Şimdi Ara

epson kartuş dolum yardım acilen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dolum yeri nerden olacak bulamıyorum... kartuş : T0551

lşütfen yardım..resimli olursa sevinirim.

• bilidiğim kadarıyla, epson özel bir mürekkep kullandığı için dolumu yapılmıyor, yapılsada sağlıklı olmuyor ama kartuş dolum yapılan merkezlerde muadil kartuş bulabilirsin
  • mürekkep değil özel olan... üzerinde çip var... o çipin resetlenmesi gerekiyor. resetleme programını buldum. sadece nerden nasıl dolduracağımı bulamadım ne yazık ki... üzerinden delip de mi dolduracağız acaba...
  • DOLUM YAPILIYO ONUN ÜZERİNDE ÇOK KÜÇÜK BİR DELİK VAR ŞİRİNGAYLA DOLDUR AMA ETİKETİN ALTINDA KALIYO OK. BİLGİNE
  • delik bulamıyorum ben kartuşta. bi fotoğrafla gösterecek arkadaş yok mu acaba. stres oldum iyice...
  • ilk resimler

• quote:

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

mürekkep değil özel olan... üzerinde çip var... o çipin resetlenmesi gerekiyor. resetleme programını buldum. sadece nerden nasıl dolduracağımı bulamadım ne yazık ki... üzerinden delip de mi dolduracağız acaba...

Şu yazılım da neyin nesi bi anlatsan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. furya..

• üzerinde çip var kartuşun. doldurduktan sonra bir yazılımla resetlemek gerekiyor. ama mesele nerden nasıl dolduracağım. üzerinden delik mi açacaz illa ki. açaacaksak nerden açacaz.
  • 3. parti resimler...

• Üstten delip doldurursun da, yazılım nasıl onu bi açsan
  • kartuşu doldurduktan sonra .. kartuş boşken değil... programı koyamıyom ki buraya. yani koymayı bilmiyom..
  • Sen programın adını ver ben bulurum biyerlerden.

Ya da link falan yaz, benim de ihtiyacım var ona
  • sscserve

adı bu... ya hocam nerden delecem. bi resimle göstersene..
  • deldim.. sağol yardımın için... sonuç rezalet. kartuşum gitti. kolay dedin ama açıklama yapmadın. adın gibi salladın yani... öğrensem de bunu sana açıklamayacağım.
  • evet sorun aynı..
    neresinden doluruluyor bu kartuşlar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

evet sorun aynı..

nasıl doldurulacağını resimli anlattım
    http://img108.imagevenue.com/img.php?image=46124_Foto61raf-0315eeee_122_1015lo.JPG

bu kartuşları doldursan bile yazıcı boş olarak algılayacak bu kartuşları resetlemen lazım resetleyici ciğaz alman gerek tamamen bitmişse zaten çöpe at gitsin resetleyemessin

orjinal kartuşu doldurmak yerine alternatif çözümlerine yönel (ciss yada oto reset kartuşlar) bence ben öyle yaptım

• quote:

Orjinalden alıntı: erkannhl

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

evet sorun aynı..

nasıl doldurulacağını resimli anlattım
    http://img108.imagevenue.com/img.php?image=46124_Foto61raf-0315eeee_122_1015lo.JPG

bu kartuşları doldursan bile yazıcı boş olarak algılayacak bu kartuşları resetlemen lazım resetleyici ciğaz alman gerek tamamen bitmişse zaten çöpe at gitsin resetleyemessin

orjinal kartuşu doldurmak yerine alternatif çözümlerine yönel (ciss yada oto reset kartuşlar) bence ben öyle yaptım

zaten birini dolduruyorum diye haşat ettim sanırım..
    mecburen alernatif yantemleri kullancaz artık..(resetlemek için program varmış illa cihaza gerek yokmuş ama o aşamaya gelemedim henüz)
    hangisini tavsiye edersin?

bi ara google a failure yazınca bush çıkıyodu..
    artık bu resimler çıksın

gösterdiğim yeri mi delmek gerekiyor doldurmak için?
    plastik yeri delcez yani yoksa şeffaf jelatini mi??

**

ben orayı delip doldurduğumda o söylediğin kapagı açmamıştım..çok yanlış bir yerden delmişim sonradan farkettim..kartuşu yazıcıya takınca deldiğim yer altta kalıyor..ki o taraf altta olunca da mürekkep akıyor (ellerim simsiyah oldu zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 12 Ekim 2008; 13:36:50 >

• bende sana gösterdiğim fotodaki kartuşları dolduruyordum ama çipleri resetleyemediğim için sadece uğraşıyordum benim siyah olan kartuşunda ağızı bozuldu
    sürrekli mürekkep akıtıyordu

sorduğun soruya gelince zaten sen doğru yerden delmişsin ama iyi kapatamamışsın akması ondan ama nekadar zorlasanda 5-6 ml den fazla dolduramasssın o beyaz kalan yere hiç dokunma orası boş kalıyor hep bide bu çipleri resetleyecek programıda atıyorum belki senin model vardır içinde yoksa diğer adı olan cx modelini öğrenmen gerek onuda yazıcının kullanma kılavuzunda modeline bakabilirsin çipleri çip bölümünden resetlemeye çalış
    http://rapid share.com/files/153240090/sscserve.rar ayrık yazdım sen birleştirirsin

ilk mesejda dediğim gibi alternatif çözümlere yönelmen gerekiyor bu orjinal kartuşları doldurmak çokda sağlıklı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baristatales -- 12 Ekim 2008; 14:18:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.