Şimdi Ara

EPSON TW 6100 PROJEKSİYON ALMAK İSTEYENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
5
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyin lütfen.
  • Fiyat alabildiniz mi arkadaşlar.
  • Merhaba,

Burada bir grup oluşturulduğu yönünde telefon aldık ve özel fiyat talebinizi burdan da gördük...

BoyutDijital.com olarak Epson TW6100 5 adet stoklarımızda mevcuttur, 1250 € + KDV fiyat veriyoruz, son 5 adet ürün mevcuttur...

fiyat mail order 12 taksit'e kadar veya nakit fiyatlarıdır... (mail order; distribütör posundan kredi kartı ödeme işlemi gerçekleştirildiği, ödeme şeklidir...)

http://www.boyutdijital.com/Epson-EH-TW6100-Full-HD-3D-Projeksiyon-Cihazi,PR-986113.html

http://www.boyutdijital.com/Epson-RF-3D-Gozluk-RF-Gozluk,PR-986115.html

2601cuneyt kodu ile gelen herkese forum indirimi yapacağız... :D

Ayrıca epson full hd 3d cihaz alan herkese Epson RF 3D Gözlük %30 indirim kampanyamız da mevcuttur.

Beşiktaş'taki ofisimizden de direk gelip alabilirsiniz... Ayrıca TW9100W cihazını test imkanı da bulabilirsiniz...

Bilginize...

• 3600 lira biraz fazla degil mi? Hele ki toplu alim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

ilginiz için teşekkürler. .

Ancak fiyatiniz beklediğimiz gibi cazip bir fiyat olmadı. .

tahminim 10 civarında bir alım Olacak. .

Son bir kez bakıp sartlarida zorlayip daha uygun bir fiyat verrbilirmisiniz
  • Eklendiniz
  • Eklendiniz Hocam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 3 Haziran 2013; 23:11:50 >
  • 3600 tl TW6100 için zaten normal piyasa fiyatıdır 10 kişilik bir toplu alımın espirisi yok, ben tek te alsam o fiyat aralığına buluyordum zaten.
  • 6100W için beni de ekleyin...
  • 3000 altına alınır mı ki bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the turk

3000 altına alınır mı ki bu?

Alınabilmeli , 5910 cihazı 3200tl lerden, 2400 lere düştüğüne göre ki bu normal fiyatı toplu alım da değil, 6100 de de iyi bir indirim yapılmalı
  • INDEX Bilgisayar'ı arayıp sordum. 10-15 civarı projeksiyon cihazı almak istediğimizi anlattım. Ancak kişilere satış yapmadıklarını ve ancak bayilere gidip cihaz satın alabileceğimizi söylediler.

Bayiler de yukarıda görüldüğü üzere "5 tane birden alırsanız 3600 lira" gibi uçuk rakamlar veriyor. Muhtemelen bu uygun fiyatlı cihaz arayışına son vermemiz gerekecek.
  • Sirkeciden bi satıcıyla görüştüm perakende fiyatı 3450 toplu alım için gelin görüşelim dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inadına Galatasaray

Sirkeciden bi satıcıyla görüştüm perakende fiyatı 3450 toplu alım için gelin görüşelim dedi.

perakendede bile bazı firmaların toptanından ucuz olduğuna göre 10 tane alınınca istediğimiz fiyat aralığına inebillirler burayla detaylı görüşmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

quote:

Sirkeciden bi satıcıyla görüştüm perakende fiyatı 3450 toplu alım için gelin görüşelim dedi.

perakendede bile bazı firmaların toptanından ucuz olduğuna göre 10 tane alınınca istediğimiz fiyat aralığına inebillirler burayla detaylı görüşmek lazım

evet birkaç kişiyle gidip görüşülebilir. Bu arada istediğimiz fiyat aralığı nedir? Sonuçta eğer anlaşılırsa herkes aynı fiyattan alacak.
  • quote:

quote:

quote:

evet birkaç kişiyle gidip görüşülebilir. Bu arada istediğimiz fiyat aralığı nedir? Sonuçta eğer anlaşılırsa herkes aynı fiyattan alacak.

TW5910 3200'lerden 2399'a indiyse, bizim de TW6100'ün 3400'den 2800'e inmesini beklememiz toplu alım için doğru olur diye düşünüyorum. Sonuçta artık sezon sonu da yaklaşıyor. Artık kampanyaya girmesi gereken bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

quote:

quote:

TW5910 3200'lerden 2399'a indiyse, bizim de TW6100'ün 3400'den 2800'e inmesini beklememiz toplu alım için doğru olur diye düşünüyorum. Sonuçta artık sezon sonu da yaklaşıyor. Artık kampanyaya girmesi gereken bir ürün.

İnşallah istediğimiz gibi olur. Proav ile görüştünüz mü acaba ne fiyat veriyor ?

• Gorusmedim. Ancak onlar da bayi sonucta. İndex'in verdigi fiyatin ustune kendi karini da ekleyerek satis yapmak zorundalar. Bu yuzden hic bosuna aramaya gerek yok dedim.

Biraz daha bekleyip 5910 gibi kampanyaya girmesini beklemek de mantikli olabilir. Ama telefon numarasini bilen varsa ararsa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.