Şimdi Ara

Epson yazıcı ses yapmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar epson sx130 yazıcımı dolan kartuşlarla kullanıyorum.Son zamanlarda yazıcım yazdırma sırasında kafa gidip gelirken cıııyyyyyk cıııırrrrrr gibi ses yapıyor.Kafanın gidip geldiği metal demiri ======= şeklindeki kısmı yağladım kalın makine yağıyla(üzerindeki yağa benzer bir şey) ama kesilmedi.Bu sıkıntı nedendir,nasıl çözerim servise götürmek istemiyorum hem uzak hemde vaktim yok.Bana bir yol gösterin

• kağıt kasedinin dişlilerinden yapar onu
    söküp önce alkol ile sonrada yağlama işlemini yapın gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

kağıt kasedinin dişlilerinden yapar onu
    söküp önce alkol ile sonrada yağlama işlemini yapın gider

Nasıl yani,biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Yazıcı kafası harekey ederken yapıyor ama kağıt hareket ederken ses yok.Yani kafayla alakalı sanıyorum fakat yağladım dediğim yeri geçmedi.Size zahmet detaylı bir anlatım :)
  • Ahmet bey bizim yazıcı sayenizde mefta.Bu arada bilgisayarımı da formatlayıp xp kurduğumla kaldım.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Keşke 40 tl verseydim halletselersi.Bak yazıcı dan da olduk.Yine de sağ ol iyi bi ders verdin bana.Beleş etin suyu kap kara olurmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: molyer66

Ahmet bey bizim yazıcı sayenizde mefta.Bu arada bilgisayarımı da formatlayıp xp kurduğumla kaldım.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Keşke 40 tl verseydim halletselersi.Bak yazıcı dan da olduk.Yine de sağ ol iyi bi ders verdin bana.Beleş etin suyu kap kara olurmuş..

http://forum.donanimhaber.com/m_74753324/f_//tm.htm#74775962
    burada verilen program yüzün den mi yazıcınız arızalandı . Biraz detay verirseniz bu yazıcıyı kullananlara tecrübe olur

• yok canon mf 230 xp de verdiğiniz linkteki programla pedleri resetledim.Yazıcı tamamen resetlendi açılmıyor.Işık bile yanmıyor.Anlayacağınız çöp oldu.Teşekkürler ilgilendiniz ama yanlış yönlendirdiniz.Biraz kızgınım size.
  • Arkadaşlar konuyu saptırmasak,sorunum farklı çünkü burada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala bir çözüm bulamadım ve ses iyice arttı.Artık bir metal gıcırtı benzeri ses geliyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0808

Hala bir çözüm bulamadım ve ses iyice arttı.Artık bir metal gıcırtı benzeri ses geliyor sürekli.

yazıcının kapagını ac yazma ıslemını yaptır bu esnada seslı vıdeo cek vıdyoyu buraya koy kı gorup dınlesın ınsanlar ona gore cevap yazmak daha kolay olur. bır doktora gıtsen bogazım agrıyor dedın mı ac agzını bakayım dıyor gormeden duymadan teshıs bıraz ezbercılık olur
  • Video çeksemde anlaşılmıyor ne yazıkki.Sadece bu tarz sesi nasıl kesebilirim neler yapmam lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.