filmde karizmayı üst seviyede tutmuşlar. aksiyon olarak çok iyi bence. konuda oturmuş. yani çok iyi bir film. bale için kötü olmuş diyenler neye dayanarak söylemiş bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Kimileri Bale bu filmle kariyerini dibe vurdurdu derler. Oynamaması gerekn bir film olduğunu söylerler. Ve Batman Begins ile kariyerini düzelttiğini söylerler. Ne diyorsunuz bu konuda?
Bu arada. HD versiyonunu indirdim. Önceki kalitesizdi. İyi hatırlattınız.
Kesinlikle katılmıyorum.Filmin konusu süper,dovus sahneleri süper,efektler süper yani film tasıdıgı her ozelligi basarılı bir sekilde gerceklestirmis daha ne olsun.
Bencede film in konusu işlenişi çok güsel cristian ında en iyi filimlerinden biridir bana göre ki bir bu film in de birde machinist le kendini bana beğendirmiştir.Mutlaka izlenilmesi hatta arşiv de olması gereken filmdir.Bazı kişiler matrix in kopyası felan da diyor ama bence alakası yok dövüş sahneleri olarak olabilir ama konu olarak kafa tutacak bir yapıt bence...Seri olmayan ama tadı damak ta kalacak filmlerden...Teşekkürler.
bilim kurgu sevenlerin çok beğeneceği (ben misal) fakat çoğu insanın hiç fikri olmamasına rağmen matrix in çakması bu diyeceği bir film. ha ben bir film yapsam çakma matrix deseler yine onur duyardım . neden hasılat yapmadı o da bir soru işareti. sanki herkes matrix felsefesini çok iyi anladı, özümsedi de buna burun kıvırdı. bu işlerin reklam ile ne kadar ilintili olduğunu gösteren bir örnek sadece.
quote:
Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Kimileri Bale bu filmle kariyerini dibe vurdurdu derler. Oynamaması gerekn bir film olduğunu söylerler. Ve Batman Begins ile kariyerini düzelttiğini söylerler. Ne diyorsunuz bu konuda?
Bu arada. HD versiyonunu indirdim. Önceki kalitesizdi. İyi hatırlattınız.
Kesinlikle katılmıyorum.Filmin konusu süper,dovus sahneleri süper,efektler süper yani film tasıdıgı her ozelligi basarılı bir sekilde gerceklestirmis daha ne olsun.
Bana göre de çok güzel bir film. Kısık bütçesiyle harikalar yaratmıştır bence. Ama beğenmeyenler var
quote:
Orjinalden alıntı: kujeste
bilim kurgu sevenlerin çok beğeneceği (ben misal) fakat çoğu insanın hiç fikri olmamasına rağmen matrix in çakması bu diyeceği bir film. ha ben bir film yapsam çakma matrix deseler yine onur duyardım . neden hasılat yapmadı o da bir soru işareti. sanki herkes matrix felsefesini çok iyi anladı, özümsedi de buna burun kıvırdı. bu işlerin reklam ile ne kadar ilintili olduğunu gösteren bir örnek sadece.
Bu filmin hasılat yapmamasının sebebi reklam olmaması ve organizasyon eksikliği imiş. Matrix fırtınası eserken ortada buna hiç uğraşmamışlar. Dünyada sadece 300 küsür sinemada gösterime girmiş. Yapımcılarının hatasıymış yani tamamen.
Bu filmi beğenmeyip ortalıktaki saçmasapan filmleri beğenen varsa artık ben sinema anlayışının bittiğini düşünmeye başlarım.(varmıydı ki diyenler oalcaktır.İnanın bilmiyorum)
Filmden bir kaç kare
bu filmi izlemistim ciktigi zaman ama christian bale'dan baskasini hatirlamiyorum. imdb'de kac almis diye bakmaya girdim ve prison break yildizlarindan dominic purcell ve william fichtner'in da kadroda oldugunu gordum.
çok iyi bi yapım bunu sevenlere "1984" şiddetle öneririm
Herşeyiyle harika bir film.Tabi felsefi boyutuda yok değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme