Şimdi Ara

EPSON TW 6100 PROJEKSİYON ALMAK İSTEYENLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
5
Favori
4.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @forro arkadaşımız 2-3 mesaj yukarıda cevap yazmıştı size; w wireless'ın kısaltması. Görüntü ve sesi kablosuz iletebilecek donanıma sahip tek farkı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 10 Haziran 2013; 1:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

6100-6100W modeline göre farkı nedir?

6100 Hd çözünürlükte 6100W 4k çözünürlükte, görenler Waayy wayy wayyy çözünürlüğe bak dedikleri için sonuna W işareti koyarak satmaya başladı Epson, farkı bu
  • İki defa aynı mesajı yollamışım sanırım. Şimdi editledim.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
  • Herkese merhaba

Kusura bakmayın 1 haftadır yurtdışında ispanyada idim..O yüzden internete giremedim,konuyla ilgilenmiyor zannetmeyin..

Orada da araştırma yaptım ama maalesef 6100 bulamadım..

Yarından itibaren burada araştırmaya devam edeceğim..
  • 6100 piyasada şuan 4000TL civarı .bakalım toplu alımda nekadar indircekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih85

6100 piyasada şuan 4000TL civarı .bakalım toplu alımda nekadar indircekler

Piyasada şuan 3600 tl ye alınabiliyor, 4000 tl ye satanlar şark kurnazı heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

quote:

6100 piyasada şuan 4000TL civarı .bakalım toplu alımda nekadar indircekler

Piyasada şuan 3600 tl ye alınabiliyor, 4000 tl ye satanlar şark kurnazı heralde.

büyük bir mağazada 4000TL ye gördüm.
    3600 dende düşük olursa iyi olur tabi
  • Perakende fiyatı 3450den görüştüm ben bi yerle toplu alım için fiyat vermedi gelin görüşelim dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inadına Galatasaray

Perakende fiyatı 3450den görüştüm ben bi yerle toplu alım için fiyat vermedi gelin görüşelim dedi.

iyiymiş, mahsuru yoksa sorduğunuz yeri paylaşırmısınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inadına Galatasaray

Perakende fiyatı 3450den görüştüm ben bi yerle toplu alım için fiyat vermedi gelin görüşelim dedi.

iyiymiş, mahsuru yoksa sorduğunuz yeri paylaşırmısınız

sahibindende 3600 TL olan ilandan irtibata geçebilirsiniz firmanın ismi dikmen. Toplu alım için bikaç sözcü seçip gidip görüşülse çok iyi olur. Ben pazarlık yapamıyom ben gidersem 5000e alırız :D
  • Dikmen'de ki arkadaşlar çok olumlular (Benimle Ali Bey ilgilenmişti) ses sistemini oradan almıştım. Lafımı hiç ikiletmemişlerdi :)
    Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
  • Dikmen'in fiyatları KDV hariç galiba. Ayrıca 6100W modelinden mi bahsediyorsunuz; 6100 mü?
  • Sami Ertaga kullanıcısına yanıt
    Bende fiyatları görünce öyle sandım ama sanırım sezon sonu indirimine gitmişler baya düşük şu anda fiyatları. ;)
  • Merhaba, beni de listeye ekleyebilirsiniz. Aylardır Benq W1080ST, W1070, Optoma HD25 ve Epson TW-6100 (Amerika karşılığı (1 yerine 2 adet RF 3D gözlük hediyeli) Epson 3020) arasında gidip geliyorum. Yurt dışından getirtmeyi planlıyorum ama emin olamadım çünkü garantisinin burada geçmeme ihtimali yüksek. Burada 3.000 TL gibi bir fiyatı bulabilirsek iyi olurdu. Ya da bir arkadaşın dediği gibi 5910 modelini 2.000 TL ye düşürebilirsek o da iyi olabilirdi. İyi günler
  • Beni de ekleyin arkadaşlar ama seri olalım.
    Oncekı 9000 için toplanmadan bili çıkmadı bunda bari alabilelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an , uygun şartlarla TW 6100 almak için şartlar çok kötü malesef..

Euro çok yükseldi.. Ayrıca ürün stoğunda da sorun var.. 1-2 yerle görüştüm ellerinde 10 tane stok yok .. Kurdan dolayıda fiyatlar yüksek..

Beklemedeyiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 27 Haziran 2013; 21:32:52 >
  • takip
  • Merhaba arkadaşlar, bende 6100w arayışı içine girdim ve bir proje firması sahibiyle konustum direk ithalatcılarla calısıyor adamlar yarın ofisine gideceğim, gel yardımcı olurum dedi. 2800 liraya istediğimizi belirttim :D umarım boş mezarcı gibi görünmemişimdir :D pazartesi ya da salı sizi haberdar edeceğim inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 30 Haziran 2013; 1:47:37 >
  • hadi hayırlısı benimde almaya niyetim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaakcan

Merhaba arkadaşlar, bende 6100w arayışı içine girdim ve bir proje firması sahibiyle konustum direk ithalatcılarla calısıyor adamlar yarın ofisine gideceğim, gel yardımcı olurum dedi. 2800 liraya istediğimizi belirttim :D umarım boş mezarcı gibi görünmemişimdir :D pazartesi ya da salı sizi haberdar edeceğim inşallah..

6100w modelini 3000 liradan verseler, hatta 2800'den 6100w degil 6100'u verseler bu forumda 10 tane hemen bu hafta alacak adam var. 15 bile cikabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.