Şimdi Ara

Epson wf-2520 baskı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazı 2 yıla ykaın kullanıyorum son 5-6 aydı aşırı derecede resim baskısı alıyorum, kolay dolan kartuşum var, Sorunum ise resimlerdede göreceğiniz üzere sadece kırmızı renkte baskı hatası alıyorum 2-3 kafa temizle yapıyorum sorun bitiyor ama 2. çıktıya yine aynı hata geliyor. ve son olarak mrekkep pedi ömrünün azaldığı felan hatası aldım. ped resetlesem sorunum hallonurmu yoksa teknikl bir arızamıdır ?
     Epson wf-2520 baskı sorun Epson wf-2520 baskı sorun

• ult55ras kullanıcısına yanıt
    kırmızı nozüllerde tıkanmalar var kırmızı mürekkep sağlıklı püskürtülemiyor. dolan kartuşlara açıcı sıvı konularak bir kaç kere kafa temizleme işlemi denenebilir daha etkilisi linkini verdiğim videodaki şekilde kafa açıcı sıvı veya sıcak su basma işlemi yapılabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=SGQ9j-WNAHE

fazlaca kafa temizleme işlemi yapmanızdan ötürü atık padler dolmak üzere yakında makine atık padler doldu diyip kilitlenecektir. nette wf2520 adjusment programını bulmaya çalışın (elmizde mevcut değil olsaydı gönderirdim) bu programla ücretsiz resetleyebilirsiniz yada en kötü ihtimalle wic reset programıyla 9 dolar karşılında alacağınız key ile atık padi halledersiniz ama atık padleri resetlemeniz kırmızı nozüllerdeki problemi çözmeyecektir.

• yazım seçeneklerinden en kaliteliyi seçtinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

yazım seçeneklerinden en kaliteliyi seçtinizmi

evet yüksek kalitede basıyorum
  • şuan ped ömrünü tamamladı hatası alıyorum yani yazıcıyı hiç kullanamıyorum.
  • o zaman arkadaşın verdiği video daki gibi kafa açıcı solisyon alıp açmaya çalışın
  • quote:

o zaman arkadaşın verdiği video daki gibi kafa açıcı solisyon alıp açmaya çalışın

hepsini yaptım, solüsyon sıcak su.. normal çıktı alıyordum ancak 2. baskıya yine kırmızı renk bozuk çıkmaya başladı. Şuan yazıcıyı hiç kullanamıyorum. ped ömrü doldu. benim tek merak ettiğim. ped resetleme programı alsam; yine eskisi gibi baskı alabilirmiyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brother HL 2040 Yazdırma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ult55ras kullanıcısına yanıt
    eskisi gibi baskı alırsınızda o kırmızıdaki problem devam eder
  • quote:

eskisi gibi baskı alırsınızda o kırmızıdaki problem devam eder

o zamanda resetleme programına verceğim para boşa gitmiş oluyor :S neyse bir servise götürüm onlarlar hallederse onlara veririm parayı, olmazsa yeni bir yazıcı alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.