Şimdi Ara

Epson sx425w kartuş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
5
Favori
50.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haserdar

quote:

Orijinalden alıntı: ozas

ya mürekkep işinide çözmüştük ama stokta kalmamış. epson uyumluydu.. 4*100 ml 18$ ve ücretsiz kargo idi.. bakalım stoğa girince getirtiriz.. yurt dışı..

Link verebilir misin? DX de ise DX uzun zamandır getirmiyor.Kargo ağırlığından dolayı büyük ihtimalle.

evet DX dostum.. bi ümit bekliyorum. kargo sorun olmaz bence. arkadaşlar neler neler getirtiyor :) sipariş az olduğu için stok yoktur bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis53

@haserdar

Yahu neler olmuş. Ben ümidi kesmiştim bu kartuşdan :) Dostum almayan olursa bende talibim. Problemli çıksa bile payıma düşene razıyım. Saygılar.

Teşekkürler,kargo geldi İstanbul'da.Ama maalesef gümrüğe takıldı,benden ödemenin 150£ nun altında olduğuna dair belge ibraz etmemi istediler,bende faksladım.Bakalım neler olacak ?

Sağ salim ulaşır da,almayan olursa elbette görüşürüz.

@ozas

DX den ürünü yeniden isteyebiliyorsunuz,ama stoğa geçerler mi bilmem.
  • quote:

quote:

@haserdar

Yahu neler olmuş. Ben ümidi kesmiştim bu kartuşdan :) Dostum almayan olursa bende talibim. Problemli çıksa bile payıma düşene razıyım. Saygılar.

Teşekkürler,kargo geldi İstanbul'da.Ama maalesef gümrüğe takıldı,benden ödemenin 150£ nun altında olduğuna dair belge ibraz etmemi istediler,bende faksladım.Bakalım neler olacak ?

@ozas

Bir sorun olursa bizim firmanın gümrükçüsüne danışabilirim. Bizde mesela EMS ile ufak tekef makina parçaları getirirken düşük fatura hazırlıyordum pcde ama gene de bi bağış talebinde bulunabilirler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis53 -- 15 Haziran 2011; 22:35:37 >

• quote:

quote:

quote:

@haserdar

@ozas

Bir sorun olursa bizim firmanın gümrükçüsüne danışabilirim. Bizde mesela EMS ile ufak tekef makina parçaları getirirken düşük fatura hazırlıyordum pcde ama gene de bi bağış talebinde bulunabilirler. :)

Şu belge işinden bir sonuç çıkmaz ise yardım isteyebilirim,bekleyelim bakalım.

• merhabalar;
    goprint'te de çıkmış. EPSON T1291-1294 Uyumlu Kolay Dolan Kartuş (OTORESET ÇİPSETLİ) + Mürekkep Set (4x50ml) İLAVELİ !
    KDV Dahil: 85,90 TL :)

http://www.goprint.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=85695

sadece kartuş olarak ; KDV Dahil: 66,00 TL
    http://www.goprint.com.tr/urun/epson-t1281-t1281-kolay-dolum-kartusu-dolan-kartus-seti-dolabilen-kartuslari.aspx

• @nemesis53 mesaj kutuna bakabilir misin ?
  • @haserdar son durum nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

@haserdar son durum nedir acaba?

Son durum ;

Kargomuz maalesef gümrüğe takıldı,benden değerin 150£ nun altında olduğuna dair belge ibraz etmemi istediler,ben de banka ekstresini faksladım.

Ancak buna rağmen kabul görmemiş,itiraz edeceğim fakat gümrük memurlarına ulaşamadım.Fazla bir ümit de beslemiyorum.Kargoyu normal yollardan çekmek için 300 TL masraf çıkıyor o da minumum.

İstanbul'da olsam gider gümrüğe ikna için uğraşırım,ama maalesef telefonla biraz zor oluyor.

Nemesis arkadaşımız firma gümrükçüsüne bir soracak,yardım edebilirse edecek.Bunun dışında yardım edebilecek varsa makbule geçer.

En kötü ihtimalle kargoyu geri iade edeceğim,böylece bizim kartuş sipariş maceramız zorlu bir yola girmiş görünüyor.En başından beri de korktuğum buydu zaten.Paketin büyük olması,içinde 3 ten fazla ürün bulunması (her ne kadar değeri düşük olsa da) gümrüğe takılma ihtimalini artırmıştı.

Ama pes etmiş değilim,süreç biraz uzayacak ancak üreticiden ürünleri 2 şer veya 3 er posta yoluyla göndermesini isteyeceğim.

Sonuçta,şu birkaç gün içinde bir netice çıkmaz ise,acelesi olan arkadaşlarımız buradaki kartuşlara yönelebilir,benden yana hiçbir problem yok,olamaz da zaten.

Herkese saygılar.

• umarım düzelir yanlız 300TL masrafta baya ilginç toplam maliyeti bile bu kadar değil
    anlaşılan gümrükçülerin içeceği çorba biraz tuzlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SySn -- 18 Haziran 2011; 13:51:08 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

@haserdar son durum nedir acaba?

Son durum ;

Kargomuz maalesef gümrüğe takıldı,benden değerin 150£ nun altında olduğuna dair belge ibraz etmemi istediler,ben de banka ekstresini faksladım.

Ancak buna rağmen kabul görmemiş,itiraz edeceğim fakat gümrük memurlarına ulaşamadım.Fazla bir ümit de beslemiyorum.Kargoyu normal yollardan çekmek için 300 TL masraf çıkıyor o da minumum.

İstanbul'da olsam gider gümrüğe ikna için uğraşırım,ama maalesef telefonla biraz zor oluyor.

Nemesis arkadaşımız firma gümrükçüsüne bir soracak,yardım edebilirse edecek.Bunun dışında yardım edebilecek varsa makbule geçer.

En kötü ihtimalle kargoyu geri iade edeceğim,böylece bizim kartuş sipariş maceramız zorlu bir yola girmiş görünüyor.En başından beri de korktuğum buydu zaten.Paketin büyük olması,içinde 3 ten fazla ürün bulunması (her ne kadar değeri düşük olsa da) gümrüğe takılma ihtimalini artırmıştı.

Ama pes etmiş değilim,süreç biraz uzayacak ancak üreticiden ürünleri 2 şer veya 3 er posta yoluyla göndermesini isteyeceğim.

Sonuçta,şu birkaç gün içinde bir netice çıkmaz ise,acelesi olan arkadaşlarımız buradaki kartuşlara yönelebilir,benden yana hiçbir problem yok,olamaz da zaten.

Herkese saygılar.

bekleyelim hayırlısı olur inşallah sayın haserdar

• haserdar, uzun süredir gelişmeleri takip ediyordum.Yardım etme çabalarını takdir ediyorum ama bu kadarda açık şekilde ilan edersen gayretlerini; birileri mutlaka çomak sokar diyede bekliyordum.Sonuç olarak pekde şaşırdığım bir durumla karşılaşmadım diyebilirim.Bu kadar kolay olsaydı bu işler o zaman herkes bu işi yapardı sizin gibi...
    Gümrükteki yaşadığınız sorunun olağan bir durum olmadığı kanısındayım.Geçmiş olsun...
    Gümrüğe takıldı mı? taktırtıldı mı?Bütün mesele bu...
  • Merhaba,
    Kargonuzun takılması üzücü ancak falconun dediğinede katılmak istiyorum.Hakikaten bukadar kolay değil talihsiz bir macera olmuş.Esasında bizde forumda başlık açmıştık bu kartuşları getirdiğimizi ve 20 adet alana %20 indirim ile vereceğimizi,mağdur arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Epson T1281/T1284 - T1291/T1294 - T1301/T1304 Kolay dolan otoreset kartuşlardan 20 adet alana %20 indirim devam ediyor.Kartuşlar çok başarılı şuana kadar satılanlardan en ufak bir şikayet almadık.Kartuş almamış olan arkadaşlar arasında toplanarak bu fırsatı değerlendirebilirler.Konu linki aşağıdadır.Saygılar.

http://resim.donanimhaber.com/m_49787454/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49787454

• quote:

Orijinalden alıntı: özgürbaskıdünyası

Merhaba,
    Kargonuzun takılması üzücü ancak falconun dediğinede katılmak istiyorum.Hakikaten bukadar kolay değil talihsiz bir macera olmuş.Esasında bizde forumda başlık açmıştık bu kartuşları getirdiğimizi ve 20 adet alana %20 indirim ile vereceğimizi,mağdur arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Epson T1281/T1284 - T1291/T1294 - T1301/T1304 Kolay dolan otoreset kartuşlardan 20 adet alana %20 indirim devam ediyor.Kartuşlar çok başarılı şuana kadar satılanlardan en ufak bir şikayet almadık.Kartuş almamış olan arkadaşlar arasında toplanarak bu fırsatı değerlendirebilirler.Konu linki aşağıdadır.Saygılar.

http://resim.donanimhaber.com/m_49787454/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49787454

öncelikle güzel düşünceniz ve indirim teklifiniz için şahsım adına teşekkür ederim.. benim düşüncem ;

20 kişi toplamaktansa DH Forum üyelerine direk olarak şu fiyattır derseniz daha özendirici olabilir.. ya da dolum seti veya fotoğraf kağıdı hediyeli olacaktır şeklinde bir ayrıcalıkta olabilir..

Kanatimce Bu kartuşlar zaten 30 tl civarına kısa sürede inecektir.. bu indirimi de kendini affettirmesi için cescesorun yapması gerekir ;)

• Merhaba,

Mutlaka kartuşların fiyatları bir süre sonra düşecektir.Ancak ilk çıktığı zaman maalesef ürünleri yurtdısından getirirken bizde pahalıya alıyoruz.Herşeye rağmen donanımhaber kullanıcılarına indirimli fiyattan vermemizde bir sakınca görmüyorum.Donanımhaber kullancıları kartuşları dolu bir vaziyette 49 TL den bizden alabilirler.Kartuş almak isteyen arkadaşlar bizimle irtibata geçebilir.Saygılar.
  • 30 35 lira olsun anında alacağım :D

yada arkadaşın %20 indiriminde bir kişi benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbb06

30 35 lira olsun anında alacağım :D

yada arkadaşın %20 indiriminde bir kişi benim.

:) fazlada acımasız olmayınız

49 tl fiyat son kullanıcı için gerçektende çok iyi bir fiyat bence.Hele hele yeni çıkmış bir ürün için...
  • @haserdar
    merhaba ;
    Son durum nedir acaba. ? eğer olmadı da kartuşları iade etti iseniz. Mutlaka masrafınız olmuştur.Kendi adıma payıma düşeni bildirmenizi rica ederim.
    saygılarımla ;
  • @haserdar gelişme varmı?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın,şehir dışında olduğumdan her zaman internet erişimim yok,bu yüzden mesajlarınıza geç cevap yazıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: falcon1977

haserdar, uzun süredir gelişmeleri takip ediyordum.Yardım etme çabalarını takdir ediyorum ama bu kadarda açık şekilde ilan edersen gayretlerini; birileri mutlaka çomak sokar diyede bekliyordum.Sonuç olarak pekde şaşırdığım bir durumla karşılaşmadım diyebilirim.Bu kadar kolay olsaydı bu işler o zaman herkes bu işi yapardı sizin gibi...
    Gümrükteki yaşadığınız sorunun olağan bir durum olmadığı kanısındayım.Geçmiş olsun...
    Gümrüğe takıldı mı? taktırtıldı mı?Bütün mesele bu...

Aklıma da gelmedi değil : )

Ancak "Güzel gören güzel düşünür.Güzel düşünen hayatından lezzet alır." cümlelerini hayatıma düstur etmeye çalışan birisi olarak bu yönden bakmamayı tercih ederim.Ki araştırmalarım ve edindiğim bilgiler olayın bu şekilde gelişmediğini gösteriyor.Elbette olabilir,yapabilirler bu onların sorumluluğunda olan bir şey,vebali de onlara ait.Burada bir hatamız varsa o da kargoları 2 şer veya 3 er istememek.Yoksa İstanbul gümrüğünde çalışan arkadaşım hiçbir şey yapamadı.Son gözaltılardan sonra çok dikkat edildiği de malum.

Gelişmelere gelecek olursak ;

DHL nezdinde yaptığım itirazım kabul görmeyince,nedenini öğrenmek için Atatürk Hava Limanı Gümrük Müdür yardımcısı ile görüştüm.Bana, kargo değerinden çok sayısına dikkat ettiklerini,dolayısıyla ticari kabul ettikleri için takılmış olabileceğini söyledi.Ayrıca bir dilekçe yazmamı,gerekli belgeleri ekine koyarak ticari bağlantımın olmaması halinde durumu yeniden gözden geçireceklerini söyledi.

Bir netice çıkar mı bilmiyorum,bekleyip göreceğiz.Geri iade edemiyorum çünkü satıcı böyle bir durumda kendisine 200 $ fazladan öedeyeceğini bildirdi.Ürünü güvenceli almıştım,elime ulaşmadığı için belki paramı iade alabilirim fakat karşı tarafın burada bir günahı yok ki,bir de onun kul hakkına girelim.Dolayısıyla bu yol da kapalı.

Normal prosedürü izlersem gümrük vergisi sorun değil ama "DHL" sorun.En az 300 den başlayan masraflardan sözediyorlar.Kötünün en iyi ihtimali de "kargoyu devlete hibe etmek".Güzel ülkeme 10 set kartuş feda olsun diyeceğiz.(züğürt tesellisi :) )

@özgürbaskıdünyası

İyi niyet dilekleriniz için teşekkür ederim.Fiyatı 49 a çekmek de iyi bir başlangıç. Ama bence yeterli değil, fiyatı 30-35 civarına çekerseniz herkes memnun olur,biz de böyle "talihsiz macera" yaşamayız.Kartuş DX gibi sitelere düştüğü anda,fiyatı siz de düşürürseniz o zaman bir kıymeti kalmaz,buradaki müşteriyi de kaybedersiniz.Siz madem iyi niyet güdüyorsunuz, o zaman gelin fiyatları makul seviyelere çekin,millet de sebeplensin.

@thundermax

Para istemem söz konusu bile olamaz,mümkün değil.En başından riski biliyordum ilk mesajlarımda da var zaten.Bu konuda iki tane hatam var.Birincisi 10 set parası ödeyip kargoyu 2şer 3er istememek.İkincisi de kargoyu DHL değil de normal posta yoluyla almak.
    Eh, bu hayatta her şey tecrübe değil mi?

Zarif düşünceniz bile yeter,sıkmayın canınızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgürbaskıdünyası

Merhaba,

Mutlaka kartuşların fiyatları bir süre sonra düşecektir.Ancak ilk çıktığı zaman maalesef ürünleri yurtdısından getirirken bizde pahalıya alıyoruz.Herşeye rağmen donanımhaber kullanıcılarına indirimli fiyattan vermemizde bir sakınca görmüyorum.Donanımhaber kullancıları kartuşları dolu bir vaziyette 49 TL den bizden alabilirler.Kartuş almak isteyen arkadaşlar bizimle irtibata geçebilir.Saygılar.

belittiğiniz kartuşlar t1281 mi yoksa t1291 serisimi ? bildiğim kadarı ile T1291 serisi kartuşlar 81 olanlardan çok daha fazla sayıda çıktı veriyor..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.