Şimdi Ara

epson yazıcıda yavaş yazdırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır epson wf 7515 yazıcı kullanıyoruz.Yazıcıyı ilk olarak wifi den kullandığımızda baya bir yavaş yazdırıyordur ama sonradan açıldı tıkır tıkır yazdırmaya başladı.Ama usb ile bağladığımızda tıkır tıkırdı yine.Şimdi yine yavaş yazdırmaya başladı ama denemediğim şekil kalmadı usb-wifi-ethernet her şekli denedim bir çözüm bulamadım.Dün 5 sayfa a3 çıktıyı tam 1,5 saatte aldım.Bu işteki sorunu daha önce yaşamış yada sorunu bilen varmı acaba?Bu arada yazdırma modu ve kağtı boyutları hiç değişmiyor yani hızın bununla alakası yok.

• Aynı sorunu ben de EPSON SX435W yazıcımde yaşıyorum. Yazıcı USB ile bağlı. A4 kağıda 20 sayfa siyah beyaz çıktıyı neredyse yarım saatte alıyorum. Renkli döküm daha beter. Öyle resimli grafikli falan değil. Şimdi sitesine girdim tek renk dk.33 syf siyah beyaz, 15 sayfa renkli yazım hızı varmış.

Yanlış yaptığımız birşey mi var?
  • Benim ilk aldığım da arada bi böyle yapmıştı sonra kendiliğinden hızlandı. Servise vermiştim ondan sonra böyle oldu. Servisi aradım onlarında benden fazla bildiği bişey yok yeni sürücü yükle diyor ama çözülem bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bzen yazıcı ayarlarindan mat kağıda falan cekiyorlar ondan dolayı oluyor böyle sıkıntılar yazıcıyı varsayılan ayarlarına döndürmeyi deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Bzen yazıcı ayarlarindan mat kağıda falan cekiyorlar ondan dolayı oluyor böyle sıkıntılar yazıcıyı varsayılan ayarlarına döndürmeyi deneyin derim.

günlük olarak zaten mat kuşe düz kağıt vs çeşitli kağıtlar kullanıyorum dolayısı ile böyle bir sıkıntı en azından benim adıma yok diyebilirim
  • kafayı hareket ettiren elektrik motorundan da olabilir.. epson r1400 ve px serisi fotograf yazıcılarında da benzer sorunlar oluyor. ortada hiç bir sorun yok bütün ayarlar eskisi gibi ama eskisine göre çok yavaş yazıyor.
  • Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı Baskı önizleme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun benim Canon PiXMA G3400 te de var. USB den takır takır yazarken wireless çıktı gönderdiğimde dure dure yazıyor, ikinci sayfadan sonra yazmayı bırakıyor...

Soruna yönelik çözüm bulan varsa burada da paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.