sizin kartuşunuzun kafası kurumuş olabilir. Mesela siz mor basarken kırmızı ve mavi üst üste yazılır mor lde edilir.Ama kırmızı tıkanırsa mavi yazar sadece.Sizinkide muhtemelen böyledir.
  • quote:

Test ettim onayladım alın dolankartuşlardan pişman olmazsınız.

Longbow1971 sizin kartuşunuzun kafası kurumuş olabilir. Mesela siz mor basarken kırmızı ve mavi üst üste yazılır mor lde edilir.Ama kırmızı tıkanırsa mavi yazar sadece.Sizinkide muhtemelen böyledir.

Alıntıları Göster
    Yok tıkalı bişii yoktu. Yazıcı bütün testlerden geçiyordu. Wista yüklü laptopta iyi sonuç alamadım. Xp yüklü masaüstünde denedim, Sonuç: MÜKEMMEL. (Wista driverleri ya dandik yada bende problem var.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Longbow1971

Yok tıkalı bişii yoktu. Yazıcı bütün testlerden geçiyordu. Wista yüklü laptopta iyi sonuç alamadım. Xp yüklü masaüstünde denedim, Sonuç: MÜKEMMEL. (Wista driverleri ya dandik yada bende problem var.)

Alıntıları Göster
    Olabilir.

Bu vistadada driver sorunu çok kötü ya. Şimdilik en mantıklısı xp sanırım
  • quote:

Olabilir.

Bu vistadada driver sorunu çok kötü ya. Şimdilik en mantıklısı xp sanırım

Alıntıları Göster
    inceleyen arkadaşlar fotograf baskısı hakkındada bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skatterbireyin

inceleyen arkadaşlar fotograf baskısı hakkındada bilgi verirse sevinirim.

Alıntıları Göster
    kardes epson dx 4450 modelidir o 4400 serisinin 4450 modelidir senin dediğin bende satıyorum gayet hızlı ve güzel bi makina özellikle tarayıcısı cok net bi şeklide tarayabilior ayrıca kendi kağıtlarını kullandığında mükemmel foto baskısı sonucları werior tavsiye ederim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: fthry

kardes epson dx 4450 modelidir o 4400 serisinin 4450 modelidir senin dediğin bende satıyorum gayet hızlı ve güzel bi makina özellikle tarayıcısı cok net bi şeklide tarayabilior ayrıca kendi kağıtlarını kullandığında mükemmel foto baskısı sonucları werior tavsiye ederim yani

Alıntıları Göster
    ben dolan kartuş kullanıyorum hem resim kalıtesi olarak orjinalınden pek fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: saloo_x

ben dolan kartuş kullanıyorum hem resim kalıtesi olarak orjinalınden pek fark yok

Alıntıları Göster
    eewet güzel cihaz bencede ayrıca piyasada bu fiyatta bu performans ta sadece epson yapar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthry

eewet güzel cihaz bencede ayrıca piyasada bu fiyatta bu performans ta sadece epson yapar zaten

Alıntıları Göster
    Ben bu yazıcıyı dün migrostan 79 küsür ytl ye aldım... 6 yada 12 taksit yapıyolar... Kartuşlar full çıktı. Bi tek usb kablo yok içinde onu da eski bozuk yazıcımdan ayarladım... Fotokopi çektim, resim bastım, taradım, Dx 4400 bence başarılı bi cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 20 Şubat 2008; 13:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Ben bu yazıcıyı dün migrostan 79 küsür ytl ye aldım... 6 yada 12 taksit yapıyolar... Kartuşlar full çıktı. Bi tek usb kablo yok içinde onu da eski bozuk yazıcımdan ayarladım... Fotokopi çektim, resim bastım, taradım, Dx 4400 bence başarılı bi cihaz..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar migros ta 77,90 a satılıyor ama , kartuş sorunu hakkında biraz daha yazabilir misiniz? ben de kimi yorumları okudum ve korktum aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slx -- 20 Şubat 2008; 20:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slx

arkadaşlar migros ta 77,90 a satılıyor ama , kartuş sorunu hakkında biraz daha yazabilir misiniz? ben de kimi yorumları okudum ve korktum aslında

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: slx

O halde Carrefour' un kampanyasından yararlansın alan arkadaşlar.

Onların iddiasına göre piyasada Carrefour' dan daha ucuza bulursanız, Carrefour arada ki farkı size iade ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: slx

O halde Carrefour' un kampanyasından yararlansın alan arkadaşlar.

Onların iddiasına göre piyasada Carrefour' dan daha ucuza bulursanız, Carrefour arada ki farkı size iade ediyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende yeni aldım fena bir yazıcı değil scanner tatmin ediyor ben fuji fotoğraf kağıdını denedim ama fotoğraf çıktısı beni tatmin etmedi best foto çıktı aldım onda bile arada hafif hafif çizgiler oluştu
    ben bir yerde hatamı yapıyorum.
    Yorumlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür

• quote:

Orijinalden alıntı: slx

Alıntıları Göster
    Ben de Carrefour'dan Epson DX4400 aldım. Dolan Kartuş'tan da bir takım 711 kartuş ve 100ml mürekkep aldım.
    Sonuç : MÜKEMMELLLL!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarisso

Ben de Carrefour'dan Epson DX4400 aldım. Dolan Kartuş'tan da bir takım 711 kartuş ve 100ml mürekkep aldım.
    Sonuç : MÜKEMMELLLL!!!!!!!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir kaç gün önce bende bir DX4400 aldım Gayet başarılı ve kullanışlı bir cihaz diyemeyeceğim çünkü kurulumda hata veriyor.. "RPC sunucusu kullanılamıyor" gibi bir hata veriyor.. Benzer sorunla karşılaşan var mı? Ya da kurulum yaparken ayar yapmamız gereken başka bir yer var mı?
    Forumda başka modellerle benzer sorunlarla karşılaşanların tavsiyelerini yaptım hala olmadı..
    Cihaz ve kablolar falan düzgün çalışıyor.. Çünkü tarayıcı normal olarak çalışıyor.. Hiç bir problem yok Ama yazıcıda tık yok..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Arkadaşlar bir kaç gün önce bende bir DX4400 aldım Gayet başarılı ve kullanışlı bir cihaz diyemeyeceğim çünkü kurulumda hata veriyor.. "RPC sunucusu kullanılamıyor" gibi bir hata veriyor.. Benzer sorunla karşılaşan var mı? Ya da kurulum yaparken ayar yapmamız gereken başka bir yer var mı?
    Forumda başka modellerle benzer sorunlarla karşılaşanların tavsiyelerini yaptım hala olmadı..
    Cihaz ve kablolar falan düzgün çalışıyor.. Çünkü tarayıcı normal olarak çalışıyor.. Hiç bir problem yok Ama yazıcıda tık yok..

Alıntıları Göster
    kurulumu içinden çıkan broşüre göre mi yaptınız... Çünkü usb kabloyu falan kurulumun belli aşamasında takıcaksınız. Bİrkaç aşama daha vardı sanırım... Ben bi sorun yaşamamıştım kurulumda.

quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 12 Mart 2008; 17:42:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erulu

kurulumu içinden çıkan broşüre göre mi yaptınız... Çünkü usb kabloyu falan kurulumun belli aşamasında takıcaksınız. Bİrkaç aşama daha vardı sanırım... Ben bi sorun yaşamamıştım kurulumda.

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erulu

quote:

kurulum yaparken 2, aşamada usb kabloyu taktım makineyi açtım fakat kablo takılı değil diye yuklemeye devam etmıyo neden olabilir acaba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.