Şimdi Ara

Epson WF7525 Yazıcım bozuldu, servis ücreti normal midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, öğrenciyken a3 tarama ve yazdırma ihtiyacımdan dolayı aldığım epson WF7525 model yazıcıma bir yakınımın tavsiyesiyle bitmeyen kartuş sistemi yaptık bir süre bayağı çıktı aldık ama 3 ay cihazı hiç kullanmayınca ve o sistemden vazgeçip hepsini çöpe attım. 3 ay sonunda orjinal aldığım kartuşlarda çıktı vermedi bende servisine götürdüm ama yetkili servis 450 tl ye yakın bi masraf çıkardılar. ve sadece kafa dedikleri parça 380 lira...

cihazın garantisi yok ve 3 sene önce 750TL ye almıştım.
    Şimdilerde ise ara ara çıktı almam gerektiğinden yazıcı lazım oluyor, anlayan arkadaşlar tavsiye verebilir mi?

buda servisin attığı mail :
     Epson WF7525 Yazıcım bozuldu, servis ücreti normal midir?

• Arkadaşlar anlayanlardan ricam acil cevap verebilir mi servis onay bekliyor ve yazıcıyada ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonIVX

Arkadaşlar anlayanlardan ricam acil cevap verebilir mi servis onay bekliyor ve yazıcıyada ihtiyacım var

forumda canon dolum mürekkebi ve dolum ürünleri satan bir epson servisi vardı o fiyat listelerini biliyordur. olmadı yazıcının kafasını yurt dısından aratın fiyatını bulun böylece kıyaslama yapabilirsiniz çok mu istiyorlar normal mi diye.
  • Benim de lenovo notebook ekranı arızalandı, serviste 1042 TL ücret çıkartıldı. Yaptırmadım, yeni bir harici ekran alıp devam edeceğim. Siz de bu ücreti vermektense üstüne bir miktar koyarak yeni bir yazıcı alın derim. İleri de bu yazıcının parçasını bulmakta zorlanırsınız, bulsanız bile parça fiyatı yüksek olur. Yeni alacağınız yazıcının en azından iki yıl garantisi olacak.
  • evet dediginiz gibi yapıp aldım yazıcıyı, şimdi baskı özelligi olmadan sadece tarayıcı faks çalışır durumda :)

varmıdır tavsiyesi olan bunun yapımı için? yoksa yeni bi yazıcı mı aramaya başlasam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.