Şimdi Ara

EPSON YAZICI ALMAYIN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
40.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kumpas

Aynı sorun bendede var, keşke almadan önce biraz araştırma yapsaydım, renkliler olmadan sadece siyahı kullanmanın bir yolu yokmu, bu işi çözen var sa lütfenn yardım

malesef yok tek birrenk bitse bile yazıcı kendini kullandırmıyor tarayıcıyı bile kullandırmıyor
    ama bunun alternatif bir çözümüde var oto reset kartuşu alın kendi mürekkebinizi kendiniz doldurun
  • Epson yazıcı bende de var bende kartuş olayından şikayetciyim amawww.dolankartus.com dan doldurulabilen kartuş alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 31 Mayıs 2008; 14:15:15 >
  • Hiç baskı almadığım, devamlı fişte takılı duran epson dasarı 1/5'i kadar kalmış. Epson yazıcılar sanırım kontörlü cep telefonu gibi 6 ayda bir basılsa da basılmasada kartuşla doyrulmalılar. Yazıcılarda en iyisi HP sanırım bir de kartuşları daha uygun fiyata olsa tadından yenmeyecek. Epsonların kartuşlarını heryerde bulmak bile mümkün değil. Çok güzel basıyorlar ama alınacak ürün değiller.
  • Epson yazıcılar açma tuşuna basıldığı her an genel hazırlık prosedürü gereği bir miktar mürekkebi çekip yazma kafasına yolladığı için hiç çıktı alınmayan kartuşlar dahi zamanla tükenmektedir. Bu yüzden kartuş üzerindeki çiplerin çalışma mantıklarında değişiklik gerekiyor ki işte bu tip boşa mürekkep tüketimini engelleyen çiplerin bulunduğu kolay dolum katuşlarını sanal mağazamızda bulabilirsiniz:http://www.cescesor.com/default.aspx?CatID=6434

Kafa temizletme işleminde ise mecburen mürekkep tüketimi olmaktadır.
  • arkadaslar epsonlara cescesor arkadasin sitesinden veya dolan kartus sitesinden kolay dolan kartuslar dan alacaksiniz ve murekkep ve kartusla ilgili olansorunlarinizda sona erecek bende rx 685 var 7-8 ay oldu kullaniyorum ve yaziciyi aldiktan bir ay sonra kolay dolan kartuslardan ve murekkebinden aldim ve cok memnunum simdiye kadar herhangi bir sorunla karsilasmadim.bence sizde bu kartuslardan edinin murekkeple ilgili sorununuz bitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cescesor

Epson yazıcılar açma tuşuna basıldığı her an genel hazırlık prosedürü gereği bir miktar mürekkebi çekip yazma kafasına yolladığı için hiç çıktı alınmayan kartuşlar dahi zamanla tükenmektedir. Bu yüzden kartuş üzerindeki çiplerin çalışma mantıklarında değişiklik gerekiyor ki işte bu tip boşa mürekkep tüketimini engelleyen çiplerin bulunduğu kolay dolum katuşlarını sanal mağazamızda bulabilirsiniz:http://www.cescesor.com/default.aspx?CatID=6434

Kafa temizletme işleminde ise mecburen mürekkep tüketimi olmaktadır.

http://www.cescesor.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=127335&CatID=6434&tabId= linkindeki kartuşların içi dolu mu boş mu?

• Kartuş Problemi Halloldu Bu durumda HP'mi CANON'mu EPSON'mu önerirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cango69

Kartuş Problemi Halloldu Bu durumda HP'mi CANON'mu EPSON'mu önerirsiniz.

teknik servisi durumunu düşünürseniz hp almak en iyisidir. Diğerlerinin servisleri hava civa ama hp 1 numara. zaten hp lerin türkiyede enfazla satması teknik servisinin kaliteli olmasındandır.
  • valla bende epson dx7450 var kendi kartuşları varken sorunsuz yazma yapıyodu fakat onlar hemen bitti bende dolabilen kartuş aldım bitince sök tak yapıyosun kartuş boş bile olsa tekrar dolu gösteriyo.fakat şöyle bi sorun yaratıyo;sınama için yazdırma yaptığında boşluklar görülüyo onuda çamaşır suyu ile temizledim şimdi sağlam çalışıyo
  • Sevgili Arkadaşım;
    Belge veya günlük evrak çıktısı alacaksan canon mp252 al( Bitmeyen kartuş sistemiyle beraber yaklaşık 150tl.)
    ortalama 1 depo mürekkeple 5000 baskı alırsın (bu cihazın fotoğraf çıktısı normal kalitede

ama eğer fotoğraf baskısı alacaksan kesinlikle epson öneririm(P50, PX720 vs..)
    bende her ikisindende var ve hiç sorun yaşamadım ve ikisini de tavsiye ederim
    selamlar
  • beyler epson bitmeyen kartuşlardan alıcaksınız olayı çözüceksiniz

canon yazıcılarının renkli renksiz kartuşlar 90 tl toplam epson sx125 te 90 tl ben sizin yerinizde olsam bitmeyen kartuşlardan alırım olayı çözerim hiç olmadı makine arza verirse iki kartuş fiyatına bir yazıcı alırsınız olayı çözersiniz
  • Arkadaşlar Epson Sx 215 nasil bir yazıcıdır? onu almayı düşünüyorum ama üretimi durmus galiba nasil bulabilirim? bide ona bitmeyen kartuş sistemi uygulanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Arkadaşlar Epson Sx 215 nasil bir yazıcıdır? onu almayı düşünüyorum ama üretimi durmus galiba nasil bulabilirim? bide ona bitmeyen kartuş sistemi uygulanabilir mi?

sx 215 nerden bulabilirsin bilmiyorum ama electro worldda 79 tl ye sx125 satılıyor
    bu bitmeyen kartuş sistemleri zaten ilk epsonlarda çıkmıştır en iyi de bu epson yazıcılarda çalışır. Çünkü canon yazıcılarda olduğu gibi orjinal kartuşlara takılmaz malum orjinal kartuşlar bazen hata verebiliyor
    E5 gibi bu durumda malesef yeni kartuş almak gerekir ve bu kartuşlar 2 si 100 tl kadar ve sistemi aldığınız yerde canonun bu kartuşlarına garanti veremez bozulursa yenisini almak zorunda kalırsanız.Ama epsonun sistemindeki kartuşlar orjinal değildir ve doldurmak için özel üretilmiştir çok uzun ömürlüdür bozulan kısım genelde çip olur o da doldurmak için sök tak tan dolayı olur ve tanesi 5tl kadardır . ciss sisteminde doldurmak için kartuşları yerinden çıkartmaya gerek yoktur zaten hep doludur sadece kartuşlar dolu olsada resetlenmesi için kartuşların yerinden çıkartılması gereke bilir ama bazı bitmeyen kartuş sistemlerinde resetlemek için çıkartmayada gerek yoktur

• quote:

Arkadaşlar Epson Sx 215 nasil bir yazıcıdır? onu almayı düşünüyorum ama üretimi durmus galiba nasil bulabilirim? bide ona bitmeyen kartuş sistemi uygulanabilir mi?

İyi bir yazıcıdır.Epson un tüm modelleri iyidir emsallerine göre.O cihazı almanızda sıkıntı yok fakat o cihazın fiyatına hatta daha alt fiyatına daha üst model bir Epson alabilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/epson-stylus-sx420w-cok-fonksiyonlu-wi-fi-yazici-c11ca80301-/ProductDetails.aspx?productId=bd130378&categoryId=4 Bu fırsat ürününü kaçırmayın.Çook ucuz fiyatı! 115 TL fiyatı var! Sx215 den daha hızlı bir yazıcıdır + kablosuz özelliğide var.

Yeni nesil Kolay dolum kartuşlarının olduğu mürekkep setinide Cescesor'dan alın http://www.cescesor.com/Epson-T1281-T1284-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-4077.html

Arka arkaya seri şekilde 100 ve üzeri çıktı almıyorsanız Sürekli Besleme Sistemine gerek yok.Epsonlar da sürekli mürekkep besleme sisteminin en büyük avantajı kartuş dolumu ile uğraşmamanız.Çok seri çıktılar almıyorsanız; kolay dolum kartuşlarınıda sürekli dolum yaparak da kullanabilirsiniz yazıcınızı.

Arka arkaya seri biçimde 100 ve üzeri çıktı alıcaksanız tavsiyem XXL kolay dolum kartuşlu Brother yazıcı almanız olacak...

• MX300 yazıcım var ve kartuşları kayıp,ne yapmalıyım?Çöpe mi atmalıyım?Zira orjinal kartuşları 100 tl.Ve bu meblağı vereceğime yeni yazıcı alırım diyorum,peki alternatif önerisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon1977

quote:

İyi bir yazıcıdır.Epson un tüm modelleri iyidir emsallerine göre.O cihazı almanızda sıkıntı yok fakat o cihazın fiyatına hatta daha alt fiyatına daha üst model bir Epson alabilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/epson-stylus-sx420w-cok-fonksiyonlu-wi-fi-yazici-c11ca80301-/ProductDetails.aspx?productId=bd130378&categoryId=4 Bu fırsat ürününü kaçırmayın.Çook ucuz fiyatı! 115 TL fiyatı var! Sx215 den daha hızlı bir yazıcıdır + kablosuz özelliğide var.

Yeni nesil Kolay dolum kartuşlarının olduğu mürekkep setinide Cescesor'dan alın http://www.cescesor.com/Epson-T1281-T1284-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-4077.html

Arka arkaya seri şekilde 100 ve üzeri çıktı almıyorsanız Sürekli Besleme Sistemine gerek yok.Epsonlar da sürekli mürekkep besleme sisteminin en büyük avantajı kartuş dolumu ile uğraşmamanız.Çok seri çıktılar almıyorsanız; kolay dolum kartuşlarınıda sürekli dolum yaparak da kullanabilirsiniz yazıcınızı.

Arka arkaya seri biçimde 100 ve üzeri çıktı alıcaksanız tavsiyem XXL kolay dolum kartuşlu Brother yazıcı almanız olacak...

bu haber çok iyi oldu. Uzun süredir gold'da stoklara girmesini bekliyordum.

kolay dolum kartuşlarında cescessor şart mı? Bursa kartuşda daha ucuz mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

MX300 yazıcım var ve kartuşları kayıp,ne yapmalıyım?Çöpe mi atmalıyım?Zira orjinal kartuşları 100 tl.Ve bu meblağı vereceğime yeni yazıcı alırım diyorum,peki alternatif önerisi olan var mıdır?

CEVAP YOK MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otganbıllık

quote:

Orijinalden alıntı: falcon1977

quote:

bu haber çok iyi oldu. Uzun süredir gold'da stoklara girmesini bekliyordum.

kolay dolum kartuşlarında cescessor şart mı? Bursa kartuşda daha ucuz mesela.

Mevcut durumda mecburen şart.Çünkü bu kartuşlar sadece Cescesor'da var.En sorunsuz ve yeni nesil, Cescesor'a özel üretilen kartuşlardır bunlar.
    Diğer firmaların sattıkları kartuşlar eski ve ya çok eski tip kartuşlardır.Hespinde kemikleşmiş sorunlar vardır.Bana bedava verseler kullanmam O eski tip kartuşları! Ki bedava ya gelmiş sayılan elimde Kartuşmatik' den alınma(yazıcı paketi almıştım içinden çıkan kartuşlar) sıfır kartuşlar kullanılmadan bekliyor İsteyene İstanbul'dan elden verebilirim, daha ucuz fiyata...

http://www.hepsiburada.com/Liste/epson-stylus-sx420w-cok-fonksiyonlu-wi-fi-yazici-c11ca80301-/ProductDetails.aspx?productId=bd130378&categoryId=4 Havale / EFT: 116,11 TL (KDV Dahil) Bu yazıcıyı kaçırmayın.Satıcı firmalar bu ürününün tümünü bir anda çekebilirler. Hepsiburada nın stoklarında tükenmeden; Son kullanıcılar kaçırmasın bu ürünü...
    Epson Sx425 i kevgir fiyatına çekip bitirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon1977 -- 26 Eylül 2011; 20:00:05 >

• Gold da ayni fiyattan satiyordu ancak hemen bitti stoklari. Ayrica 420 ile 425 arasinda hicbir fark yok. Kargosu dahil eft ile 120 liraya geldi.
  • gold bilgisayar kampanya yaptı diğer firmalardanda kampanya gelecektir epson yazıcıların yeni modelleri geliyor ama sorun şurda yeni modellere dolan kartuş sistemleri zor oluyor olsada eskisi kadar iyi olmuyor bakalım göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.