Şimdi Ara

EPSON EMP-TW700 & PANASONIC PT-AX100, (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2000 ANSI lumens 2000 ANSI lumens
    6000:1 (on/off) contrast ratio 6000:1 (on/off) contrast ratio
    Dynamic Iris with Light Harmonizer (Gamma) System Dynamic Iris with Light Harmonizer 2 (Gamma + Sharpness + Lamp power + Iris) System
    220W UHM lamp 220W UHM lamp
    D-5 LCD panel D-5 LCD panel
    290W power 290W power
    Dynamic Iris Dynamic Iris
    1 HDMI input 2 HDMI inputs v1.3
    Backlit remote Backlit remote
    Full 1080p/24/60 support Full 1080p/24/60 support
    No Game mode Game mode
    10.8lbs 10.8lbs
    15.5” x 4.4” x 11.8” 15.5” x 4.4” x 11.8”

quote:

Orjinalden alıntı: doubtful1

ok tesekkir ederim
    ax200 ile ax100 arasinda tek fark bu ozaman? sonucdaa ikiside ayni ansi lumen ayni konstrat seviyesindee,ole degilmi?
    gidipte daha fazla para verip hdmi 1.3 diye ax200 almak mantikli degil ozaman?

• bu kaynak neresi dostum, o zaman her iki model de HDMI 1.3 oluyor yine tek fark 2 hdmı olması kalıyor ax200 de..
  • HI DEF-sagol...
    bi game mode farki var oda onemli bisey degil sanirimm...
  • Bahsettiğin Epson TW700 modeli gerçketen güzel bir cihaz. hem kontrast değeri hemde çözünürlük ve ansi olsun.. üst seviyede bir cihaz. Ama duyduğum kadarı ile Panasonic AX100 modelinde şu anda piyasada çok iyi kampanyalar var ve fiyatları 799€ lara kadar düşmüş. kıyasladığın zaman ax100 epsona nazaeran ansilumen olarak daha yüksek sadece kontrastı 6000:1 250€ fark için değermi durup düşünmek lazım.... çünki Panasoniğin o modelinin performansını gçrdüm gerçekten güzel bir cihaz....

quote:

arkadaslar,projektorum u degistirmek istedigim icin su 3 gun icersinde model arastirmasi yapmaya basladim ve hd destegi olan projektor istedigim icin bu iki modelde kararsiz kaldim EPSON EMP-TW700 & PANASONIC PT-AX100,

(forum icersinde ayni karsilastirmasi yapilan bi topic varsa,bakamadim aciliyetten hemen konu actim,affedin...)

bilgisi olanlar bana yardim edebilirlerse yarin siparisi verip almak istiyorum ama sole bi sorunda var alicagim yerde tw700 un bittigini solediler panasonic bulunuyormus ellerinde
    eger panasonic pt-ax100 un daha iyi olduguna inanirsam kararim o olucak,veya epson EMP-TW700 aramaya devam edicem:(

tesekkurler simdidenn...

• Hayır sadece PT-AX200 'debv1.3 ve Deep Color Support var.
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

bu kaynak neresi dostum, o zaman her iki model de HDMI 1.3 oluyor yine tek fark 2 hdmı olması kalıyor ax200 de..
  • EVET epson tw700 unde cok kaliteli oldugunu biliyorum (mormavi) zaten onu almak icin gorustum telefonla siparis edicektim bana ellerinde hic epson kalmadigini 4 hafta beklemem gerektigini solediklerinde vazgectim..ax100 e yoneldim...

sonucdaa ikiside cok iyi makinalar...sanirim tercihim ax100 olucak... herkeze tesekkurler
  • Şimdiden hayırlı olsun iyi seyirler dilerim :) güzel bi seçim oldu için rahat olsun.
  • ax100 aldınız mı tecrübelerinizi merak ettim?
  • tesekkurler riazor

hayir daha almadim tefekkur...yarin siparisi vericem,geldiginde izlenimlerimi yazicam
    herkez guzel dedi...bakalim gorucez...:)
  • Hımm,
    Tamam şimdi taşlar yerine oturdu 1.3 HDMI nin önemini bilenler bilir, sadece 1 fazla HDMI giriş için 450 ytl fark saçma ve verilmez görünüyordu.
    Ayrıca söylenti halinde olmakla beraber AX100 de bulunan bazı firmware bug ları ve görüntü hataları ax200 de düzeltilmiş diye yazmıştı forumda bir arkadaş,
    o zaman PANASONIC PT-AX200 yazıcam yakında imzama..

quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

Hayır sadece PT-AX200 'debv1.3 ve Deep Color Support var.
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

bu kaynak neresi dostum, o zaman her iki model de HDMI 1.3 oluyor yine tek fark 2 hdmı olması kalıyor ax200 de..

• goruntu hatasi derken nasil yani?
  • Seninde söylediğin gibi Panasonic AX100 de çok güzel bir cihaz görüntü kalitesini görme imkanım oldu. doğru seçim çok önemli, pişman olacağına annetmiyorum.... umarım yüzümüz kara çıkmaz:)

quote:

EVET epson tw700 unde cok kaliteli oldugunu biliyorum (mormavi) zaten onu almak icin gorustum telefonla siparis edicektim bana ellerinde hic epson kalmadigini 4 hafta beklemem gerektigini solediklerinde vazgectim..ax100 e yoneldim...

sonucdaa ikiside cok iyi makinalar...sanirim tercihim ax100 olucak... herkeze tesekkurler

• http://forum.donanimhaber.com/m_17282216/tm.htm

Yukarıdaki başlıkta uzun uzun yazıldı, bi zahmet okursan helede alma planın varsa çok yararlı bilgiler var önceden okunması gereken..

quote:

goruntu hatasi derken nasil yani?
  • siparisimi yaptim (panasonic ax100)
    kargo 1-2 saate evde olucakmiss...
    ordanda bulundugum yere gondericemm...

bilgileriniz ve tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler...
    maknayi herkez cok ovuyor bakalim nasil cikicakk...

xbox 360 lada guzel bi ikili olucaklarina inaniyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubtful1 -- 28 Mart 2008; 16:57:41 >
  • Nereden, kaça aldınız arkadaşım ?
  • istanbulbilisim den
    fiyati guzel 779 euro
  • Piyasada çok fazla fiyat seçenekleri var. 1200€ lara kadar çıkıyor panasonic ax100 modeli. doubtful1 arkadaşımızın dediği şirketin web adresine falan girdim dediği gibi fiyat doğru bende şaşırdım açıkcası çok güzel ve özelliği iyi olan bir cihaz... O fiyata bence düşünülebilir..
  • ISTEDIGIM epson tw700 du ama ellerinde yokmus 5 hafta beklersiniz dediklerinde tercihim degisti,baktim panasonic i de baya ovduler ondan siparis ettim...
    ama diger topic te biri optik iris probleminden bahsetti beni tedirgin etti ...
  • Bu 779 Euro KDV dahil mi ?

Bu arada yetkili Epson firmasından TW700 alabilirdiniz lamba dahil 3 yıl da garantili olarak. Ürününe lafım yok ama projektör konusunda da uzman olan yetkili servis ve yedek parça konularında Panasonic bana nedense güven vermiyor. En çok satan marka ve işin uzmanı olması ile şahsen Epson'u tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 29 Mart 2008; 21:08:13 >
  • neyse aldik bikereee...onceki projektorum epson du ve cok memnundum,daha ust duzey ve hd bi projektor almak istedigim icin panasonic i aldim,dedigim gibi fazla sansimda yok yurtdisindayim bulundugum yerde bu tip bi projektor bulamadim tr den aldim(daha elime ulasmadi pazartesi ev adresime ulasicak hafta icide bana) hayirlisi diyelim aldik sonucda...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.