Şimdi Ara

Equilibrium - İsyan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Equilibrium - İsyan

Equilibrium - İsyan

Equilibrium - İsyan

bugün coşkuya geldim yazacam.kimse tutamaz beni.bu filme ait bir başlık daha var halbuki.ahada linkide buhttp://forum.donanimhaber.com/m_3387525/tm.htm . fakat beni bu kadar etkilemiş bu filme böyle başlık yakışmamış bence.
    Baktığınız zaman beni bu kadar etkileyen durduk yere aklıma gelip bugünkü coşkunluğumla başlık açmama sebebiyet veren filme , sinemanın kapısının önünde afişine arkadaşlarla mel mel bakıp "ulan bu manyak saçma sapan filmleri nerden bulup vizyona sokuyorlar !" deyip sinemanın önünden geçip gitmişliğimde vardır.daha sonra nerden bulduysam bilgisayarda izlediğim vay be ne filmmiş , nasıl duymadık biz bu filmi acaba diyerekten internette araştırırken yukarıdaki afişle dumur olmuşluğumuda anlatamam.

Sinemada tenezzül etmediğimiz bu filmin aslında reklamsızlık kurbanı olduğunuda söylemeden geçemeyeceğimi o gün anladım.filmin bütçesi 20 milyon dolarmış.bizim beğenmeyip tenezzül etmediğimiz film , bu bütçesiyle 10 Türk filmi gücündeymiş meğerse...

Bu filmin hasılatının $1,203,794 olması bile büyük başarıdır çünkü sadece 3 hafta gösterimde kalabilmiş.işte şirket , reklam ve pazarlamasızlık kurbanı olduğunu buradan daha iyi anlayabilirsiniz.film sadece 301 salonda gösterime girebilmiş.tabi gösterime girme zamanıda oldukça kötü.Harry Potter ve James Bond abimizin Die Another Day filmleri zaten sinema salonlarını parsellemiş durumdaydı.hal böyle olunca o hafta 4 yeni filmle birlikte gösterime giren bu güzel ve özel filmimize ancak 301 salon açılabilmiş.

Film 3.dünya savaşı sonrası oluşabilecekler üzerine varsayımdan yola çıkarak hazırlanmış kalan son güçlü hükümetin bir ilaç üreterek insanları kontrol altına alması , bütün eserlerin ve insana şevk verici nesnelerin yok edilmesini öngören bir sistem geliştirmesiyle oluşmuş bir dünya yaratmasıyla oluşan ve bu sistemi koruması için ise özel eğitimli rahipler yetiştirildiği bir eksen etrafında dönüşünü ele alan bir yapımdır.

tabi bu yüzeysel bir anlatım şekli.ama filme başlık açıpta filmin konusu hakkında iki kelam etmezsekte olmazdı di mi ?neyse velhasıl sinemada izleyemediğim için dövündüğüm bu filmi izlemeyenler varsa kaçırmamasını tavsiye ediyorum.

bunlarda film hakkında küçük detaylar zaten izleyenler bilir :)

Rahipler Tetragrammaton aldıkları ilaçta Prozium.
    Filmin yönetmeni : Kurt Wimmer
    Oyuncuları :
    Christian Bale
    Emily Watson
    Taye Diggs
    Sean Bean
    Filmin müzikleri ise Karayip Korsanlarıyla ivme yakalayan Klaus Badelt'e ait efem :D

• mesaj alınmıştır teşekkürler de
    ben bu filmi ilk defa gördüm yeni vizyona girecek sandım sonra afişin altındaki tarihi görünce gözlerimi kırpıştırdım ve şok oldum
  • Geçenlerde Christian bale'in filmlerine bakerken görmüştüm ve HD olarak indirdim konusu da güzele benziyor , en kısa sürede izleyemeyi planlıyorum.
  • Gerçekten güzel bir filmdi.Çok kişi bu filmi kaçırmıştır eminim ama mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında.
  • En güzel sahnesi de sondaki kılıçlarla yapılan dövüş sahnesidir.

İzlenilmesi gereklidir.

Equilibrium - İsyan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 24 Şubat 2008; 0:06:44 >
  • film güzel matrix anımsatıyor..
  • İnsanın silah alıp sıkası geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "LOST" (michael ölmeli)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

film güzel matrix anımsatıyor..

evet aynen katılıyorum.çünkü adam bi kere bu filmle ciddi ün yaptı.ben ilk izlediğimde çok etkilenmiştm.senaryo harikaydı.izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
  • güzel ve arşivlik filmlerden bir tanesi. kesinlikle izlenmeli. filmin bir sahnesinde adam bi köpek için bi ekibi harcamıştı.
  • Christian Bale'in karizmasını konuşturduğu filmdir. Ve bence en iyi bilimkurgu filmlerinden biridir pek görsel efekt kullanılmamasına rağmen. Savaşın gerekliliği, otoriteritaryanın her daim isyana gebe olacağı çok naif şekilde anlatılmış. Ama bu film maalesef gişede battı. Pek tanıtım ve reklamının olmamasının yanında belki de filmin tutmamasının tek nedeni Matrix'e olan benzerliğiydi. İşte bu sebeptendir ki; filmin afişleri daha özgün hazırlansaydı keşke dediğim çok olmuştur. Velhasıl-ı kelam, ıskalanmış bir film maalesef Equilibrium. Ama bu türü sevenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ederim. Christian Bale'in en iyi performanslarından biridir. Dark City'den sonra en sevdiğim bilimkurgudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 24 Şubat 2008; 4:12:44 >
  • çok güzel bi film 3-4 kere izlemişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: -genjuro-

I pay it gladly.

Equilibrium - İsyan

Equilibrium - İsyan

Equilibrium - İsyan

bugün coşkuya geldim yazacam.kimse tutamaz beni.bu filme ait bir başlık daha var halbuki.ahada linkide buhttp://forum.donanimhaber.com/m_3387525/tm.htm . fakat beni bu kadar etkilemiş bu filme böyle başlık yakışmamış bence.
    Baktığınız zaman beni bu kadar etkileyen durduk yere aklıma gelip bugünkü coşkunluğumla başlık açmama sebebiyet veren filme , sinemanın kapısının önünde afişine arkadaşlarla mel mel bakıp "ulan bu manyak saçma sapan filmleri nerden bulup vizyona sokuyorlar !" deyip sinemanın önünden geçip gitmişliğimde vardır.daha sonra nerden bulduysam bilgisayarda izlediğim vay be ne filmmiş , nasıl duymadık biz bu filmi acaba diyerekten internette araştırırken yukarıdaki afişle dumur olmuşluğumuda anlatamam.

Sinemada tenezzül etmediğimiz bu filmin aslında reklamsızlık kurbanı olduğunuda söylemeden geçemeyeceğimi o gün anladım.filmin bütçesi 20 milyon dolarmış.bizim beğenmeyip tenezzül etmediğimiz film , bu bütçesiyle 10 Türk filmi gücündeymiş meğerse...

Bu filmin hasılatının $1,203,794 olması bile büyük başarıdır çünkü sadece 3 hafta gösterimde kalabilmiş.işte şirket , reklam ve pazarlamasızlık kurbanı olduğunu buradan daha iyi anlayabilirsiniz.film sadece 301 salonda gösterime girebilmiş.tabi gösterime girme zamanıda oldukça kötü.Harry Potter ve James Bond abimizin Die Another Day filmleri zaten sinema salonlarını parsellemiş durumdaydı.hal böyle olunca o hafta 4 yeni filmle birlikte gösterime giren bu güzel ve özel filmimize ancak 301 salon açılabilmiş.

Film 3.dünya savaşı sonrası oluşabilecekler üzerine varsayımdan yola çıkarak hazırlanmış kalan son güçlü hükümetin bir ilaç üreterek insanları kontrol altına alması , bütün eserlerin ve insana şevk verici nesnelerin yok edilmesini öngören bir sistem geliştirmesiyle oluşmuş bir dünya yaratmasıyla oluşan ve bu sistemi koruması için ise özel eğitimli rahipler yetiştirildiği bir eksen etrafında dönüşünü ele alan bir yapımdır.

tabi bu yüzeysel bir anlatım şekli.ama filme başlık açıpta filmin konusu hakkında iki kelam etmezsekte olmazdı di mi ?neyse velhasıl sinemada izleyemediğim için dövündüğüm bu filmi izlemeyenler varsa kaçırmamasını tavsiye ediyorum.

bunlarda film hakkında küçük detaylar zaten izleyenler bilir :)

Rahipler Tetragrammaton aldıkları ilaçta Prozium.
    Filmin yönetmeni : Kurt Wimmer
    Oyuncuları :
    Christian Bale
    Emily Watson
    Taye Diggs
    Sean Bean
    Filmin müzikleri ise Karayip Korsanlarıyla ivme yakalayan Klaus Badelt'e ait efem :D

• Christian Bale varsa o film izlenir.ben bunu bilir bunu söylerim.
  • Film vizyondan ucup gideli cok oldu maalesef ülkemizde pek ilgi gormedi ama Amerika'da falan baya ciddi bir hayran kitlesi var.Filmin konusu çok güzeldi ayrıca aksiyon sahneleri ise doyurucuydu

Filmin sloganı ''Forget the Matrix'' idi.
  • ßiliyorum ßu filmi Matrix'in ßi ßenzeri gibi ßişi Rahip felan war üst düzey
  • Benim en sevdiğim filmelrden biridir diyebilirim.Özellikle senaryo ve felsefik olarak beni çok tatmin etmişti..

Hele Christian Bale'ın silahla 10 kişinin arasına girip sağı solu dagatması bile yeterde artar bile:)
  • Silah katası denilen olay zaten asmıs izlerken yetismek zor oluyor.
  • Kimileri Bale bu filmle kariyerini dibe vurdurdu derler. Oynamaması gerekn bir film olduğunu söylerler. Ve Batman Begins ile kariyerini düzelttiğini söylerler.
    Ne diyorsunuz bu konuda?

Bu arada. HD versiyonunu indirdim. Önceki kalitesizdi. İyi hatırlattınız.
  • benim listemde "ilk on" da bu film. mutlaka izlenmesi gerektiğini düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

İnsanın silah alıp sıkası geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.