Şimdi Ara

Epson stylus pro 9600 için mürekkep tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, proje çıktısı almak için kullandığım bir plotterım var,

Proje çıktısı için uygun fiyatlı mürekkebi nereden temin edebilirim?

Bu makine de daha uygun fiyatlı, dye mürekkep kullanabilir miyim yoksa pigment olması şart mı?

Şimdiden teşekkürler.

Uğur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihazınızın kullandığı mürekkep türü epson Ultrachrome K3 serisi mürekkeplerdir. dye bazlı mürekkeplerle performans alamazsınız.
  • K3 mürekkep lerim 500 ml si yaklaşık 200 TL, ve 7 kartuş var. Performansa ihtiyacım yok zaten, dediğim gibi fotoğraf vs almıyorum, sadece proje çıktıları, dye mürekkep, (sanıyorum dx5) kafada problem oluşturur mu?

• Uguri U kullanıcısına yanıt
    bu tarz plotter sınıfı ürünlerde maceraya girmenizi önermem zira malumunuz oldukça pahalı cihazlar. çokça şahit oldum ki pigment mürekkebe göre dizayn edilen kafalar dye mürekkep kullanımında zaman içerisinde sorun çıkartabiliyor. kaldı ki light black, matte black gibi mürekkeplerin dye bazlı karşılığını bulmanız pek mümkün olamayacaktır epsonun dye bazlı mürekkebi olan claria serisinde 4 ana renk + LM ve LC renkleri mevcuttur sadece. belki matte black yerine durabrite'ın siyahı kullanılabilir ancak bir satıcı olarak light black dye bazlı hiç denk gelmedim. ama genede denemek isterseniz light black yerine canon chromalife100+v2 sersinin grisini deneyebilirsiniz. yanlış anlaşılmasın bu önerdiğim bir şey değil illede denerseniz nasıl ikame edilebilir mantık yürütüyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem baskı m.

bu tarz plotter sınıfı ürünlerde maceraya girmenizi önermem zira malumunuz oldukça pahalı cihazlar. çokça şahit oldum ki pigment mürekkebe göre dizayn edilen kafalar dye mürekkep kullanımında zaman içerisinde sorun çıkartabiliyor. kaldı ki light black, matte black gibi mürekkeplerin dye bazlı karşılığını bulmanız pek mümkün olamayacaktır epsonun dye bazlı mürekkebi olan claria serisinde 4 ana renk + LM ve LC renkleri mevcuttur sadece. belki matte black yerine durabrite'ın siyahı kullanılabilir ancak bir satıcı olarak light black dye bazlı hiç denk gelmedim. ama genede denemek isterseniz light black yerine canon chromalife100+v2 sersinin grisini deneyebilirsiniz. yanlış anlaşılmasın bu önerdiğim bir şey değil illede denerseniz nasıl ikame edilebilir mantık yürütüyorum sadece.
    Peki, epson un pigment mürekkebi ile canonun pigment mürekkebi arasında çok fark var mıdır? asıl sorum,teorik olarak, epson pigment mürekkep kullanan kafada, en az problemi epson dye mi, epson solvent mi, canon pigment mi çıkarır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.