Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] PANASONIC ST50 1080P 3D NEO PLAZMA TV MÜKEMMEL GÖRÜNTÜ KALİTESİ
-
-
Doğrudur hocam. Cidden görüntü kaliteleriyle olsun dayanıklılıklarıyla olsun çağının ötesinde tvler Teşekkürler.
-
Valla kısmet sanaymış hocam. Geç oldu ama aldın tvyi. Hayrını gör, güle güle kullan
2 saat önce belki de 7-8 yıllık hasretime son verdim. 2016 yılında 50GT30 umu bir anlık yeni teknoloji hırsıyla bana göre kürdan dahi alınmayacak bir marka olan #LG den 55EC930 serisi OLED almak için satmıştım… Almaz olaydım, Plazma dan sonra böyle berbat, yapay, ses kalitesi kötü bir cihazla neden değiştirdim anlam veremiyordum. Çok sürmedi garantisinin bittiği günden 1 gün sonra evet yanlış duymadınız 1 gün sonra OLED in paneli yandı 😅
O günden sonra 82 ekran bir Beko LED tv ile takılıyorduk ailecek. Bugün itibari ile aylardır aklıma düşen 42ST50 serisi şu an karşımda ve keyifle kullanıyorum.
Satın almış olduğum @aterikasedi isimli arkadaşa teşekkür ederim 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@aterikasedi teşekkür ederim tekrardan 🙏🙏🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X