Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] PANASONIC ST50 1080P 3D NEO PLAZMA TV MÜKEMMEL GÖRÜNTÜ KALİTESİ
-
-
Doğrudur hocam. Cidden görüntü kaliteleriyle olsun dayanıklılıklarıyla olsun çağının ötesinde tvler Teşekkürler.
-
Valla kısmet sanaymış hocam. Geç oldu ama aldın tvyi. Hayrını gör, güle güle kullan
2 saat önce belki de 7-8 yıllık hasretime son verdim. 2016 yılında 50GT30 umu bir anlık yeni teknoloji hırsıyla bana göre kürdan dahi alınmayacak bir marka olan #LG den 55EC930 serisi OLED almak için satmıştım… Almaz olaydım, Plazma dan sonra böyle berbat, yapay, ses kalitesi kötü bir cihazla neden değiştirdim anlam veremiyordum. Çok sürmedi garantisinin bittiği günden 1 gün sonra evet yanlış duymadınız 1 gün sonra OLED in paneli yandı 😅
O günden sonra 82 ekran bir Beko LED tv ile takılıyorduk ailecek. Bugün itibari ile aylardır aklıma düşen 42ST50 serisi şu an karşımda ve keyifle kullanıyorum.
Satın almış olduğum @aterikasedi isimli arkadaşa teşekkür ederim 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@aterikasedi teşekkür ederim tekrardan 🙏🙏🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X