Şimdi Ara

Epson Sx 215 kartuş kafası ve doldurulabilen kartuş Vakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MAlumunuz epson sx 215 aldım,firmanın ismini vermiyorum ama bu kendi kendine doldurulabilen kendine reset atan kartuşlardan da edindim, ilkleri güzel bastı lakin düzenli kullandığım halde kartuş kafası tıkandı..açmaya kalkarken de fazla basınçtan bozdum kafayı kırmızı mürekkep hiç gelmiyor, litrelik mürekkeplerim elimde patladı..

Fotokopi özelliği olan renkli basan düzgün kaliteli çizgisiz cartsız curtsuz bir yazıcı arıyorum , ve de kartuş maliyetinin düşük olmasını arzuluyorum keza param sürekli orijinal almaya yetmez, bazen çok çıktı almam gerekiyor.. Bu istediğim kriterleri sağlayabilir miyim bir yazıcıyla? Varsa nedir?

Bir doldurucu hp office jet 4500 ü önerdi yorumunuz nedir kartuş doldurmak efektif midir uygunmudur sürekliliği var mıdır?
    Not: Bu yaşadığım sadece spesifik bir durum sx-215 ve resetli kartuş için,benim kendi kullanıcı hatalarım da olabilir ve de başarılı olanları( oto reset kartuş) da olabilir muhtemelen, diğer yazıcılarla, yalnız ben yaşadıklarımdan sonra soğudum, kalitesi kanıtlanmış uygun kartuş yazıcı sistemi arıyorum veya alternatifini arıyorum saygılar değerli fikirleriniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcedenizli -- 20 Aralık 2010; 23:33:24 >

• Forumda bir çok sx215+dolum set kullanıcısı var cogu şikayetci deiller. Bence dolum kartuşunuzu aldıgınız firmanin kartuşları + kullandıgı mürekkeplerde sorun vardır cünkü cogu firma epsonun 4 kartuşlu serisine durabrite mürekkep yerine claria verdiginden dolayı baskı kafalarına zarar geliyor bence dolum kartuş firmanizi ve mürekkebinizi deiştirerek tekrardan denemeniz daha iyi olacaktir.
  • yalnız printer head/dolum Kafası nın bir şeyi, şırıngadan enjekte ettiğim camsilin basıncından dolayı çıktı, şimdi hiçbir şekilde kırmızı mürekkep gelmiyor kafadan nozül kontrolünde.Basınçla bastırmam gerekiyordu çünkü mürekkep ilerlemiyordu, baskı kontrolünde eksik nokta bastırıyordu..Her şeyi, yaptım sıcak su, solüsyon sıvı, ısıtılmış solüsyon sıvı vs, youtube daki videolara baktım...
    Muhtemelen yazıcı kafası değişecek ve tekrar dolum seti+ litrelik mürekkep almam da yeni bir printer a eşdeğer olmayacak mı? Yani bana baskı kafasını değiştirip, başka firmadan kartuş al mı tavsiyeniz? Eğer buysa Hangi firmayı tavsiye edersiniz? Bir de Alternatif bir çözüm var mı yine aynı uygunlukta ekonomik olarak?

Bir de sarı, mavi, siyah nozzle larım tıkır tıkır çalışırken kırmızıda başgösterdi tıkanma, sonra açmaya çalışırken siyah da tıkanmaya başladı? bunun nedeni nedir? Sadece mürekkepten mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcedenizli -- 21 Aralık 2010; 16:23:56 >

• Yeni aldıysanız ürünü içinden dolum kartuşları cıkartıp orjinal kartuşlarıyla beraber servise göndermeniz sonucta garanti dahilinde oldugu için ücretsiz olarak temizleyeceklerdir baskı kafasını yada değişimi yapilicaksa yapilir olmuyorsa zaten doa raporu cıkartırlar. Seçtiginiz ürün gayet güzel bir ürün sadece dogru mürekkepi kullanarak caliştirirsniz sorununuz kalmicagina inaniyorum şahsen.
  • doa raporu nedir:? bir de çok uğraştığım için printerımla kullanıcı hatası demelerinden endişe ediyorum, ama yeni aldım. Ama şansımı deneyeceğim servise vererek.Teşekkür ederim, peki epson dışındaki tavsiyeleriniz nelerdir? Diyleim ki sen kartuş kafasını bozdun kullanıcı hatasıyla, öde bakalım 80 tl değişmesi lazım derseler? Açıkçası böyle bir durumda diyelim ki değiştirttim kafayı tıkanmayacağını nereden bilicem, riskli geliyor bana.. Ama kesinlikle vericem önce bi servise şansımı denemek için
  • Bu tıkanma olayı sadece epsona ait bi durum deil ki dier firmalarida alsan aynı sorunla karşi karşiya kalabilirsin. Epson yerine eger olmassa canonun 550-560 serisini düşünebilirsin.
  • sanırım mürekkep kalitesiyle ilgili sorun yaşıyorsunuz almış olduğunuz mürekkep daybaz denilen subazlı mürekkep kullanmışsınız yazıcı kafasını değişseniz dahi ileriki zamanlarda puroglem devam edecektir
    size tavsiyem toneristanbul firmasından yardım alın
    yazıcınıza yerinde bakım yaparak sorun giderilir. princolor marka mğürekkeplerle dolum yaparsanız ileriye dönük bir sıkıntınız kalmaz teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.