Şimdi Ara

Epson Yazıcı Kartuş Olmadan Tarayıcıyı Kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar epson marka çok fonksiyonlu bir yazıcı var, kartuşları bitmiş taramada yapamıyorum :( acab bir ayarı felanmı var yardımcı olurmusunuz?

• Model nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolankartus.com.tr

Model nedir?

modelini tam hatırlamıyorum hocam ama Stylus SX215 olması lazım.
  • kartuş bitti uyarısı aldığınız ekranda yeşil kopyalama tuşu ile ''İLERLE'' tuşu olan Yeşil kopyalama tuşuna bastığınızda tarayıcı bölümünü kullanabilmeniz lazım. Diğer modellerde oluyordu bunda da olur diye düşünüyorum, bir deneyin bakalım sonucu yazarsınız....
  • quote:

kartuş bitti uyarısı aldığınız ekranda yeşil kopyalama tuşu ile ''İLERLE'' tuşu olan Yeşil kopyalama tuşuna bastığınızda tarayıcı bölümünü kullanabilmeniz lazım. Diğer modellerde oluyordu bunda da olur diye düşünüyorum, bir deneyin bakalım sonucu yazarsınız....

halletim hocam çok teşekkür ediyorum. birde birşey daha sormak istiyorum. Bu yazıcıyı neredeyse 1 yıldır hiç kullanmadım kartuşu bitince, acaba kartuş alsam çalışır mı? Kafaları felan kuruyomuş galiba nasıl çalışır hale getirebilirim? yeni printer almak daha mı mantıklı olur?
  • Bahsettiğiniz zaman dilimi çok uzun bir mürekkep püskürtmeli yazıcı için. Büyük ihtimalle kafada mürekkep kurumuştur ama bu modeller kolaylıkla açılabiliyor. İstanbul Anadolu yakasında iseniz getirin bir bakalım veya kendiniz bir takım kolay dolan kartus alıp denemesini yapabilirsiniz. Orijinal kartuşlarınız bitmemiş olsaydı bir baskı alarak duruumunu görebilirdik...
  • quote:

Bahsettiğiniz zaman dilimi çok uzun bir mürekkep püskürtmeli yazıcı için. Büyük ihtimalle kafada mürekkep kurumuştur ama bu modeller kolaylıkla açılabiliyor. İstanbul Anadolu yakasında iseniz getirin bir bakalım veya kendiniz bir takım kolay dolan kartus alıp denemesini yapabilirsiniz. Orijinal kartuşlarınız bitmemiş olsaydı bir baskı alarak duruumunu görebilirdik...

Cevap verdiğiniz için teşekeür ederim. Malesef Ankaradayım :/ Kartuş alıp denemek biraz masraflı olur sanırım gördüğüm kadarı ile kartuş fiyatı 60-80tl arası değişiyor. Eğer çalışıcapı garanti olsaydı alırdım ancak denemek için biraz yüksek bir fiyat. Yeni yazıcı almak sanırım daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartuşlar o fiyatta değil, Boş olarak 15 TL, mürekkepli set olarak 43 TL... Aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz...

http://dolankartus.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=251&search=711

http://dolankartus.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=347&search=711

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.