Şimdi Ara

epson dx8400 kartuş dolumu ACİL!! yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birşey sormak istiyorum. benim yazıcımın kartuşu çok az kaldı. ama daha henüz bitmedi ama biticek çok çok az kaldı. tam bitmeden kartuşu değiştiremiyormuyum. çünkü kartuşu çıkarmak için yazıcının kapağını açtığımda kartuş kafası boşluğa gelmiyor. yani kartuşu değiştiremiyorum. acaba kartuş bitmeden mi gelmiyor? bitince mi gelir. yoksa benim yazıcıda mı sorun var? ya da bir tuş mu var kısayol mu?
    çok teşekkür ederim. acil dir. lütfen dikkate alınız!

YAZICIMIN MODELİ EPSON STYLUS DX8400.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray_gfb -- 7 Şubat 2009; 11:02:17 >

• Bu şekilde yapabilirsin
     epson dx8400 kartuş dolumu  ACİL!! yardım
  • çok teşekkürler dostum... bunu bildiğim iyi oldu (:
  • birde bişey daha sorucam. benim o menüm(resimdeki) türkçe değil. ingilizce. onu değiştirme imkanım var mı? vardırda nerden değiştirebiliyorum. tekrar yardım olursanız sevinirim. iyi günlerçççç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray_gfb -- 7 Şubat 2009; 17:58:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray_gfb

birde bişey daha sorucam. benim o menüm(resimdeki) türkçe değil. ingilizce. onu değiştirme imkanım var mı? vardırda nerden değiştirebiliyorum. tekrar yardım olursanız sevinirim. iyi günlerçççç

fenerli kardeşim senin driver ingilizce olduğu için seçenekler ingilizce o driverı kaldır sana verceğim yerden driverları indir
    http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=tr-TR&data=lkuCfcvA9czc+0TjTXcYqSVhGlT0wFdD0AnCSa6bFO0U003D&tc=6
    en üsteki tarayıcının driverı bi alttaki yazıcının driverı driverlar türkçe bende burdan kurmuştum

• eyw kardeşim çok sağol ya... allah razı olsun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.