Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Epson L1110 yazıcı Satın Al 1 Haziran 2021 22:00 1 1 Epson L1110 yazıcı Bugün abimden hediye geldi. Sıfır kutusunda n Açtım baktım denedim 2 sayfa siyah çıktı aldım ki zaten diğer mürekkeplerini paketinden bile açmadım. Benim ihtiyacım tarayıcı ve wi-fi özelliği olan fotoğraf yazıcısı olduğundan satıyorum. Dediğim özelliklerde garantisi bulunan bir kaç aylık cihazlarla ile takas edilebilir lakin önceliğim satılıktır. Faturası bugün tarihlidir (26.05.2021).Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün S-Link 650 az kullanılmış UPS Epson L1110 sublimasyon yazıcı Sıfır G-STAR RAW bot 44 numara Getac V100g4 rugged notebook