Şimdi Ara

Epson yazıcılar için fotoğraf kağıdı seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
14.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kardess

quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

quote:

Orijinalden alıntı: kardess

fotoğraf kağıdı seçerken boyut konusunda neye dikkat etmemiz lazım? örneğin a4 var 10x15 var. ben epson xp700 için kullanıcam ama özelliklerinde 10x15 kağıt yok a4 mü almalıyım fotoğraf kağıdını. birde hep a4 fotoğraf baskısı hiç hoş olmaz bana göre. normal fotoğraf baskı boyutu isterim ama.. xp-700 için hangisini tercih etmeliyim?

hep ben çıkıyorum karşına dimi :) xp700 ile 10x15-13x18-15x21(A5)- A4 boyutlarında baskılar alabilirsin. 255 gr epson ve cescesorun sattığı 300 gr rovi premium serisi piyasada bulabileceğin en kaliteli foto kağıtlarıdır kolay gelsin.

bütün bu kağıt boyutları ve daha fazlası muhakkak vardır. baskı almadan yazdırma seçeneklerine iyi bak.

190 gr fotoğraf kağıdı kullansak ne olur? yazıcıya o kadar para veriyoruz iyi sonuç için kağıda gelince olayı berbat etmeyelim diyorum

190 gr epson 140 tanesi 7 8 lira fena değil ama ince.. basit işlerlede kullanıyoruz davetiye vs. gibi.

rovi kağıtlar için herkes sağlam diyor. elime numune bile almadan 6000 adet 280 gr 10x15 , 1000 adet 300 gr 10x15, 280 gr 400 adet A4, 300 gr 100 adet a4 sipariş ettim.
    sonucun kötü olacağını düşünmüyorum ama hp 250 gr advantec kağıttan iyidir diye aldım..

• merhabalar
    yeni epson l355 aldım.evde cok eskide kalma HP nin standart fotopapier semi glossy kagitları kullanarak ilk denemelermi yaptım ama fotolar çok kotu çıktı.Acaba sebebi kağıt kalitesi mi?
    bu arada kağıt 170 gr.
    bir de epson kâğıt alıp deneyeceğim artık:-(
  • MINGUS kullanıcısına yanıt
    o kağıtlar epsonda iyi sonuç vermez ıslak çıkar yazıcıdan. epson yada rovi kağıtlarla en iyi sonucu alırısnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINGUS

merhabalar
    yeni epson l355 aldım.evde cok eskide kalma HP nin standart fotopapier semi glossy kagitları kullanarak ilk denemelermi yaptım ama fotolar çok kotu çıktı.Acaba sebebi kağıt kalitesi mi?
    bu arada kağıt 170 gr.
    bir de epson kâğıt alıp deneyeceğim artık:-(

rovi 280gr parlak tavsiye ederim. aşağıdaki mesajın en altında baskı örneği paylaştım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74814602&p=12#86411334

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
    bugun rovi ya da epson alacağım.
    umarım foto kalitesi düzelir.yoksa l355 ayar gerekecek ki, ben henüz hiç bilmiyorum.
  • 190 gr olan epson foto kağıdı aldım fakat baskı renk kalitesinde sorun var.
    goz ya da soyle diyeyim siyah kısımlar sarımsı cıktı one sonra hızlı print ayarını düzelttim ama bu kez dikey çizgi çıkıyor.
    yardım edebilecek bir arkadaş var mı?
  • Arkadaslar sorun kağıt kaitesinde değil sanırım.
    l355 epson daha 0 km ve siyah tam yazamıyor.
    simdiye kadar sadece foto çıktısı aldığım için farketmemiştim ama bugun normal bir
    gazte yazısı çıktısı aldığımda sadece siyahta bir suru yatay çizgi çıktı.
    ne kadar ugrastıysanmda olmadı .
    lanet olsun epson sana.
  • ben hp a4 foto kagıdı kullanıyorum epson wf3250 de. secenek olarak epson matte yi seciyorum fene olmuyor daha kaliteli de cıkarmı bilmiyorum ama benim fotograflarımda bir dağılma gormuyorum.
  • epson da siyah rengi adamakıllı çıkarabilmek için defalarca kafa temizlemesi yapmak gerekiyor.bilginize.
  • Kısa bir süre önce L210 aldım ama yanında kağıt almamıştım. Allah'tan evde bundan 5-6 sene önce aldığım HP fotoğraf kağıtlarını buldum ve deneme baskılarını onlarla yaptım. Sürücüden Epson parlak foto kağıdını seçerek ve yüksek kalitede yazdırıyorum, tek kelimeyle harika foto baskıları elde ediyorum. Renklerde en ufak bir sorun yok ama bunda kağıdın kalitesi de çok önemli, bendeki HP'nin en iyi 2. serisiydi sanırım, solmaya karşı uzun süre dayanıklı olanlardan.
  • Merhaba Arkadaslar

Epson L386 murekkep tankli yazici ile fotograf baski dunyasina adim attim. Hangi kagidi tavsiye edersiniz? Rovi everyday gercekten uygun fiyatli, iyi sonuc verir mi sizce?
    http://www.bitmeyenkartusankara.com/Rovi-Premium-Glossy-Parlak-13x18-Fotograf-Kagidi-300gr-50-Yaprak,PR-3941.html

Bu kagidi alsak yazdirma menusunden hangi kagidi secerek basmak iyi olur?
    Tesekkurler
  • L3151 için güncel kaliteli F/P fotoğraf kağıdı ne önerirsiniz A4 olarak arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.