ödeme yaptırmadı mı size mağazada. yani direk alamamış mı oldunuz |
Epson L3110 Ecotank Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi 999TL A101 (2. sayfa)
-
-
3151 modeli wifili olan Mayıs ayında almıştım. Vatanda 999 liraydı. Kredi kartı kampanyaları ile 3 kombo 150 puan vermişti. Kart kampanyalarını kontrol edin varsa o şekilde daha uyguna almaya çalışın.
Ben cihazı aldıktan 15 gün sonra şehir dışına çıktım. Wifili olan modelde uzaktan yazdırma var. Gitmeden önce kağıt haznesini doldurdum. Haftada 1,2 defa, çocuk için döndüğümde kullanabileceğim, renkli çıktılar aldım. 1 ay boyunca bu şekilde çıktı aldım. Sonra wifi erişimde bir problem oldu 20 gün kadar hiç çıktı alamadım. Kardeşimde anahtar vardı, kontrol etmesini istedim.
Uzun süreli elektrik kesintisinde cihaz kendiliğinden açılmıyor. Kısa sürelilerde kendiliğinden cihaz açılıyor ve wifiye otomatik bağlanıyor. Yazıcıyı açtı, yine uzaktan yazdırmaya devam ettim. 20 günlük sürede kartuş kuruması vs olmadı. 2,5 ay boyunca uzaktan çıktı alarak kurumasına engel oldum.
A101deki cihaz ile 3151 arasında wifi dışında fark yok sanırım. Wifinin ev içinde uzaktan yazdırma kolaylığı ve gerçek anlamda km lerce uzaktan yazdırma opsiyonu avantaj.
Fotoğraf baskısı da almıştım, çok iyi veya kötü diyemem idare eder gibi geldi bana. Sonuçta fotoğraf yazıcısı değil. Ama ev içi ihtiyacı görecektir.
Mayıs ayında ben almayı düşünürken Nisana göre 100-200 daha pahalıydı. Pandemi sebebiyle yazıcı talebi artmış fiyatlara da yansımıştı. Aradan birkaç ay daha geçti, okullar açılırken, hem talep artışı hem kur etkisi fiyatı 1400-1500 seviyesine çıkmış.
Bana göre bu kura rağmen wifili modelin ederi 1000, wifisiz model 750. Talep çok yükseldi, kur arttı fiyatlar uçtu.
Aşağıdaki cihaz Mayıs ayında vatanda 912 liraydı. Şimdi 1700 diyor ama stokta yok. Farklı sitelerde 2000 olmuş. İnanılır gibi değil.
Edit : Evdeki 2 laptopdan epson yazılımı kurduğum hiç kopmuyor, diğeri bazen yazıcı açık olsa bile offline diyip basmıyor. Ben genellikle mail adresi üzerinden mail atarak çıktı almayı tercih ediyorum. Yazıyıya ait bir mail adresi oluşturuyorsunuz. O adrese attığınız mail eklerini yazdırıyor. Yazıcının mail adresine çıktı gönderebilecek adresleri de kısıtlayabiliyorsunuz.
İlk gün telefondan wifi direct ile bağlanamamıştım. wifi çalıştığı için wifi direct için pek uğraşmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi az_tek -- 8 Ekim 2020; 13:33:59 >
-
Yok yaptırmadı. Elimizde olup olmadığını bilmiyorum. Varsa sipariş vereceğim sizi ararım dedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar wifili ürün hiç kullanmadığım için bilgim yok. Acaba wifi özellikli yazıcıda pc içinde bağlantı kablosu olmadan çıktı almak mümkün mü ? Örneğin ben masaüstündeki bir dosyayı yazdır dediğim vakit aynı ağa bağlı olan yazıcıdan kablosuz şekilde çıktı alabilirmiyim ? Yoksa bu işlem sadece akıllı telefonlara özgü birşey mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alabilirsiniz hocam. Yaziciyi evin ölü bir nojtasina koyun ve sadece elektrik verin. Wifi uzerinden uzaktan xikti alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: cboy60Arkadaşlar wifili ürün hiç kullanmadığım için bilgim yok. Acaba wifi özellikli yazıcıda pc içinde bağlantı kablosu olmadan çıktı almak mümkün mü ? Örneğin ben masaüstündeki bir dosyayı yazdır dediğim vakit aynı ağa bağlı olan yazıcıdan kablosuz şekilde çıktı alabilirmiyim ? Yoksa bu işlem sadece akıllı telefonlara özgü birşey mi ?
Bende hp 2600 yazıcı var wifi özellikli. Evet bir defa kabloyla bağladım ayarları yaptım. Şimdi pc veya telefon kablosuz istediğimi alabiliyorum. Hatta kablosu nerde onu da bilmiyorum.
İlandaki yazıcı on numara. Babamda var aynısı. Doldurması da gayet kolay tavsiye ederim
-
Hocam L386 wifi li var. Ben gibi amatör şekilde kullanacaksanız tavsiye ederim. Şuana kadar 2000e yakın siyah beyaz 1000e yakın foto bastım. Mürekkepler yarıya gelmedi. Doldurması çok kolay. İnternetten 10tl ye foto kapıdı al. İstediğini bas. Wifi olunca her yerden basıyorsun. Ayrıca Mail ile de çıktı alabiliyorsun. Ben çok memnunum. Evdeki herkeste kurulu isteyen istediği fotoyu basıyor. Kendin çerçeveler ayarlayıp bi kağıda birden çok foto basabiliyorsun. Fosforlu kağıtlarla değişik şeyler çıkıyor ortaya. Boş vakit değerlendirmek için güzel uğraş. Birazda fotoya ilgin varsa Photoshop falan baya iyi. Vesikalık falan içinde harika. Bir fotocuda biraz daha büyüğünü görmüştüm. Durumunuz varsa wifi bakın derim. Başka merak ettiğiniz varsa bildiğim bişeyse yardımcı olmaya çalışırım
Konudaki yazıcıya sıcak bakmistim ancak vazgeçtim. Wifi önemli bir özellik. Dolayısıyla yine Epson L3151 düşünmek lazım bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar hızlı tükendi
-
sadece siyah-beyaz tonerli toneri kendimizin doldurabileceği çiptir ıvırdır zıvırdır derdi olmayan lazer yazıcı kullanan var mı?
-
sabah 8.30'ta mağazadan aldım bölge sorumlusunu arayıp teyit ettiler ama öğleden sonra 4.30 ta ürün kalmadığını belirtip iptal ettiler. bunlara güvenipte birşey alınmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X