Az önce bu printer'dan sipariş verdim. Baktığım kadarıyla T0711-T014 setini kullanıyor. Şimdi araştırdım, cescesor'unhttp://www.cescesor.com/EPSON-T0711-T0714-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-53.html seti aklıma yattı gibi. Fakat forumda bir dolu başlığa baktım, arada kaldığım tek nokta cescesor'un satmakta olduğu DuraBrite ve Claria marka mürekkepten hangisini tercih etmem gerektiği. Bir forum başlığında bu printerın orjinalinin DuraBrite mantığında olduğu (pigment imiş sanıyorum) ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Cescesor ise set olarak sadece Claria markayı sunuyor, ancak ayrı ayrı alınarak Durabrite alınabilir sanıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?
Konuyla ilgili deneyimli değilim o yüzden bilgilere ihtiyacım var. Çok teşekkürler.
Cescesor de sanırım pigment veriyor bu kartuşlar için
sitemizden de lütfen kontrol ediniz. 891-894 serisi kartuş ve uygun pigment mürekkepler ile birlikte satılmaktadır. (Ayrıca durabrite epson un tescilli markasıdır ve bir tür mürekkebi anlatmak için kullanılır. epson pigment temelli mürekkeplerini durabrite markası altında satıyor. dye mürekkepler ise Claria markası ile satılıyor. sonuçta kimyasal olarak özel karışımlar olmakla birlikte temelde DYE ve Pigment ürünler söz konusu.)