Şimdi Ara

EPSON SX235W WİFİ ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DAHA DÜN ALDIĞIM YAZICININ WİFİ AYARINI YAPAMADIM WİFİ DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA SIRAYLA YEŞİL TURUNCU YANIYOR 2 DAKKA SONRA SÜREKLİ TURUNCU YANIP

SÖNÜYOR YEŞİL YANMASI GEREK CD Yİ KURDUM KABLO İLE KULLANABİLİYORUM KULLANIM KILAVUZUNDA BİLGİ VERMEMİŞ HER SAYFASINI OKUDUM

YAZICIDA AĞ AYARLARI ÇIKTI DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA KAĞITTA ETRAFTA OLAN WİRELESS OLAN MODEMLERİ GÖSTERDİ YAZICIDA WİFİ DAĞITICI OLARAK KULLANILMIYOMU

YAZICIYI MODEMEMİ BAĞLICAZ EPSON PROGRAMLARINDA WİFİ AYARI GÖRMEDİM YARDIM EDİN LÜTFEN

• yardım edebilecek biri yokmu
  • iyi akşamlar,kablosuz modem olmadan kurumazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jüpiter

iyi akşamlar,kablosuz modem olmadan kurumazsınız.

kablosuz modemim var nasıl yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer126

Wifi kurulumunda, ağ bölümünde modeminizi seçip şifrenizi yazacaksınız....
  • quote:

quote:

Wifi kurulumunda, ağ bölümünde modeminizi seçip şifrenizi yazacaksınız....

wifi yi kuramıyorum kurulması için yeşil yanıp sönmesi lazım wifi bölümüne geliyorum ilerlemiyo etkin olmadığı için
  • Wifi düğmesine tekrar basıp, wifiyi kapatıp tekrar açın. Yazıyı kapatıp tekrar açın öyle deneyin birde....
    Bu arada bilgisayarınızda, wi-fi ve kablosuz modem kablosuz olarak açık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 7 Mayıs 2012; 0:38:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Wifi düğmesine tekrar basıp, wifiyi kapatıp tekrar açın. Yazıyı kapatıp tekrar açın öyle deneyin birde....
    Bu arada bilgisayarınızda, wi-fi ve kablosuz modem kablosuz olarak açık mı?

arkadaşım yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim olmuyo
  • Arkadaşım sizin yazıcınızın aynısını almıstı benden yardım istedıg kurulum îçin onun kablosuz modemi olmadığı için wifi kurulum yapamamıştım kablolu olarak kurdum.Birde moralinizi bozmak istemem ama bunun üstündeki kartuşlar demo hemen bitiyor yanlış anlamadıysam kartuşlarda doldurulamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşım sizin yazıcınızın aynısını almıstı benden yardım istedıg kurulum îçin onun kablosuz modemi olmadığı için wifi kurulum yapamamıştım kablolu olarak kurdum.Birde moralinizi bozmak istemem ama bunun üstündeki kartuşlar demo hemen bitiyor yanlış anlamadıysam kartuşlarda doldurulamıyor.

kartuş bitince dolabilen kartuş alcam sürekli kartuş için 80 lira vermekten iyidir
  • quote:

kartuş bitince dolabilen kartuş alcam sürekli kartuş için 80 lira vermekten iyidir

İyi Günler,
    Öncelikle bağlanmadığınız için, o ışık yeşil yanmaz. Bağlandıktan sonra sürekli yeşil yanacak, usb kurulumun sonunda size baplantı türünü soracak, sizde wi-fi bağlantıyı seçip, kablosuz modeminizi seçip, şifrenizi girip kurulumu sonlandıraksınız.Olmuyorsa eğer antivürüs proramını kapatıp deneyiniz...Genede olmazsa, yazılımı kaldırıp tekrar en baştan kurulum yapınız....
  • quote:

quote:

İyi Günler,
    Öncelikle bağlanmadığınız için, o ışık yeşil yanmaz. Bağlandıktan sonra sürekli yeşil yanacak, usb kurulumun sonunda size baplantı türünü soracak, sizde wi-fi bağlantıyı seçip, kablosuz modeminizi seçip, şifrenizi girip kurulumu sonlandıraksınız.Olmuyorsa eğer antivürüs proramını kapatıp deneyiniz...Genede olmazsa, yazılımı kaldırıp tekrar en baştan kurulum yapınız....

arkadaşım çok teşekkür ederim yaptım tümünü kaldırdım yüklerken antivirüsüde devredışı bıraktım wifi seceneğine geldim ilk defa kuruyoruma tıkladım modemim göründü

parolayı yazdım ilk başta olmadı sonra yazıcıdaki wifi düğmesini kapattım oldu

• quote:

quote:

İyi Günler,

telefonla nasıl bağlancaz telefon benim modemime bağlanınca otomatik yazıcıyı görcekmi
  • quote:

quote:

quote:

İyi Günler,

telefonla nasıl bağlancaz telefon benim modemime bağlanınca otomatik yazıcıyı görcekmi

Sorunuzu deneme şansım olmadığı îçin,üzgünüm yardımcı olamayacağım bu konuda.

• Epson sx235w telefondan bağlantı için ilk önce (epson iprint) programını telefona indiriyoruz. programın içinden yazıcıya çıktı gönderebiliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.