cihazı 2 yıla ykaın kullanıyorum son 5-6 aydı aşırı derecede resim baskısı alıyorum, kolay dolan kartuşum var, Sorunum ise resimlerdede göreceğiniz üzere sadece kırmızı renkte baskı hatası alıyorum 2-3 kafa temizle yapıyorum sorun bitiyor ama 2. çıktıya yine aynı hata geliyor. ve son olarak mrekkep pedi ömrünün azaldığı felan hatası aldım. ped resetlesem sorunum hallonurmu yoksa teknikl bir arızamıdır ?
ult55ras
kullanıcısına yanıt
kırmızı nozüllerde tıkanmalar var kırmızı mürekkep sağlıklı püskürtülemiyor. dolan kartuşlara açıcı sıvı konularak bir kaç kere kafa temizleme işlemi denenebilir daha etkilisi linkini verdiğim videodaki şekilde kafa açıcı sıvı veya sıcak su basma işlemi yapılabilir.
fazlaca kafa temizleme işlemi yapmanızdan ötürü atık padler dolmak üzere yakında makine atık padler doldu diyip kilitlenecektir. nette wf2520 adjusment programını bulmaya çalışın (elmizde mevcut değil olsaydı gönderirdim) bu programla ücretsiz resetleyebilirsiniz yada en kötü ihtimalle wic reset programıyla 9 dolar karşılında alacağınız key ile atık padi halledersiniz ama atık padleri resetlemeniz kırmızı nozüllerdeki problemi çözmeyecektir.
yazım seçeneklerinden en kaliteliyi seçtinizmi
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69
yazım seçeneklerinden en kaliteliyi seçtinizmi
evet yüksek kalitede basıyorum
şuan ped ömrünü tamamladı hatası alıyorum yani yazıcıyı hiç kullanamıyorum.
o zaman arkadaşın verdiği video daki gibi kafa açıcı solisyon alıp açmaya çalışın
quote:
o zaman arkadaşın verdiği video daki gibi kafa açıcı solisyon alıp açmaya çalışın
hepsini yaptım, solüsyon sıcak su.. normal çıktı alıyordum ancak 2. baskıya yine kırmızı renk bozuk çıkmaya başladı. Şuan yazıcıyı hiç kullanamıyorum. ped ömrü doldu. benim tek merak ettiğim. ped resetleme programı alsam; yine eskisi gibi baskı alabilirmiyim ?
eskisi gibi baskı alırsınızda o kırmızıdaki problem devam eder
quote:
eskisi gibi baskı alırsınızda o kırmızıdaki problem devam eder
o zamanda resetleme programına verceğim para boşa gitmiş oluyor :S neyse bir servise götürüm onlarlar hallederse onlara veririm parayı, olmazsa yeni bir yazıcı alırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme