Şimdi Ara

EPSON yazıcı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Epson sx425sw printer sorun çıkardı çözemiyorum :( yazılar kesik kesik yani sayfa yazdırdığınızı düşünün 3cm yazıyor 3cm boş geçiyor sonra tekrar 3cm yazıyor tekrar boşluk zebra gibi çıktı veriyor işin garibi 4s telefonumdan yazdırdğımda sorunsuz çıkarıyor 3 bilgisayar var hepsinde daltonların elbisesi gibi sorunlu çıkarıyor kopyalama işlemindede aynı sorun var, fakat nedense siyah beyazlarda sorun oluyor renklilerde sorun yok düzgün çıkarıyor.Hiçbir anlam veremiyorum pcden yazılım kaldırp tekrar yükledim aynı, ayarlardanda olmuyor şaştım kaldım.

Acaba bu konuda tavsiyesi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamzade -- 8 Mayıs 2013; 19:26:21 >

• Yazılım ayarlarından nozzle cıktısı alın eğer siyah renkte boşluklar var ise baskı kafasi temizleyin ve yeniden nozzle cıktısı alın düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Yazılım ayarlarından nozzle cıktısı alın eğer siyah renkte boşluklar var ise baskı kafasi temizleyin ve yeniden nozzle cıktısı alın düzelecektir.

baskı kafası temizlemesi yaptım düzelmedi :(
  • Orjinal kartuş mu kullanıyorsunuz yoksa dolum kartuş mu ?
  • Merhaba Epson L355 aldım. Çıktı alamıyorum. Sarı renkli lekeler çıkıyor sadece. Acaba ayarlarını mı yapamadım?????? yardımcı olursanız sevinirim.
  • dreamzade D kullanıcısına yanıt
    OCP'nin Epson piezo baskı kafalarındaki tıkanıklığı açmak için üretmiş olduğu ESS adlı bir ürün var. Kartuşlarınıza açık mavi renkli bu mürekkebi doldurup yazdırmaya çalışarak sonuç alabilirsiniz.
    http://www.sarfet.com/U702,38,ess-epson-piezo-baski-kafalari-temizleme-murekkebi-ocp-100gr-adet-100gr-500gr-1kg-ocp.htm
  • Ayni sorunu bende yasadim sx 215 te
    Cozum olarak yazicinin ayarlarindan en iyi kaliteyi secin belge olarak degilde fotograf olarak cikti alin
    Daha fazla murekkeb harciyor ama sorun ortadan kalkiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson Dolan Kartuş Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Epson yazıcı kafası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.