Epson L3110 Ecotank Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi 999 TL A101 Online mağaz satışa açıldı. Mağazalarda Sipariş ödeme Teslimat şeklinde satılacak ama stok ?? https://www.a101.com.tr/elektronik/epson-l3110-ecotank-yazici-tarayici-fotokopi/ İhtiyacı olan için iyi fiyat. |
Epson L3110 Ecotank Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi 999TL A101
-
-
Fiyat iyi ama ürün hakkında detaylı bilgisi olan var mı acaba? Yani ilk etapta uygun görünüyor ama sonrası için mantıklı bir seçim olur mu? Eksik yönleri nelerdir? Bu fiyat aralığında daha seçilecek başka bir model var mıdır?
-
Online mağazada stok bitmiş. Piyasaya göre iyi fiyat. Wifi olsaydı yiğenlerim için düşünürdüm.
-
İhtiyaç var ama fiyat olarak buralara çıkmadan güzel bir cihaz almak mümkün mü ? 250-300 tl bandında bir şeyler iş görmez mi ? Aktif kullanılacak.
-
Hiç yoktu ki hocam. Dün saat 22-23 civarı kontrol etmiştim.
-
şubeye gelmiş aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: :SHiç yoktu ki hocam. Dün saat 22-23 civarı kontrol etmiştim.
12 den sonra stoğa gimiştir hemenn bitmiştir. bu cihaazın sürkliliği nasıl acaba bu boyaların doldurulması falan
3 yıl yetecek kadar mürekkep varmış demişler içinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 8 Ekim 2020; 9:52:14 > -
-
-
Orjinal tanklı hocam bu sanırım. Çevirme değil. Adam tam dolu kapasiteyle 3000 sayfa yazar dedi. En kotu zaten haftada 3 5 çıktı alırsınız zaten. Yok almiyorsaniz da zaten fiyat fazla gelir? Bugün bakacağım ben. Keşke wifi de olsaydı. Ama yine de iyi fiyat. -
aynısının wifi lı olanını kullanıyorum. doldurmak son derece kolay, mürekkep ve dolayısıyla çıktı maliyeti çok ekonomik. birkaç gün kullanılmadığında üzerinde bir tuşla temizleme yapmak gerekiyor. 1 dakikaya yakın sürüyor o işlem. baskı kalitesi son derece iyi. bugün alsam yine wifi lı olanını alırım ama. çocuğa whatsapp tan gelen ödevleri hangi odada olursam direk telefondan alıyorum ki büyük rahatlık. eğer renkli çıktı ihitiyacınız oluyorsa alın. ben kendinden tanklı birkaç modeli sormuştum servise ve tamircilere, hepsi bunu önerdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: konyatiridiaynısının wifi lı olanını kullanıyorum. doldurmak son derece kolay, mürekkep ve dolayısıyla çıktı maliyeti çok ekonomik. birkaç gün kullanılmadığında üzerinde bir tuşla temizleme yapmak gerekiyor. 1 dakikaya yakın sürüyor o işlem. baskı kalitesi son derece iyi. bugün alsam yine wifi lı olanını alırım ama. çocuğa whatsapp tan gelen ödevleri hangi odada olursam direk telefondan alıyorum ki büyük rahatlık. eğer renkli çıktı ihitiyacınız oluyorsa alın. ben kendinden tanklı birkaç modeli sormuştum servise ve tamircilere, hepsi bunu önerdi.
3150 mi aldınız ? Kaça almıştınız?
-
-
İşyerinde Epson'ın L310, L386, L3050, L3150 serilerinden kullanıyoruz, her birinden 3-5 tane var. Ev ortamında mürekkebi kolay kolay bitmez, yanında 3 renkten birer tane ve siyahtan iki tane mürekkep geliyor, kolaylıkla dolduruyorsunuz. Biterse, 4 tane birer litrelik mürekkep alıp, eczaneden de alabileceğiniz enjektörle dolduruyorsunuz. 3 yıldır aldığımız tek mürekkep o.
Wifi olsaydı, ben de çocuk için alırdım.
-
Bu yazıcıları 10-15 gün kullanmazsan kuruma yapıyor mu? Kuruma yaptığında kolay çözülüyor mu o önemli? sonradan tanklı bir kaç sistem kurdum çöp oldu gitti. Çok ucuza aldım diye önemsememiştim ama 1000 tlde az bir para değil. Tatile gidiyorsun bazen 10 gün baskı almıyosun temizleme yapamıyosun. Sıkıntılı oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drturbulanceBu yazıcıları 10-15 gün kullanmazsan kuruma yapıyor mu? Kuruma yaptığında kolay çözülüyor mu o önemli? sonradan tanklı bir kaç sistem kurdum çöp oldu gitti. Çok ucuza aldım diye önemsememiştim ama 1000 tlde az bir para değil. Tatile gidiyorsun bazen 10 gün baskı almıyosun temizleme yapamıyosun. Sıkıntılı oluyor.
benim de canon kuruma yüzünden çöp oldsu. ama üstte bi arkadaş yazmış 3 4 günde bir bir tuşa basıp temizleme yapılıyormuş diye
-
Wifi olaydi düşünürdüm. Fotograf cikti almak, aile albümü olusturmak icin eve bir yazici sart. -
bende yeni hp yazıcıyı çöpe attım.orjinal kartuş takıyorum üçgün kullanma donuyor.kartuşlar zaten yazıcıdan pahalı. -
Mağaza isim ve numara yazdı gönderdi. Bölgede 44 tane var size haber veririz dedi. Alan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: biyikliadam
Wifi olaydi düşünürdüm. Fotograf cikti almak, aile albümü olusturmak icin eve bir yazici sart.fotoğraf kağıtları da acaip arttı. ilk tanklı için almıştım sonra alet bozulunca satmak zorunda kalmıştım kağıtları. şimdi sattığımı 3 katı fiyatla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 8 Ekim 2020; 12:33:49 >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X