Şimdi Ara

Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epson TW7000 4k projeksiyon cihazını uzun uğraşlar sonucu almış bulunmaktayım.

İlk tecrübemi paylaştım, daha çok film maç izliyorum.

öncelikle cihazın parlaklığı çok iyi diyebilirim, güneş perdelerini çeksem de ortam aydınlık oluyor bu yüzden parlak moda almak gerekiyor ama ışıklar kapanınca sinema moduna alırsanız hem fan gürültüsü kalmıyor hem de renkler daha iyi oluyor.

maç izlerken topun arkada izi olmuyor bu benim için önemliydi

film izlerken hareketli sahnelerde sorun olmuyor gayet akıcı izleniyor.

benim için en büyük dert odanın ortasında kiriş bulunmasıydı, görüntü kaydırma özelliği ile ayar yapabildim ama uzun askı aparatı almak zorunda kaldım, avizeleri sökmeden yükseltmem gerekiyor, o iş kaldı.

perdem gamma 240 motorlu, mi box 4k medya oynatıcım, fiber internetim var, netflix ultra hd paketim zaten vardı, bu şekilde ultra hd 4k yazan filmleri dizileri 4k izleyebiliyoruz, bir de HDR yazanlar oluyor ama bunlar 4k mı full hd mi anlayamadım? ses sistemi şimdilik pioneerın amfili 2 hoparlörlü ucuz yollu bir sistemini aldım. cihazın üstünde hoparlör yok bluetooth adaptör bağlayıp kablosuz ses alıyorum.

epsonu boyutdigitalden aldım, optoma benq 4k cihazlarını da gördüm, karşılaştırarak aldım.

Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)

• Ne kadara aldınız acaba boyutdigitalden?
  • özelden cevap verdim
  • Merhaba hayırlı olsun lambalar sorun çıkartırsa şu sekilde led lamba düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eylcr

Merhaba hayırlı olsun lambalar sorun çıkartırsa şu sekilde led lamba düşünebilirsiniz.
    teşekkürler tavsiyeniz için. avizeyi yukarı çekeyim yetmezse böyle bir şey bende bakarım.
  • Merhaba tw7100 modeli ile karşılaştırma şansınız oldu mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.3455

özelden cevap verdim
    Merhabalar, bende özelden bilgi alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avizeyi yükselttim bu yüzden başka bir lamba almaya gerek kalmadı şimdilik

cihazın parlaklığından çok memnunum. renkler epey iyi. siyah seviyesinden beklentinize göre değişir sonuçta 7-8bin tl para verip alacağınız cihazda daha iyi olmaz heralde. zaten yüksek kontrast isteyen bunun bir üst versiyonunu alması lazım ama arada fiyat farkı çok maç izleme keyfi rakipsiz artık maçları rahat rahat burda izliyorum.

güzel fotolar seçip yükledim

ayarları boyutdigitaldeki arkadaşlardan öğrenip yaptım

resim geliştirme preset5 bu keskinliğe yarıyor
    hdr detay ayarı filmine göre 4-5-6 4k bişey açınca bu ayar çok fark ediyor
    sinema modunda sinema maç izlerken ışıklar açık parlak sinemada duruyor

Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)Epson TW7000 4K Projeksiyon Cihazı (Fotoğraflı)

• Hocam tavan ve perdenin yanları mat siyah olsa çok daha iyi görüntü alırsınız. Bununla ilgili çok örnekler var. Araştırın isterseniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.