Şimdi Ara

Epson Piezo Baskı Kafası Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar epson dx5050 yazıcımı 2 senedir kullanmıyordum, baskı kafası kurumuş, solüsyon aldım kafaya enjekte etmeye çalıştım ama olmadı fakat şırıngayı tersi yönde çektirdiğimde baskı kafası açık gibi görünüyor, çünkü şırınganın içine fıkır fıkır hava baloncukları geliyor, mürekkepleri israf etmeyeyim diye kolay dolum kartuşlarına koymadım bunun yerine sadece kartuşlara solüsyon+kolonya doldurup yazdırmaya çalışıyorum hem kafanın açık olup olmadığını kontrol edeyim diye hem de tıkalıysa açılmaya çalışsın diye fakat bir belge yazdırdığımda kağıt bomboş çıkıyor. Aslında yazdırdığım belgenin ıslak ve kolonya kokması gerekmiyor mu nozüller açık ise ? Aceba kartuşlara mürekkepleri doldurup yazdırmaya çalışayım mı yani baskı kafası açık mıdır?Reklam yapmadan yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

İyi günler arkadaşlar epson dx5050 yazıcımı 2 senedir kullanmıyordum, baskı kafası kurumuş, solüsyon aldım kafaya enjekte etmeye çalıştım ama olmadı fakat şırıngayı tersi yönde çektirdiğimde baskı kafası açık gibi görünüyor, çünkü şırınganın içine fıkır fıkır hava baloncukları geliyor, mürekkepleri israf etmeyeyim diye kolay dolum kartuşlarına koymadım bunun yerine sadece kartuşlara solüsyon+kolonya doldurup yazdırmaya çalışıyorum hem kafanın açık olup olmadığını kontrol edeyim diye hem de tıkalıysa açılmaya çalışsın diye fakat bir belge yazdırdığımda kağıt bomboş çıkıyor. Aslında yazdırdığım belgenin ıslak ve kolonya kokması gerekmiyor mu nozüller açık ise ? Aceba kartuşlara mürekkepleri doldurup yazdırmaya çalışayım mı yani baskı kafası açık mıdır?Reklam yapmadan yardım ederseniz sevinirim.

Yazıcınızdakı tıkanıklığı kesinlikle giderecek olan solusyonumdan bir miktar ücretsiz verebilirim uygulama yöntemi biraz farklıdır ama kesin çözümdür solusyonu zerk ederken aynı anda açıldığını fark edeceksiniz ,ben internet kafede çalışırken bize gelen yazıcıları ve kartuşları aynı solusyon ile açabiliyorduk ist- avrupa yakasında oturuyorum yakınsanız ortak bir nokta da buluşup elden teslım edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

quote:

İyi günler arkadaşlar epson dx5050 yazıcımı 2 senedir kullanmıyordum, baskı kafası kurumuş, solüsyon aldım kafaya enjekte etmeye çalıştım ama olmadı fakat şırıngayı tersi yönde çektirdiğimde baskı kafası açık gibi görünüyor, çünkü şırınganın içine fıkır fıkır hava baloncukları geliyor, mürekkepleri israf etmeyeyim diye kolay dolum kartuşlarına koymadım bunun yerine sadece kartuşlara solüsyon+kolonya doldurup yazdırmaya çalışıyorum hem kafanın açık olup olmadığını kontrol edeyim diye hem de tıkalıysa açılmaya çalışsın diye fakat bir belge yazdırdığımda kağıt bomboş çıkıyor. Aslında yazdırdığım belgenin ıslak ve kolonya kokması gerekmiyor mu nozüller açık ise ? Aceba kartuşlara mürekkepleri doldurup yazdırmaya çalışayım mı yani baskı kafası açık mıdır?Reklam yapmadan yardım ederseniz sevinirim.

Yazıcınızdakı tıkanıklığı kesinlikle giderecek olan solusyonumdan bir miktar ücretsiz verebilirim uygulama yöntemi biraz farklıdır ama kesin çözümdür solusyonu zerk ederken aynı anda açıldığını fark edeceksiniz ,ben internet kafede çalışırken bize gelen yazıcıları ve kartuşları aynı solusyon ile açabiliyorduk ist- avrupa yakasında oturuyorum yakınsanız ortak bir nokta da buluşup elden teslım edebilirim

Hocam ben istanbulda oturmuyorum eğer önerebileceğiniz bir şey varsa yardım ederseniz çok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bhdrdndr

quote:

Hocam ben istanbulda oturmuyorum eğer önerebileceğiniz bir şey varsa yardım ederseniz çok makbule geçer.

solüsyon bu istanbulda olsa idiniz size tedarik edebilirdim iyi geceler
     Epson Piezo Baskı Kafası Hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanım eller -- 1 Şubat 2014; 0:27:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.