Şimdi Ara

Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
4
Favori
35.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, Cescessorda kartuş sorunlu ise yine en iyisi kartuşu bursakartuştan alıp, şırınga ile mürekkebi çekip, uyumlu diğer mürekkebi doldurmak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chips -- 17 Eylül 2013; 8:32:29 >
  • brdst B kullanıcısına yanıt
    Dolu ithal ediyorlarmis. Sordum. Sanirim Kartuslari ordan alip, siringa ile murekkebi cekip, cescessor murekkep ile doldurmak tek care su asamada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chips kullanıcısına yanıt
    dolu ithal ediyorlarsa içindeki mürekkep muhtemelen pek iyi değildir. boşaltmak daha doğru olacak. işin kötü tarafı bu kartuşlar süngerli olduğu için içinde bir miktar mürekkep kalacak.

• "20 çıktıda bir, bazen 5 çıktıda bir kartuş tanınamadı diyor" demiş lzerk arkadaşımız ,hadi kartuşları bi şekilde temizledik ki süngerleri temizlemesi nasıl olacak o dandik çinmalı mürekkeple karışınca gine düzgün basmayacak, hadi temzledik varsayalım üsteki sorunu ne yapacaz zırtbırt kartuşmu takıp çıkaracaz.

cascassor dan alsak kartuş tanınamadı hatası vermiş sadece iade etmiş yanlış hatırlamıyorsam ordan alıp denesek hepsimi aynıdır.

veya gopirint daha ithal etmemiş orayı arayıp bir sorsak mı yeni nesil 2013 kartuşlardan getirsin bi sorun bence boş getirse hiç uraşmayalım üsteki sorunlularla.

yalnız xp800 ün orj mürekkepleriyle birkaç resim aldım test yaptım renk kalitesi harika çokgüzel siyah basıyo, eski epson yazıcım ve cascassor clara mürekkeple aldığım fotoraflar mavimsi ve siyahta mavimsi mor olan resim mavi çıkıyordu, xp800orj mürekkepleriyle tam tonlarını veriyor tam siyah ve gritonlamaraını veriyo, doldurma mürekkeple aynı kaliteyi yakalaya bilecek miyiz. kartuş seviyem tüm kartuşlar için 5de1i bitti. l800 le aynı kalitede çıktı vermez bence 90nozzle kafa başına xp 600 700 800 de ise 180- siyah 360. epsonun tanklı yazıcılar bana kalırsa o fiyatlar ı hak etmiyor kartuş fiyatlarını toptan alıyor bence.

xp800 özellikle çift taraflı oto tarama ve çift taraflı oto basması çok sevdim he birde çift kağıt haznesi iyi olmuş 10x15 leri üsteki tepsiye a4 leri altaki tepsiye ortada kağıt görünmüyor çok derli toplu , otomatik tepsiyi çıkarttığı gibi kapatınca otomatik tepsiyi içeri çekseydi daha süper olurdu. yazıcıyı kkurunca direk fw güncellemesi buldu kurdu kurmayan varsa yüklesin.

• Yalnız dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de bu yazıcı üreticelerinin gönderdiği FW güncellemeleri. Bu güncellemelerin çoğu yazıcıların dolan kartuş sistemlerine yönelik oluyor. Normal yazıcılarda kartuşlar 80-90 çıktıda bir bitti uyarısı verip resetleme istiyor ise, FW güncellemesi yapılan cihazlarda bu 20-25'e veya dolan kartuşları hiç tanımama sorununa kadar gidebiliyor. Baskı kalitesinde ve yazıcı kullanımında ufak tefek artılar sunsa bile ben yazıcı kullanıcılarına FW güncellemelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çip versiyonlarının güncellenmesi ise çok kısa süren bir süreç değil. 6 ay veya 1 seneyi bile bulabiliyor bu süreç. Tabii ki orijinal kartuş kullananlar bu güncellemeleri rahatlıkla yapabilirler. Fakat dolan kartuş sistemi kullanan veya kullanacak olanlar bu güncellemelerden uzak dursunlar ve hatta yazıcılarının ayarlarından FW güncelleme kısmını kapatsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 18 Eylül 2013; 18:04:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dolankartus.com.tr

Hadi ya tüh güncellemiş bulundum.

fw ye baktım da 29-Nov-2012 diyo o tarihte dolan kartuşlar var mıydı ki bundan sonrakileri kurmayayım bari.
    http://www.epson.co.uk/gb/en/viewcon/corporatesite/products/mainunits/support/11955
  • Bu seferlik belki sizi etkilememiş olabilir ama bundan sonrakileri kurmayın. Zaten gözle görülüri elle tutulur bir yarar sağlamıyor çoğu güncelleme zaten...
  • quote:

sizn 26xl kartuşların resmini buraya eklermisiniz üst yan ve chiplerin görünecek şekilde, hatta chip lerin önve arkası da gürnse sökülmüşü varsa çok iyi olur.

sizin kartuşlarla mürekkep haricinde sorun yaşıyan oldumu mesela üsteki gibi 20 sayfadabi reset atmak gibi veya tanınamadı gibi sorunları varmı eğer sorunları varsa yeni modeller ne zaman gelir.

he birde bu içindeki uyumsuz mürekkebi tamamen nasıl temizleriz boşaltması kolayda süngerden nasıl çıkacak.

öneri bundan sonraki kartuşları boş ithal etseniz daha iyi olmaz mı.

çok soru sordum sanırım

• Yarın mesai saatleri içerisinde çeker eklerim çip ve kartuşların resimlerini sizin istediğiniz şekillerde. Bu kartuşlardan 2-3 takım kadar sattık ama satarken uyumlu mürekkebin olmadığını üstüne basa basa söyledik. Farklı bir firmadan uyumlu mürekkep çıkmış onlardan koyacağız demişlerdi ama daha sonra mürekkeplerin uyumsuz olduğunu anladılar. Kartuşlar ile ilgili bir sorun dönmedi bana. Ama 20 çıktıda bir reset isteseydi mutlaka dönerdi kullanıcı.

Süngerli bir kartuştan mürekkepleri kolay kolay temizleyemezsiniz. Anca uzun süre çıktı alınarak süngerdeki mürekkep değişim gösterebilir. Ama bu dediklerim çok kısa bir süreç değildir.

Kartuşlarımızı zaten biz sürekli BOŞ olarak getiriyoruz ve BOŞ olarak satışa sunuyoruz. Hatta sitemizde kartuşların altında ''DolanKartuş mürekkep tercihini kullanıcısına bıraktığından dolayı bitmeyen kartuş sistemlerini ''BOŞ'' olarak satışa sunmaktadır.'' ibaresi bulunmaktadır. Aşağıdaki ürünün paket içeriği kısmında uyarıyı görebilirsiniz.

http://dolankartus.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=241&search=t26

• quote:

Teşekkürler ilginiz için resimleri beklemedeyiz.
  • Resimler hazır fakat sabahtan beri foruma bir türlü ekleyemedik. Forumdan kaynaklanan bir sıkıntı var herhalde, çünkü değişik tarayıcılar ile de denedik ama ekleyemiyoruz. Ara ara denemeler yapıyoruz, sorun giderilir giderilmez ekleme yapacağız...
  • kartuşlar boş geldiği için cescesordan almaya karar verdim.

claria premiumdan haber var mı acaba?

• Firmamızda satılan Epson T26 kartuşların ve çiplerinin resimleri aşağıdadır.

Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600

• quote:

Firmamızda satılan Epson T26 kartuşların ve çiplerinin resimleri aşağıdadır.

teşekkür,

tr piyasadaki en güncel sizde sanırım 312Tc çin chip sitelerinde aynı chip in 313tc olano var daha günceli varmıdir bilmem şöyle bi baktım ama altı mevcut 2xxtc den başlıyo ilk çıkanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Ekim 2013; 13:50:40 >

• @chips @brdst@lzerk
    görüşlerim
    BK nınki hem dolu ki uyumsuz mürekkep var hem sorun çıkarıyomuş arka sayfada şikayet eden mevcut.

cescesor hem sorunlu çok reset vs istiyomuş üstlerde var.

birazda fiyat indirimi olsa iyi olurdu. BKveya cessesordan daha güncel kartuş sanırım nerdenmi çıkardım kartuş etiketinde t273 ibaresi var bu numaralı kartuşlar yeni çıkmış alibabaya bakın.
    benim mürekkep bite kadar sabrederseniz ben denerim.veya deneyen varsa yorum bekliyoruz.

goprint e soran varmı ithal edecekler mi

uyumlu mürekkepler stoklara girmişmi

cessesor kartuşta şu.

aynı kartuşun şurda incelemesi var 248tc chipli baya eski il çıkanlardan.
    http://luckyprint.blogspot.com/2013/04/xp-600-xp-605-xp-700-xp-800.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Ekim 2013; 13:52:41 >

• Bugün Canon MG6350 yazıcı kargodan gelecek inşallah. İnşallah iade ve açılmış ürün değildir ve artık yazıcı arayışı işi bitmiş olur. Hepsiburada dan aldım. Açılmış ambalaj gönderirlerse zaten iade edip başka siteden Epson XP 700 alırım. O zaman sn. dolankartuş un sitesindeki kartuşu alırım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chips

Bugün Canon MG6350 yazıcı kargodan gelecek inşallah. İnşallah iade ve açılmış ürün değildir ve artık yazıcı arayışı işi bitmiş olur. Hepsiburada dan aldım. Açılmış ambalaj gönderirlerse zaten iade edip başka siteden Epson XP 700 alırım. O zaman sn. dolankartuş un sitesindeki kartuşu alırım zaten.

Hayırlı olsun güle güle kulanın.
  • dolankartus.com.tr kullanıcısına yanıt
    merhaba, sitenize claria premium mürekkepli 26xl seti eklemişsiniz. stok tarihi belli oldu mu?

http://dolankartus.com.tr/index.php?route=product/product&path=106_109&product_id=335

• Mürekkepler geldi. Gönderilen mürekkeplerin daha önce gelen mürekkepler ile aynı kalitede olup olmadığını belirleyeceğimiz testler ( ki bunları bu hafta içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz ) bittikten sonra satışa sunacağız. Zaten forumdan da duyurusunu yapıp, isteyen arkadaşlara öncelikle numune gönderimi de yapabiliriz. Önce biz testlerimizi bitirip kendimize güvenelim, sonra sizlerin de onayına sunacağız inşallah...
  • dolankartus.com.tr kullanıcısına yanıt
    Test sonuçlarını merakla bekliyoruz

titiz davrandığınızı bildiğim için siz ok derseniz okdir benim için :)

Mürekkepleri hangi makinada test ettiğinizi öğrenebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.