Şimdi Ara

EPSON PX820 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirekinci

arkadaşlar bendede sx425w var.bende ocp kullanıyorum.harika sonuçlar veriyo.ama tarayıcı bende okul defterimi taratıyorum.aynı sayfayı bir renli belge bir siyah belge çıkartıyor.ve canon mp280 den daha yavaş ve daha kötü tarıyor.sebebi nedir.herkesde böyle sorun var mı?

gerçektende sen de böyle birşey yapıyorsan bana tam yardımcı olacak kişisin direk ne gibi sorunlar yaşatıyor yanibirde defter sayfasının arka yüzünüde tarayıcıda gösteriyormu malüm normal a4 lerden daha ince oluyor defter yaprakları bu konuda cevap bekliyorum senden de ustam işin içinde olan birisisın mümkünse tüm sorunlarla bana bunu paylaşırsam sevinirim amacım tüm okul defterlerini taratıp sitede onlıne olarak herkeze açmak istiyorum yani biraz iyi olması lazım ki kimse sorun çıkartmasın

• o zaman 300 değilde 400-500 dpi de tarat ve defteri tarayıcıya koyduğunda üstüne biraz ağırlık koy ki şağı tam otursun.biraz daha uzun sürer ama çözülür.
    ben bunu 300 dpi da tarattım.problemin olursa yaz buradan çözerim,çözeriz.
     EPSON  PX820 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS
  • şu an için açıkçası gözüme hoş geldi tamamiyle peki ben bu sayfayı yazıcıdan çıkarttığım zamanda, yazıcıdan sade siyah beyaz olarak alıcam, peki o zamanda acaba böyle temiz verirmi acaba benım gözümde bu sayfa temız sayılır çünkü.Tekrardan çok teşşekür ederim kafamda takılmıştı nasıl olur diye epey düşüncelerim yerine oturmaya başladı, peki burada biraz sayfa üzerinde malüm kirlilik var sayfa çok temızde tarayıcı mı böyle verdi yoksa gerçektende biraz sayfada dakirlilik varmıydı uçlu kalemle yazıldı değilmi burada dadefter yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

arkadaşlar bendede sx425w var.bende ocp kullanıyorum.harika sonuçlar veriyo.ama tarayıcı bende okul defterimi taratıyorum.aynı sayfayı bir renli belge bir siyah belge çıkartıyor.ve canon mp280 den daha yavaş ve daha kötü tarıyor.sebebi nedir.herkesde böyle sorun var mı?

birde ufak bir bilgi daha almak istiyorum niyetim birde bu cihazı temin ederken birde tablet almak üzerinde sadece yazı yazma amaçlı grafikerlerin kullandıgı tarza yakın birşey olacak burada da tableti kullanarak acaba bu taradıgımız sayfada oynamalar yapılabilirmi acaba
  • Tablet üzerinden baskı yada tarama işlemi yapabiliyorsunuz ancak oynama yapabilmeniz için extra programlara ihtiyaciniz olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islam_joker

şu an için açıkçası gözüme hoş geldi tamamiyle peki ben bu sayfayı yazıcıdan çıkarttığım zamanda, yazıcıdan sade siyah beyaz olarak alıcam, peki o zamanda acaba böyle temiz verirmi acaba benım gözümde bu sayfa temız sayılır çünkü.Tekrardan çok teşşekür ederim kafamda takılmıştı nasıl olur diye epey düşüncelerim yerine oturmaya başladı, peki burada biraz sayfa üzerinde malüm kirlilik var sayfa çok temızde tarayıcı mı böyle verdi yoksa gerçektende biraz sayfada dakirlilik varmıydı uçlu kalemle yazıldı değilmi burada dadefter yanılmıyorsam

YOK KARDEŞ DEFTER TERTEMİZ.KARE ÇİZGİLERİDE ÇIKMAMIŞ.VE KURŞUN KALEMLE YAZDIM.
  • vatanda epson px830wd var bu 820 nin üst modelimidir ve ne farkı vardır? Epson px820 den sonra çıkardığı bir modeli varmı?
    sadece dış tasarımında ekranın ve tepsi önünde bulunun kapağın boyutları değişmiş gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonnoz -- 12 Aralık 2011; 12:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonnoz

vatanda epson px830wd var bu 820 nin üst modelimidir ve ne farkı vardır? Epson px820 den sonra çıkardığı bir modeli varmı?
    sadece dış tasarımında ekranın ve tepsi önünde bulunun kapağın boyutları değişmiş gibi duruyor.

2012 kasasi diyelim =)
  • merhaba ;

2 hafta önce epson 730wd aldım ( webdenal ) ve ceccesor'ün kolay dolum kartuşlarını taktım , gayet güzel sonuçlar aldım ve almaktayım.

fakat kendi epson print programı ile kullandığımda fotoların daha soluk çıktığını gördüm ( picasada da aynı ) , windows 'un kendi fotoğraf gösterme

programında ise daha keskin ve canlı çıktı aldım ( her 3 pro ile denemem sonucunda gördüm ) ( kağıtlar aynı )

sizce neden kaynaklanıyor olablir bu durum ?

edit : 2 ARALIKTA YAZMIŞ OLDUĞUM KONUYA ARKADAŞLAR CEVAP YAZMAMIŞLAR BİRDE BURADAN SORAYIM DEDİM

benim sormak istediğim bir kac sual var

1 ) Yazıcıda "sayacı kapat" ibaresi mevcut , bunun ne anlama geldiğini bilmemekteyim

2) Mürekkepleri kartuşları yerinden çıkartmadan dolum yapsam herhangi bir problem yaşar mıyım ?

3 ) Kafa temizliği yapmak yazıcının ömürünü yer mi ? ( ne kadar sürede yapılması gerekir )

4 ) Kitapçığında "13 dk kullanılmaz ise uyku moduna geçer " yazıyor bu süre kısaltılabilir mi ?

5 ) Light scarble cd -dvd satan arkadaşalarım var mı ?

6 ) kartuşların üzerinde hava kabarcıkları oluşmuş bu durum normal midir ?
    son olarak bu yazıcıyı tavsiye eder ve herhangi bir firmanın kolay dolum kartuş sistemlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz

sorularıma yanıt verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsunami155 -- 14 Aralık 2011; 17:55:31 >

• Çıktı almak için kullandığın programlar arasında en verimli ve iyi sonuç vereni şudur diyemicem!!
    sorularının cevaplarına gelirsek bence;
    1_ Sayaç aldığın çıktı sayısını tutmakta ve yazıcının yaşı ve yorgunluğu konusunda ileri zamanda faydası olabilir,
    2_ Kolay dolum kartuşları yerine eğer kullandığın marka mürekkeplerden memnunsan sürekli besleme sistemine geç.Bu durumda sadece dışarıda kalan tankları doldurman yeterlidir,
    3_ Ömrüne yermi bilemem ama haftada1 yapmak bence makul,
    4_ Pc den yazıcının ayarlarına gir orda bekleme süresi konusunda emin olmasamda bence değişiklik seçeneği vardır,
    5_ cd-dvd tercihi size kalmış ama neden printable kullanmıyorsunuz.Bence Printable baskı Lightscarble dan orjinal.Net adreslerine bak fiyatlarında ufak farklar olsada toplu alımlarda karlı oluyorlar.Ben maxipaket.com dan alıyorum genelde,
    6_ kolay dolum kartuşlarınızı doldurma tarzınızdan kaynaklanıyor olabilir.
    Son olarak Epson hakkında olumsuz yoruma rastlamış değilim.Kullandığınız marka kartuşların sürekli besleme sistemine geçin derim kolaylık olur.Sizin yerinize kartuşları tanklar sürekli dolu tutuyor haliyle kolay dolumla uğraşmak daha zahmetli oluyor.
    cevaplarımda yanlışlar olabilir sadece kendi fikrim olarak algılarsanız sevinirim.Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Yazıcısı kilitlenmiş biri olarak bende bir iki şey söylemek istiyorum kafa temizliği konusunda bonkör davranmayın sorun varsa yapın ama bunu bakım gibi düşünmeyin ne kadar çok yaparsam okadar uzun ömürlü olmaz yazıcı tam tersi yazıcının ömründen yersiniz ve yazıcınız kilitlenir açmak için programa ihtiyaç var fellik fellik program aramak zorunda kalırsınız. ben programla baktığımda yazıcıya kaç sayfa baskı almış kaçkere kafa temizliği yapmış kaçkere kartuş değiştirmiş(dolan kartuşların resetlenmesi) hepsini
    prrogramda göre biliyorum ve bunlarında bir sınırı var zamanı gelince tekrar sıfırlıyacam. yalnıiş hatırlamıyorsam tek bir kafa temizliği counter miktarını %3 artırıyordu %100 olunca kilitleniyordu burada
    counter kontör manasında arttıkça kilitlenmeye dahada yaklaşılıyor mesela bende 17500 sınır
  • merhaba ;

mydonnoz ve zokur'a çok teşekkür ederim yanıtlarından dolayı

sürekli besleme sistemini tercih etmeme sebebim tayincı bir insan olduğumdan dolayıdır ( sürekli taşınırım )

zokur'a : epson 730 a uyumlu ise program link verebilmen mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

merhaba ;

mydonnoz ve zokur'a çok teşekkür ederim yanıtlarından dolayı

sürekli besleme sistemini tercih etmeme sebebim tayincı bir insan olduğumdan dolayıdır ( sürekli taşınırım )

zokur'a : epson 730 a uyumlu ise program link verebilmen mümkün mü ?

Keşke heşey bu kadar kolay olsa nette ücretsiz dolaşan programlar var bunlardan sana uyanını bulmak mesele
    bulamasandawww.2manuals.com dan ücretl ödeyerek resetleyebilirsiniz bende sizin yazıcıya uyma ihtimali olan
    2 tane program vereyim şans belki çalışır çalışmassa resmin sonundaki gibi hata verir
    px700 ve 720wd
    https://rapid.share.com/files/338417704/Epson_PX700W_adjustment_program.rar
    https://rapid.share.com/files/2351161014/720WD.zip

(rapid.share aradaki noktayı kaldırın)

buda nasıl resetleneceğine dair temsili resim
     EPSON  PX820 YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS

• zokur teşekkür ederim

vermiş olduğun linkteki programı indirdim ve fotoda ki hatayı aldım ( yazıcı wirlessden bağlı )

http://adjustmentprogram.com/60/epson-adjustment-program-epson-tx720wd.html/

bu linkteki programıda 2 dolara aldım senin vermiş olduğun linktekinin aynısı çıktı :=))

acaba kablosuz olarak bağlı o yüzden mi yapabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

zokur teşekkür ederim

vermiş olduğun linkteki programı indirdim ve fotoda ki hatayı aldım ( yazıcı wirlessden bağlı )

http://adjustmentprogram.com/60/epson-adjustment-program-epson-tx720wd.html/

bu linkteki programıda 2 dolara aldım senin vermiş olduğun linktekinin aynısı çıktı :=))

acaba kablosuz olarak bağlı o yüzden mi yapabilir ?

Dostum ben bu hatayı alırken bilgisayar da hiçbir yazıcı bağlı değildi kaldıki bağlıda olsa gene aynı hatayı alacam çünkü buradaki program benim yazıcım için uygun değil.siz usb ile bağlayın gene aynı hata alırsan yapacak pek birşey kalmıyor ya gene free benim verdiğim programlardan arayacan yada para verecen 2manuals sitesinden wichreset programını indirip onların parayla verdiği serial ile programı açıp yazıcıyı resetleye bilirsiniz bu site sahtekar değildir.Bende 3 sene önce ebaydan benim yazıcımın programını buldum almadan önce 2manuals.com da 49$ dı orada programın fotosu vardı o fotoyu ebaydaki adama yolladım teyit almak için adam tamam bende var dedi aldım 5$ bir açtım programı benim yazıcıyla hiç alakası bile yoktu bana uymadı beni kandırdın dedim lütfen negatif puan verme paranı geri verecem dedi verdide e dedim neden böyle yapıyorsun diye sorunca biz insanlara yardım ediyoruz gibi saçma bir cümle kurdu dahada üstelemedim sonra gene bu forumda paylaşıldığını okudum indirdim çalıştı ALLAH razı olsun onlardan 50$ vermekten kurtulmuştum belki bu wichreset programınıda kırarlarda herkes faydalanır

• merhaba arkadaşlar

px820 var bende de ancak ara sıra kullanmamdan dolayı maalesef bir renk nozülü tıkandı, nasıl açılır bilemiyorum, kendi temzleme programı ile 3-5 sefer deneme yaptım ama maalesef tam netice vermiyor. acaba illa servise mi gitmeli???
  • Arkadaşlar elimde Epson Stylus Photo PX820FWD yazıcı var...2 tane kartuşu bittiği için 8 aydır kullanmıyorum..Ekstradan 2-3 tane siyah yedek kartuş mevcut...isteyene iyi fiyattan bırakırım...

İletişim tonguc.emre@gmail.com

Syg
    Emre
  • emre_tonguc E kullanıcısına yanıt
    merhabalar,

yazıcının durumu nedir resim vs. var mı hoam? tarama yazdırma herhangi bir problemi mevcut mudur? genel olarak biraz daha detaylandırır mısınız. teşekkürler.
  • Ben de 3 yıl önce aldığım Epson PX820 yazıcıyı lazer yazıcıya geçtiğimden dolayı satıyorum. Ürün tüm kutu içeriği mevcut. Uzun süredir kullanmadığımdan dolayı siyah çıktılar kesik kesik oluyor. Sanırım tıkanma var. Açmak içinde hiç uğraşmadım. Onun dışında herhangi bir problemi yoktur. İlan linki:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-epson-stylus-photo-px820fwd-wireless-yazici-176323058/detay/
  • Sanırım Epson 820 de siyah kafa sorunu kronik. Tamiri de imkansız gibi konuşuldu ( Kadıköy' de biraz araştırdım imkansız dediler ama kafa için fiyat veremediler ) Nerden ucuz temin edilir ve ne kadardır bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.