Şimdi Ara

Teknosa Philips MG3730/15 8 in 1 189 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Philips MG3730/15 8 in 1 Erkek Bakım Kiti Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/philips-mg373015-8-in-1-erkek-bakim-kiti-p-120240884

piyasa fiyatını kontrol ettim 299 en uygun görünüyor. sıcak fırsat gibi geldi, piyasa fiyatları tekrar kontrol edilip, ihtiyacı olan alabailir.

• 16 saat şarj 60 dk kullanım. Kablolu kullanım imkanı da yoksa sizi baya üzebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • li ion olmayanlar alınmaz. kısa kullanımı geçtim bi süre sonra kısa bile kullanılmaz
  • Li-ion pil olanlardan alınız. Ni-Mh piller geç dolar çabuk biter kısa ömürlüdür. İlk alım fiyatı düşük ama f/p ürünü değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbden 3720 modelini 50 tl indirimle 120 liraya aldım öyle ahım şahım bi alet değil 189 tl etmez
  • günde 3-5 dakika çalıştırıyorsun. üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

günde 3-5 dakika çalıştırıyorsun. üzmez.
    3-5 dakikaya bırak saçı sakal traşı bile yapamazsın. Yalnızca burun kıllarını alınır veya sakal üstü düzeltilir o sürede.

Bende bunun üst modeli var li-on olan, 5 dk şarj edince bir traşlık enerji depolamış oluyor. Eski makinam geç şarj olurdu, kaç kez sabah sakalları düzeltemeden çıkmışlığım vardır.

Ayrıca su geçirmemesinde fayda var hem banyoda kullanım hem de makine temizliği açısından.

200 lira fazla verip diğerinden almak daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saç kesmek için almayın pişman olursunuz. Tekrar ediyorum saç kesmek için bu bakım kiti diye teneke uçlu ucubeleri sakın almayın. Ben yandım siz yanmayın. Yok kendini biliyor filan hepsi palavra. Kesemiyor, ısırıyor kalıyor.
  • 10 gün önce hem kendime hem babama almıştım hediye. Daha kullanma fırsatım olmadı ama yorumlarınızı okuyunca pişman oldum aldığıma
  • Madem o kadar kötü. Neden yükselmiş fiyat. Dün bitmişti hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zatrox

3-5 dakikaya bırak saçı sakal traşı bile yapamazsın. Yalnızca burun kıllarını alınır veya sakal üstü düzeltilir o sürede.

Bende bunun üst modeli var li-on olan, 5 dk şarj edince bir traşlık enerji depolamış oluyor. Eski makinam geç şarj olurdu, kaç kez sabah sakalları düzeltemeden çıkmışlığım vardır.

Ayrıca su geçirmemesinde fayda var hem banyoda kullanım hem de makine temizliği açısından.

200 lira fazla verip diğerinden almak daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    MG3720 var bende. Geçen sene 90 liraya falan almıştım. Sakal için aldım gayette iş görüyor.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Hocam iş görür tabii ki, çöp değil sonuçta.

MG7730 alana kadar Philips dahil 4-5 farklı makina kullandım ve iyi kötü yıllarca idare ettim.

Sadece diyorum ki eğer imkan varsa 200 lira farka değer aradaki özellikler.
  • Mg 7000 serisi 400 liranın altına düşüyor sürekli kesinlikle 200 lira daha vermeye değer bunu alıp dert sahibi olmaya gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı cihazı geçen yaz Amerika'dan BestBuy'da kırmızı indirimden 0.99 USD'ye aldım. Değerini bilin ona göre saldırın diye yazdım.
  • 2 yıl kadar önce migrosta indirimde almıştım. 100 tl civarıydı hatırladığım kadarıyla. Gayet memnunum, şarjı güzel, uzun süre beklese de şarjı tükenmiyor, şarj süresinde de azalma olmadı. Corona sürecinde kendimin ve oğlumun saçlarını kestim. Ayarlı ucuyla gayet pratik numara ayarı yapılıyor. Temizlemesi çok kolay. Kesmesinde sıkıntı yok fakat kafa nispeten küçük olduğundan yoğun saç-kılda kaçırabiliyor. Bu yüzden aynı yerden bir kaç defa geçmek gerekebiliyor. Klasik philips kalitesi işte, fiyata bir şey diyemem ama cihaz kullanışlı. Tahminlerden ziyade 2 yıllık bir kullanıcı olarak almayı düşünenlere yardımcı olmuşumdur umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.