Şimdi Ara

Epson sx425w kartuş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
5
Favori
50.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da 1 takım yaz
  • 9 adete ulaştık arkadaşlar,bu arada kartuşlarla ilgili DX'e de yazdım cevap bekliyorum.Tatmin edici bir cevap gelmezse siparişi geçeyim.

"Muhtemel" alacak arkadaşları yazayım o zaman ;

1-)haserdar 1
    2-)thundermax 1
    3-)ozas 2
    4-)usmcsas 1
    5-)civalı sokak lambası 1
    6-)SySn 1
    7-)djçetin 1
    8-)luboym 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 7 Haziran 2011; 9:38:11 >
  • kardeşim listeye benide ekle 1 set
  • Ekliyorum,DX den de cevap geldi onu da vereyim buradan ;

quote:

Request (Responded) from lynn_zhang 6/4/2011 3:27:30 AM HKT (UTC+8)

Yes

Ple tell us the item's sku number and we'll ask the suppliers to check the inventory.

Thanks

Response from Customer 6/4/2011 10:15:52 AM HKT (UTC+8)

I dont know the SKU number.

But this is the link at alibaba.com,you can reach them ;

http://www.alibaba.com/product-gs/457468220/T1281_Refillable_Cartridge_For_Epson_SX425W.html

• hocam listeye 1 set daha eklermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcetin
    hocam listeye 1 set daha eklermisin

Ekledim...
  • arkadaşlar birde goprint ile görüştüm. onlarda t1291 modelini (sanırım biraz daha kapasiteli oluyor) 69-79 tl arası ama yanında

fotoğraf kağıdı + 4 * 50 ml mürekkep ile hediyeli satacaklarını söylediler.. fiyat şimdiden düşmüş durumda.. saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas

arkadaşlar birde goprint ile görüştüm. onlarda t1291 modelini (sanırım biraz daha kapasiteli oluyor) 69-79 tl arası ama yanında

fotoğraf kağıdı + 4 * 50 ml mürekkep ile hediyeli satacaklarını söylediler.. fiyat şimdiden düşmüş durumda.. saygılar...

60 tl olan şeyi hediye diye yutturdukları şeyle üstüne bide 20 tl daha ekleyecekler komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozas
    arkadaşlar birde goprint ile görüştüm. onlarda t1291 modelini (sanırım biraz daha kapasiteli oluyor) 69-79 tl arası ama yanında

Hesapladığımızda yaklaşık bir 10 Tl lik bir düşüş var gibi,ama bence yeterli değil.

Bu arada onay mailini geçtim,yarına cevabı gelir.
  • Hocam beni de ekler misin listeye?

Bir de ne zaman eline geçer bunlar ortalama?
  • evet türkiyede satışa çıkmış arkadaşlar. ve tahmin ettiğim gibi ucuz değil. 66,08 TL

bize çinden getirmenin maliyetinin üç katı. Bu bize maliyeti. yüklü sipariş aldıkları için fiyat dahada aşağı olacaktır hadi vergisi navlunu ıvırı zıvırı ama kar oranları baya yüksek :). Aslında bu şirketleri eleştirmiyorum.Sonuçta ticaret yapıyorlar. alıp almamak serbest :) ama türkiyede her şeyimi pahalı alıcaz. dikey elektronik vu+ duo hd reciver'ı avrupa ile hemen hemen aynı fiyata getirdi. Ve şu anda süper bir konumda. (http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=413 ) . Demekki olabiliyor. Birde şu fiyatı indirmem ama yanında şunu ve bunuda vereyim tavrı var.
    Sonuç olarak sx425w yazıcısını alalı 1 ay kadar oldu. Fazla yazdırmadım. Acil kartuş ihtiyacım yok ama sırf isteyenin çinden kendisininde getirtip daha ucuza maledebildiği görülsün diye haserdar arkadaşımız isteyen varmı dediğinde hemen evet dedim.

herkese iyi günler dileğiyle.

http://www.cescesor.com/Epson-T1281-T1284-Uyumlu-CESCESOR-Otoreset-Cipli-Kolay-Dolum-Kartusu-Dolan-Kartus-Seti-Dolabilen-Kartuslari,PR-4062.html

• quote:

Orijinalden alıntı: luboym

Hocam beni de ekler misin listeye?

Bir de ne zaman eline geçer bunlar ortalama?

Eklerim tabii,sipariş onaylandıktan 6-7 gün sonra elinizde olur diyorlar.Çünkü DHL Express ile gelecek.

Onay mailime cevap gelmedi,bugün tekrar yazacağımı da belirtmiş olayım.

Dealextreme'ye de yazmıştım onlardan cevap geldi,ürün stoklarımızda diyorlar ama ben göremedim

Eğer aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.

Arkadaşlar bu arada kartuşları dolu sipariş vermeyi düşünüyorum,gelir gelmez test yapabilmek için.
  • @haserdar
    dolu olarak sipariş verdiğinizde : evde daha çok kızım yazıcıdan çıktı alıyor. Okullar tatile girdiği için eylül'e kadar yazıcı pek kullanılmaz. mevcut kartuşlarda ekim'e kadar idare eder sanırım.Kartuşların dolu olarak beklemesinde problem olur mu ?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundermax

@haserdar
    dolu olarak sipariş verdiğinizde : evde daha çok kızım yazıcıdan çıktı alıyor. Okullar tatile girdiği için eylül'e kadar yazıcı pek kullanılmaz. mevcut kartuşlarda ekim'e kadar idare eder sanırım.Kartuşların dolu olarak beklemesinde problem olur mu ?
    teşekkürler.

Hayır kardeşim hiçbir şey olmaz sadece ters dursun yanı mürekkebin aktığı yer havada kalsın bir şey olmuyor eğer içindeki mürekkep kaliteliyse.bu arada bencede dolu almak daha avantajlı 0.50$ birşey değil.
  • yanlız size gelen cevaba göre dolu aldığınızda kargo 13 dolar artıyor. Dolayısıyla dolu alınca 1,8 usd maliyet farkı var.

quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

quote:

@haserdar
    teşekkürler.

Hayır kardeşim hiçbir şey olmaz sadece ters dursun yanı mürekkebin aktığı yer havada kalsın bir şey olmuyor eğer içindeki mürekkep kaliteliyse.bu arada bencede dolu almak daha avantajlı 0.50$ birşey değil.

• quote:

yanlız size gelen cevaba göre dolu aldığınızda kargo 13 dolar artıyor. Dolayısıyla dolu alınca 1,8 usd maliyet farkı var.

quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

quote:

@haserdar
    teşekkürler.

olsun yinede her türlü türkiyeden ucuz

• arkadaşlar internette dolaşırken aşağıdaki linke rastladım

http://www.ec21.com/product-details/Refillable-Cartridge-with-ARC-Chip--5513072.html

internetten alışveriş yapan biri değilim o yüzden bu siteyi ilk defa gördüm
    anladığım kadarıyla sizler bu konuda epey bilgiye sahipsiniz
    eğer düzgün bir siteyse ve firma uygunsa siparişi burdan da verebiliriz
    şirketin her türlü bilgisini vermişler ama alibaba da aradım bulamadım
  • Arkadaşlar hayırlı olsun,siparişi gerçekleştirdim,ödemeyi yaptım.

Saat gecenin 3'ünde Ms.Lisa'yı yakaladım,her türlü soruyu yönelttim tekrardan emin olmak için. Buyrun bu da faturası ;

Epson sx425w kartuş

Elbette,zamanı geldiğinde iletişim bilgilerimi sizlerle paylaşacağım. :)

Şimdi buna göre 159.65/10 = 15.96 set başına mal edilmiş gözüküyor.

@thundermax
    Ürünü alıp hemen denemek maksadıyla dolu sipariş vermiştim.Sonuçta kullanamayacağımız ürünü size yollamak istemem hiç doğru olmaz değil mi?
    Ürünü alacağım,deneyeceğim,test edip sizlerle paylaşacağım.
    Bir de zaten ödemeyi ESCROW sistemi ile yaptım,yani bir yamukluk olursa (ki zannetmiyorum) ürüne onay verip satıcıya paranın gitmesini engelleme şansım var.

@SySn

Hocam elbet tercih edilebilir,lakin Çinde bile genel kabul görmüş en büyük platform Alibaba'dır.Zaten bu firmalar değişik değişik sitelere üye olabiliyorlar.Araştırsak belki Alibaba'da da çıkabilir karşımıza.

Kızla (Ms.Lisa) ile bir saat neredeyde çetleştik,(hanım duymasın :) ) 166 USD den 160'a zor indirdim fiyatı.Bana 100 ve üzeri siparişlerde satış fiyatının 10.40 USD. olduğunu söylüyor.

Eh neyse...Allah yüzümüzü kara çıkartmasın,hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 7 Haziran 2011; 17:36:12 >

• @haserdar
    hiç farketmez. Varım dediğimde hertürlü yanınızdayım.. ödeme çıkmış ve ürünler elimizde kalsa bile payıma düşene varım.
    İşallah yüzümüz kara çıkmayacak.
    saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.