Şimdi Ara

Epttavm den alışveriş yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nokia lumia 625 modeli almayı düşünüyorum.Araştırmam sonucu en uygun fiyatı https://www.epttavm.com/tr/item/6143851_nokia-lumia-625-turuncu-cep-telefonu/ buldum.Daha önce buradan alışveriş yapan var mı?Yapıp da herhangi bir sorun yaşayan var mıdır?

• Kardeşim ben yaklaşık 8 veya 10 defa alışveriş yaptım siteden hiç birinde sorun yaşamadim. özellikle cep telefonlarında iki defa tecrübe ettiğim bir durum ürün geldiğinde kontrol edebiliyorsun teslim almadan önce böyle bir güvence veriliyor. Ürünü görmek ve öyle teslim almak isteyenler için ideal bir sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

Kardeşim ben yaklaşık 8 veya 10 defa alışveriş yaptım siteden hiç birinde sorun yaşamadim. özellikle cep telefonlarında iki defa tecrübe ettiğim bir durum ürün geldiğinde kontrol edebiliyorsun teslim almadan önce böyle bir güvence veriliyor. Ürünü görmek ve öyle teslim almak isteyenler için ideal bir sistem

teşekkür ederim cevabınız için.
  • Peki TV alınır mı bu siteden arkadaşlar?
  • Eptt gerçekten güzel bir online alışveriş sitesi. Bende z3 compact aldım cuma spariş verdim pazartesi günü teslim aldım. Ürünü alıp inceleyebiliyorsun uygulama dahi kurup test edebilirsin ama sim kartı ve internet bağlantısı yapmadan kontrol edenilirsin bana bu şekildw mail atmışlardı. Üstelik merak ettiğin herşeye çok çabuk geri dönüyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.