Şimdi Ara

LG HS201 LED Projektör ALDIM (Resim Video Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
5
Favori
165.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolar ilk mesajın sonunda link verilmiştir..

Teknosadan G li olmayan modelini Yani LG HS201 modelini trimpot la birlikte aldım kullanıyorum. gerçekten akşamları güzel oluyor. Menüleri sanki lcd tv menüleri gibi değiştirilebilir modları var. her renginini tonunu renk yoğunluğunu keskinlikğini gamma ayaralrı bi ton ayarı var. Laptopdan 1080p HDMI ile bağlantı yapınca 1080p moduna geçiyor. Laptopdan istenen video çözünürlüğe getirilebiliniyor 1080p-i 720p 570p-i 480p-i PAL vs... veya PC çözünürlülşüğü olarak ayarlanabiliniyor 1920x1080 60Hz gibi.. Renk tonu konstrat çok iyi (Projeksiyon konularında fazla tecrübem yok ama gerçekten beğendim) Tripot la elimde gezdirip duruyorum...
    HDMI den de cihaza ses aktarılabiliniyor (Stereo olarak) Cihaz Dolby Digital çözebilirken DTS malesef çözemiyor.
    Bu arada usb okuyucusundan divxler problemsiz alt yazı konumunu ayarlayabilsenizde, renk ve büyüklük gibi ayarları yok ama yine AviAddSub programı sağolsun. (Gerçi dev görüntüde bunada gerek yok ama yinede desteği var) Daha önceden elimde bulunan FM Transmitter cihazını bunun kulaklık çıkışına bağladım. Bu sayede. cihaza sadece bir elektrik kablosu gelerek filim izleme zevkine varabiliyorsunuz. Çünkü cihaza bir adet usb flashdisk takıyorsunuz flimi burdan oynatıyor. Kendi üzerindeki 2x1w lık küçük hoparlör flim izleme (Dinleme) zevki vermediğinden cihazın kulaklık çıkışına taktığım (2 ince kalem pille çalışıyor ayriyetten beslemeye gerek yok) FM Transmitter cihazı ile ister ses sistemime (stereo olarak tabi) ister fm alıcılı kulaklığımdan kaliteli ses de alabiliyorum. USB den FAT32 ve NTFS leri problemsiz okutabildim. Çift dil seçenekli Filimlerdede problem yok dil seçeneği mevcut.

TV görünütüsü olarak 55 ekran TV deki Skarttan video (Composite) sinyalini basit bir kablo ile HS201 e bağladım. Gürüntü mükemmel. Bu esnada bişi farkettim TV deki görüntüye göre tepkisi mi diyeyim işlemesimi (LAG diyelim) çok az geç. Hani LCD tv lerde 100Hz olanın 50Hz olanına göre biraz olan gecikmesine benzer bir olay. Projeksiyonun MOD olarak OYUN seçeneğide bulunmaktadır. Oyuncular paniklemesin..

Parlaklık konusuna gelince, perdem olmadığından sürekli duvarda kullanıyorum. Diğer projeksiyonları bilmiyorum ama bunda gündüz görüntü görünsede zevk vermiyor. Zevkli izlemek için oda mutlaka (Zifiri karanlık gibide değil tabi) karartılmalı yada akşam izlenmeli (Zevkine varmak için). Odamda izlerken koridordaki simit florsant lamba açık en ufak dezavantajı yok. Yani o kadar da kötü değil panik yapmayın.
    Cihazın açılma ve kapanma süresi oldukça kısa. Sanırım Normal projeksiyonlarda kapatıldıktan sonra kareket ettirilmemesi gerekiyor, lamba sıcaklığından sanırım. Bunda problem yok. Saçma gibi olacak ama arabada TIR da yani hafif sarsıntılı ortamlada bile kullanılabilir gibi geliyor. (Saçma dimi :) )
    Bu cihazın girişi Aynı Laptoplardaki gibi bir adaptörü var ve 19V. S-Link marka Araç laptop şarz cihazı almıştım. Bu projeksiyonada oldu. Yani Araçtaki çakmaklık sayesinde Plajda vs kullanılabilir. Cihaz gidermi oralara derseniz cihaz ufak bişi zaten at çanyata götür Asıl amaç portatiflik.. Yine önceden ebaydan almış olduğum Watmetre ile cihazın güç tüketimini ölçtüm. Cihaz sadece tam 65W enerji tüketimi var. Süper bişi bu. 37 ekran TV 50W, 55 ekran sony Tv 55W 70 ekran Siemens TV 85W elektrik tüketirken bu kadar büyük bir ekranın projeksiiyonun sadece 65W elektrik tüketimeside oldukça iyi.. Ev için harika bir cihaz..

Gelelim olsa iyi olurdu muhabbetine; Keşke bu cihazda zoom olsa idi. Cihazı mecburen duvara 2 metre civarlarında uzak tutuyorum. Bu uzaklık PC odam için uygun olurken Oturma odasında ve Salonda cihaz ortalıkta durmak zorunda kalıyor. Evde çocukta var dikkatli olmak gerek. Şimdilik bu kadar. Bi ara Laptop a oyun yükleyip Projeksiyonda oyun oynamak istiyorum. İlk denememde NFS Shift yükleyeyeim dedim Win7 ye başaramadım.. Oyunuda merak ediyorum.. Cihazı gören kişilerin ilk söylediği şey renkler ne kadar canlı ne kadar net cümlesi oluyor.. (Normal kişilerde geçerli tabi bu cümle..)

Gündüz çekim resim ve video ekledim. Fotoğraf makinesi çekimlerde fazla belli olmasada iyi olduğunu söyleyebilirim. Hatta Okulda Sony S5 model projeksiyonla karşılaştırdığımda aradaki farkın büyük olmadığını (Elbette fark var ama az değerde) rahatlıkla söyleyebilirim.
    Önce Resimler...
    İlk resim Pencere kenarında duran Yazı tahtasının yanında...

Küçük bir odada Sony S5 Projeksiyon var. Burdaki denemeler.. PERDE Normal beyaz kumaştır. Kendi gözlemlerimle arada Sony ile LG HS201 arasında büyük bir fark olmadığıdır..

ilk önce Sony ile...

ve LG HS201 ile

Akşam evde odada 24w lık tasarruf lamba var.. DİKKAT Bu görüntüde Ekran genişliği 135 CM

Bir kaçtanede Fotoğraf makinesi ile video çekimi yaptım

Sony S5 projeksiyon ile.....

Sony S5 Projeksiyon görüntüsü Hafif loş ortam VIDEO su

Aynı ortam LG HS201 ile...VIDEO su

Atölye sınıfında... VIDEO su

Atölyede Öğretmen odasında 2x40W florasant ile aydınlatılmış ortam USB DIVX VIDEO su ..

Aydınlık Odadaki görüntü VIDEO su

Arkadaşlar laptopdan hd flim oynattım. Görüntüler çok iyi fakat gözle görmek lazım (Canlı yani)..
    Video linki: LG LED Projektörde HD Oynatılmış VIDEO su

Araba yarış (Sürüş) Oyun videosu...Aile keyfi... VIDEO su

LG HS201 ile Prince Of Persia SKIDROWVIDEO su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 7 Ocak 2010; 20:16:38 >

• İnceleme için çok teşekkürler.Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riazor

İnceleme için çok teşekkürler.Hayırlı olsun
    Hayırlı olsun arkadaşım.

Artık görüntü resimlerini bizlerlede paylaşırsın değilmi. Oturup gördüklerini Bu kadar detaylı yazıda anlattığına göre resimler çocuk oyuncağı olur senin için :)

Güle güle kullanman dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayceylan26

Hayırlı olsun arkadaşım.

Artık görüntü resimlerini bizlerlede paylaşırsın değilmi. Oturup gördüklerini Bu kadar detaylı yazıda anlattığına göre resimler çocuk oyuncağı olur senin için :)

Güle güle kullanman dileğiyle.

Alıntıları Göster
    Elbette resimde koyarım. Ama zaten içinde alsammı acaba diye düşünüyorsan bu cihazı görsen kesin alırsın derim. Bir tespid daha belirteyim, Işıklar evde açıkken ekran genişliği 120cm civarları ayarladığınızda ışık şiddeti çok iyi oluyor. PC ye bağlayıp oyun oynadım hiç sıkıntı çekmedim. Elbette ekran büyüdükçe ortamı karartmak gerekiyor. Yarın akşam benim kodak makine ile bir kaç çekim yapayım. Hatta Youtube de video bile yayınlarım. Bi kere çocuktan fırsat kaldıkça ben oynuyorum (Flash diskten Sünger bob izliyor çocuk bende eşlik ediyorum) Fırsat buldukça ben kurcalıyuorum. Yani sıkılıp atılacak bişi değil. Ben Tavana yada duvara montaj yapmadığımdan Trimpot ile kullanıyorum oda oda geziyor alet. Günde kesin an az 4 saat çalışıyor.. Neyse yarın bir kaç foto çekmeye çalışacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Elbette resimde koyarım. Ama zaten içinde alsammı acaba diye düşünüyorsan bu cihazı görsen kesin alırsın derim. Bir tespid daha belirteyim, Işıklar evde açıkken ekran genişliği 120cm civarları ayarladığınızda ışık şiddeti çok iyi oluyor. PC ye bağlayıp oyun oynadım hiç sıkıntı çekmedim. Elbette ekran büyüdükçe ortamı karartmak gerekiyor. Yarın akşam benim kodak makine ile bir kaç çekim yapayım. Hatta Youtube de video bile yayınlarım. Bi kere çocuktan fırsat kaldıkça ben oynuyorum (Flash diskten Sünger bob izliyor çocuk bende eşlik ediyorum) Fırsat buldukça ben kurcalıyuorum. Yani sıkılıp atılacak bişi değil. Ben Tavana yada duvara montaj yapmadığımdan Trimpot ile kullanıyorum oda oda geziyor alet. Günde kesin an az 4 saat çalışıyor.. Neyse yarın bir kaç foto çekmeye çalışacağım..

Alıntıları Göster
    120 cm civarları aydınlıkta iyi demişsiniz, bahsettiğiniz aydınlık ortamda 120 cm ebatlarında sabit bir görüntü* çekebilir misiniz? (Aydınlık bir ortamda sunum yapmak zorunda kalabilirim, uygun ve uzun ömürlü bir projektör almak iyi bir fiir gibi geliyor...)

*: Bir fotoğraf, bir powerpoint sunumu yahut bir filmi pause ile dondurup öyle bir çekimi kastediyorum, hareketli görüntüde fotoğraf makinasının yapacağı çekim ile projektör olduğundan daha zayıf bir görüntü verebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: hamkaya

120 cm civarları aydınlıkta iyi demişsiniz, bahsettiğiniz aydınlık ortamda 120 cm ebatlarında sabit bir görüntü* çekebilir misiniz? (Aydınlık bir ortamda sunum yapmak zorunda kalabilirim, uygun ve uzun ömürlü bir projektör almak iyi bir fiir gibi geliyor...)

*: Bir fotoğraf, bir powerpoint sunumu yahut bir filmi pause ile dondurup öyle bir çekimi kastediyorum, hareketli görüntüde fotoğraf makinasının yapacağı çekim ile projektör olduğundan daha zayıf bir görüntü verebilir...

Alıntıları Göster
    Özellikle 120 cm lik görüntüsünü bende merak ediyorum. Bu makinada ışık gücü yetersizliğinden dolayı bu ebatlarda sönük bir görüntü oluşması lazım. Eğer değilse alınır bu cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucidbit

Özellikle 120 cm lik görüntüsünü bende merak ediyorum. Bu makinada ışık gücü yetersizliğinden dolayı bu ebatlarda sönük bir görüntü oluşması lazım. Eğer değilse alınır bu cihaz.

Alıntıları Göster
    Gündüz çekim resim ve video ekledim. Fotoğraf makinesi çekimlerde fazla belli olmasada iyi olduğunu söyleyebilirim. Hatta Okulda Sony S5 model projeksiyonla karşılaştırdığımda aradaki farkın büyük olmadığını (Elbette fark var ama az değerde) rahatlıkla söyleyebilirim.
    Önce Resimler...

Küçük bir odada Sony S5 Projeksiyon var. Burdaki denemeler.. PERDE Normal beyaz kumaştır. Kendi gözlemlerimle arada Sony ile LG HS201 arasında büyük bir fark olmadığıdır..

ilk önce Sony ile...

ve LG HS201 ile

Akşam evde odada 24w lık tasarruf lamba var.. DİKKAT Bu görüntüde Ekran genişliği 135 CM

Sony S5 Projeksiyon görüntüsü Hafif loş ortam

Aynı ortam LG HS201 ile...

Atölye sınıfında...

Atölyede Öğretmen odasında 2x40W florasant ile aydınlatılmış ortam..

Aydınlık Odadaki görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 15 Aralık 2009; 21:37:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Önce Resimler...

ilk önce Sony ile...

ve LG HS201 ile

Sony S5 Projeksiyon görüntüsü Hafif loş ortam

Aynı ortam LG HS201 ile...

Atölye sınıfında...

Atölyede Öğretmen odasında 2x40W florasant ile aydınlatılmış ortam..

Aydınlık Odadaki görüntü

Alıntıları Göster
    Bende öğretmenlik yapıyorum ve okulumuzda lg nin led li iki modeli kullanılmakta iki ayrı sınıfta...
    Birisi HS102 ve diğeri HS201 İkisi arasında çok bir görüntü farkı sezinlemedim.201 sadece daha net gibi geldi ama 102 kullanılan sınıf güneşi direkt karşıdan alan bir sınıf olduğu için görüntü netliği farklılığı bundan olabilir...
    Teknosa da şu an hs 102 modeli perde+tripod ile 899 TL 12 ay taksit
    aynı mağazada hs 201 1199 TL
    Şu anda birde %18 kdv indirimi var eğer okuldan bir belge alıp giderseniz.

İstanbul bilişimde ise hs 102 modeli sadece makine olarak peşin 791 tl taksitli 860
    aynı mağazada hs 201 fiyatı

bu arada ledli projeksiyonlarda BENQ P1 modeli 300 ansilümen gücünde Fiyat istanbul bilişimde 931 TL peşin 1012 taksitli perdesiz
    diğer özellikler hemen hemen aynı sanki bu model daha iyi olur gibime geliyor ansi lümen gücü sebebiyle(sonuçta LG HS 102 modeli 160 ansilümen nerdeyse iki katı)

ama Lg leri kullanan tanıdıklarım var ve gözümle netliğini parlaklığını gördüm.Sınıfın en arka noktasına geçtim 120 ekran boyutunda word'ten bi yazı açtırdım ve yazı boyutu çok büyük olmamasına rağmen rahat okudum ki diğer tip projeksiyonlarda 2000 ansilümenlerde gücü olmasına rağmen bu tür bir yazıyı okumak zordur.
    Ayrıca çok yakından izledim görüntü ve yazıları gözü rahatsız etmiyor.Bu ders anlatırken öğretmenler için önemlidir.
    Saat ömrünü günde 8 saat açık tutsak diyorum bir yılda 180 işgünü okul 180*8=1440 saat yani en az 15 yıl demekki sanırım insan sıkılır gene kaldırır bir kenara koyar bunu.

Şİmdi para topluyorum sınıfa bu ay içerisinde alacağım inşallah.
    Sınıflarına almak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
    Hangisini mi sanırım LG HS102 çünkü 160 ansilümenle 200 ansilümen arasında çok bi fark yok.fiyat farkı ise 300 lira.BUnuda sınıfımın başka ihtiyacını karşılarım.

yardımcı olabildiysem ne güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: smallll

Bende öğretmenlik yapıyorum ve okulumuzda lg nin led li iki modeli kullanılmakta iki ayrı sınıfta...
    Birisi HS102 ve diğeri HS201 İkisi arasında çok bir görüntü farkı sezinlemedim.201 sadece daha net gibi geldi ama 102 kullanılan sınıf güneşi direkt karşıdan alan bir sınıf olduğu için görüntü netliği farklılığı bundan olabilir...
    Teknosa da şu an hs 102 modeli perde+tripod ile 899 TL 12 ay taksit
    aynı mağazada hs 201 1199 TL
    Şu anda birde %18 kdv indirimi var eğer okuldan bir belge alıp giderseniz.

İstanbul bilişimde ise hs 102 modeli sadece makine olarak peşin 791 tl taksitli 860
    aynı mağazada hs 201 fiyatı

bu arada ledli projeksiyonlarda BENQ P1 modeli 300 ansilümen gücünde Fiyat istanbul bilişimde 931 TL peşin 1012 taksitli perdesiz
    diğer özellikler hemen hemen aynı sanki bu model daha iyi olur gibime geliyor ansi lümen gücü sebebiyle(sonuçta LG HS 102 modeli 160 ansilümen nerdeyse iki katı)

ama Lg leri kullanan tanıdıklarım var ve gözümle netliğini parlaklığını gördüm.Sınıfın en arka noktasına geçtim 120 ekran boyutunda word'ten bi yazı açtırdım ve yazı boyutu çok büyük olmamasına rağmen rahat okudum ki diğer tip projeksiyonlarda 2000 ansilümenlerde gücü olmasına rağmen bu tür bir yazıyı okumak zordur.
    Ayrıca çok yakından izledim görüntü ve yazıları gözü rahatsız etmiyor.Bu ders anlatırken öğretmenler için önemlidir.
    Saat ömrünü günde 8 saat açık tutsak diyorum bir yılda 180 işgünü okul 180*8=1440 saat yani en az 15 yıl demekki sanırım insan sıkılır gene kaldırır bir kenara koyar bunu.

Şİmdi para topluyorum sınıfa bu ay içerisinde alacağım inşallah.
    Sınıflarına almak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
    Hangisini mi sanırım LG HS102 çünkü 160 ansilümenle 200 ansilümen arasında çok bi fark yok.fiyat farkı ise 300 lira.BUnuda sınıfımın başka ihtiyacını karşılarım.

yardımcı olabildiysem ne güzel...

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun Mehmet bey, iznilizle bir kaç resimde ben eklemek istedim açtığınız topike...

Merak eden arkadaşlar için "LG HS201 LED Projeksiyonnun" küçük resimli bir incelemesini yaptım. Emin olun bu küçük cihaz tahmin ettiğinizden çok çok daha tatmin edici bir görüntü veriyor. Ev için fiyat ve performans açısından kesinlikle tercih edilebilir modellerden diyebilirim. Çektiğim fotolarda istediğim kaliteyi yakalayamadım aslında, çıplak gözle baktığınızda resimdekilerden çok çok daha canlı ve net... Kullandığım duvar pürüzlü ve kirli bir duvardı, uzun zaman önce badana yapılmış. Ortam yeterince karanlıktı. Ortalama 2.8 metre uzaklıktan 2.50m ye 1.50m gibi boyut, 4.5 metreden 3.50m ye 2.30m lik görüntü alınabiliyor. Ve görüntü çok çok net ve güzel. Kullandığım görüntüler Samsung ve Sony nin HD tanıtımlarıydı. 720p görüntü kalitesinde. Birkez daha, canlı olarak görmeden sadece rakamlara bakarak yorum yapmanın ne kadar yanlış olduğunu görmüş oldum Kısa süre sonra daha net ve bol resim eklemeye çalışıcam. Alıcak ve merak eden arkadaşların şimdilik meraklarını gidermiş olur bu resimler.

2.50m ye 1.50m, 720p Görüntü

3.50m ye 2.30m, 720p Görüntü

• quote:

Orijinalden alıntı: Atila

Öncelikle hayırlı olsun Mehmet bey, iznilizle bir kaç resimde ben eklemek istedim açtığınız topike...

Merak eden arkadaşlar için "LG HS201 LED Projeksiyonnun" küçük resimli bir incelemesini yaptım. Emin olun bu küçük cihaz tahmin ettiğinizden çok çok daha tatmin edici bir görüntü veriyor. Ev için fiyat ve performans açısından kesinlikle tercih edilebilir modellerden diyebilirim. Çektiğim fotolarda istediğim kaliteyi yakalayamadım aslında, çıplak gözle baktığınızda resimdekilerden çok çok daha canlı ve net... Kullandığım duvar pürüzlü ve kirli bir duvardı, uzun zaman önce badana yapılmış. Ortam yeterince karanlıktı. Ortalama 2.8 metre uzaklıktan 2.50m ye 1.50m gibi boyut, 4.5 metreden 3.50m ye 2.30m lik görüntü alınabiliyor. Ve görüntü çok çok net ve güzel. Kullandığım görüntüler Samsung ve Sony nin HD tanıtımlarıydı. 720p görüntü kalitesinde. Birkez daha, canlı olarak görmeden sadece rakamlara bakarak yorum yapmanın ne kadar yanlış olduğunu görmüş oldum Kısa süre sonra daha net ve bol resim eklemeye çalışıcam. Alıcak ve merak eden arkadaşların şimdilik meraklarını gidermiş olur bu resimler.

2.50m ye 1.50m, 720p Görüntü

3.50m ye 2.30m, 720p Görüntü

Alıntıları Göster
    Sonuçta bu makina HD ready değil galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Sonuçta bu makina HD ready değil galiba

Alıntıları Göster
    Selam mehmet_alp,atilla öncelikle hayırlı olsun
    Bende bu ürünle( hs201) ilgileniyorum bu tür ürünlerin teşhir edildiği bir yer varmı ben bir iki yere sordum ürün kutuda denemiyoruz diyor, gelelim saadet'e sizin yaptığınızı taktir ediyorum. Sizin bizim için yapmış olduğunuz resim ve video çok güzel diğer arkadaşlarında bu tür örneklerini görmek isteriz. Merak ettiğim en iyi performansı hangi ışık ortamı ve ses yeterlimi şimdiden teşekkür ederim resim video ları beklerim...bide kullanma kılavuzunu bulabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astor99 -- 17 Aralık 2009; 11:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: astor99

Bende bu ürünle( hs201) ilgileniyorum bu tür ürünlerin teşhir edildiği bir yer varmı ben bir iki yere sordum ürün kutuda denemiyoruz diyor, gelelim saadet'e sizin yaptığınızı taktir ediyorum. Sizin bizim için yapmış olduğunuz resim ve video çok güzel diğer arkadaşlarında bu tür örneklerini görmek isteriz. Merak ettiğim en iyi performansı hangi ışık ortamı ve ses yeterlimi şimdiden teşekkür ederim resim video ları beklerim...bide kullanma kılavuzunu bulabilirmiyim ?

Alıntıları Göster
    Şu meretin en azından HD Ready si çıksa hemen alıcam , bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: polatyy

Şu meretin en azından HD Ready si çıksa hemen alıcam , bu konuda bilgisi olan varmı acaba?

Bu makina, yeni çıktığı için sanırım HD olanı en az bir sene sonra çıkar. Bir sonraki modelinden düşük lümen ve HD işine çözüm bulurlar ama fiyatlar alınabilecek seviyelerde mi olur bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: astor99

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.. En zevkli iyi görüntü bütün projeksiyonlarda olduğu gibi karanlıkta oluyor. Sesi idare eder pozisyonda rahatlıkla flimini izleyebilirsin. Elbette ben ses sistemini tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 17 Aralık 2009; 13:14:46 >

• quote:

Teşekkürler.. En zevkli iyi görüntü bütün projeksiyonlarda olduğu gibi karanlıkta oluyor. Sesi idare eder pozisyonda rahatlıkla flimini izleyebilirsin. Elbette ben ses sistemini tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    Mehmet bey hayırlı olsun, öncelikle zahmet edip bizle bu bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Çıktığı günden beri bu ürünü incelemekteyim, bir çok özelliği ve uygun fiyat olması bakımından şu anda en çok satılan ürünler arasında. Bu fiyata bundan daha iyi bir ürün alınabilirmi tartışılır. İşlerimi yoluna koyduğum gün zaman kaybetmeden almaya çalışacağım, Ayrıca bu ürün yani hs201 vatan bilgisayarda 1017 tl şu anda ilgilenenlere duyurulur...

• quote:

Orijinalden alıntı: alarslan2004

Mehmet bey hayırlı olsun, öncelikle zahmet edip bizle bu bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Çıktığı günden beri bu ürünü incelemekteyim, bir çok özelliği ve uygun fiyat olması bakımından şu anda en çok satılan ürünler arasında. Bu fiyata bundan daha iyi bir ürün alınabilirmi tartışılır. İşlerimi yoluna koyduğum gün zaman kaybetmeden almaya çalışacağım, Ayrıca bu ürün yani hs201 vatan bilgisayarda 1017 tl şu anda ilgilenenlere duyurulur...

Alıntıları Göster
    dostum 1 haftaya native 720p gelicek...markası oem....isim yok...
    30bin saat...
    720p native...
    ozaman bir inceleemde ben koyarım......
    şu an yolda yurtdışından getirtiyorum...

• Merhaba;
    bende bu üründen Okul için almayı düşünüyorum
    bu modeller bildigim kadar ile diger standart DLP projeksiyon cihazlarından
    Daha küçük Tavana Askı aparatları da farklımıdır?
    yoksa standart tavan askı aparatlarına uyacak sekildemi dizayn edilmişler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alarslan2004

Maalesef, fiyat 1041 TL oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

30bin saat...
    720p native...

Merhaba Cumhur bey, sanırım bahsettiğiniz ürün aşagıda linkini verdiğim ürün...

http://www.made-in-china.com/showroom/jcphoto/product-detailsqOQgcrJgGpK/China-Portable-720P-LED-Projector.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Atila

quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

30bin saat...
    720p native...

Merhaba Cumhur bey, sanırım bahsettiğiniz ürün aşagıda linkini verdiğim ürün...

http://www.made-in-china.com/showroom/jcphoto/product-detailsqOQgcrJgGpK/China-Portable-720P-LED-Projector.html

Alıntıları Göster
    evet haklısın atilla ...o ürün.....
    gelince incelemesini yaparız...arkadaşlarda gorurler bakalım...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.