Şimdi Ara

RİDE TO HELL: RETRİBUTİON ( CEHENNEME EN KISA YOL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  RİDE TO HELL: RETRİBUTİON ( CEHENNEME EN KISA YOL )

Deep Silver 2008 senesinde tanıttığı Ride to Hell oyunu hakkında pek bir bilgi vermiyordu o zamandan beri. İçlerinde biriktiriyorlarmış. Dead Island'ın yapımcısı firmanın oyunu Ride to Hell üç oyunla birlikle karşımızda olacak. Hepsi Haziran ayı içerisinde çıkacak olan oyunların ilkinin videosu aşağıda. Ana yemeğimizim ismi: Ride to Hell: Retribution. Diğer oyunlarımız ise PSN ve XBLA'ya çıkacak olan "hızlı arcade oyunu" Ride to Hell: Route 666 ve mobil platformlara çıkacak olan Ride to Hell: Beatdown. Retribution'ın videosu yaşı ufak izleyicilerimize biraz problem olabilir. +16 diyelim. İyi seyirler!

http://www.merlininkazani.com/Ride_to_Hell_birken_uc_oldu_Video-haber-60557p1.html

video oynanış videosu olmamasına rağmen müthiş görünüyor

bakalım bu oyun biz oyuncuları mutlu edebilecekmi

haberi yanlış okumuşum tüm oyunlar psn e gelecek gibi okudum videonun gazıyla

2009 yılına ait oynanış videosu buldum

teaser videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 4 Nisan 2013; 22:56:17 >

• oyun uzun zamandır geliştiriliyor

bu güzel bir haber

2009 yılına ait oyunun ön incelemesi

Video oyun dünyası için GTA’nın durduğu yer tartışılmaz derecede önemli. Rockstar Games’in geliştirdiği bu fenomen, gerçek dünyayı sanal ortama taşıyarak, bir bakıma içimizdeki kuralları yıkma isteğinden besleniyor. Dolayısıyla GTA’nın konuşlandığı yer, bir bakıma özgürlüğün de içimizdeki karşılığı oluyor.

Büyük bir oyun alanı ve üzerinde yapacak yüzlerce şey bulunan, tıpkı GTA gibi birçok yapım piyasaya sürüldü. Hiçbiri Rockstar’ın fenomeniyle yarışamamış olsa da, bir kısmı oyun dünyasında isim yapmayı başardı. Şimdilerde Deep Silver tarafından Ride to Hell adlı yeni bir oyun geliştiriliyor. Günümüzden yaklaşık 50 yıl kadar geçmişe gidiyoruz. Amerika’nın uzun ve geniş arazilerinde, bir kasabadan bir başkasına doğru yola çıktığımız yapımda, 60’larda GTA’cılık oynayacağız.

Vietnam dönüşü

Oyunla ilgili yayınlanan videoda ve görsellerde vurgulanan, hikayenin motosikletli bir grubun çevresinde dönmesiydi. Yer Kaliforniya; polisler, motosiklet çeteleri ve hippiler... Yönettiğimiz karakter Vietnam Savaşı’ndan dönen deneyimli bir asker. Kaliforniya’ya ayak basar basmaz, para kazanmak için “Şeytanın Eli” adlı bir motosiklet çetesine dahil oluyor ve macera başlıyor. Zira Şeytanın Eli, pek legal işler çeviren bir grup değil. Zaten oyunda hippi kültürünün ortasındayız, dolayısıyla uyuşturucu, seks ve rock’n roll hayatımızın önemli bir parçası. İşte bu dünyada hem saygınlık kazanıp, hem de yaptığımız illegal işlere rağmen yakayı ele vermemeye çalışacağız.

"Yapım, motosiklet çetelerine odaklı kurgusu ve hippi kültürüyle dikkat çekiyor."

Tıpkı GTA gibi açık uçlu bir harita tasarlayan yapımcılar, çizgisel olmayan bir dünya kurguladıklarını vurguluyor. Yani gittiğimiz bir mekanda hep aynı enstantanelerle karşılaşmayacağız. Dolayısıyla oyunun Kaliforniyası, sanki gerçekten yaşıyormuş gibi olacak. Yapımı GTA’dan ayıran belki de en önemli fark, motosiklet kullanımına ağırlık veriyor olması. Ride to Hell’i belki de Driver oyununun motosikletli versiyonu gibi düşünmeliyiz. Yine Ride to Hell’i GTA’dan ayıran bir diğer özellik burada ortaya çıkıyor; oyunda motosikletimizi modifiye edebileceğiz. Üzerindeki kaplamalardan tutun da, tekerleklerine ve hatta motoruna kadar birçok parçasını elden geçirmek söz konusu. Bu sayede karakterinizi yansıtan bir motorun sahibi olabileceksiniz. Böylelikle oynanamayan karakterlerin de ilgisini çekebileceğiniz yapımda, diğer karakterler ile etkileşim, sıradan aksiyon oyunlarındaki kadar zayıf olmayacak. Hatta öyle ki, bazı kişiler hikayenin merkezinde duracak.

“Born to be Wild” etkisi

Yayınlanan videoda oyun içerisinden görüntülere yer verilmiş. Görülüyor ki, grafikler öyle methiyeler düzülecek cinsten değil. Ancak arka plandaki müzik ile birleşince (Steppenwolf – Born to be Wild çalıyor) atmosfer kendiliğinden oluşuyor; zaten parça bunu yaratmak için bir hayli müsait. Umarım oyun satışa sunulduğunda da aynı meşhur şarkıyı Ride to Hell’de dinleyebiliriz.

Genel olarak bakıldığında yapım, motosiklet çetelerine odaklı kurgusu ve hippi kültürüyle dikkat çekiyor. GTA tarzında olmasına karşın farklı bir tat bırakacak gibi duruyor. Henüz Deep Silver tarafından kesin bir çıkış tarihi belirtilmemesine karşın, Ride to Hell’in 2009’da raflarda olacağı tahmin ediliyor. Umarız kötü bir GTA klonundan ziyade, ezber bozan bir yapıya sahip, özgün bir oyun olur. Şimdiye dek açıklanan bilgiler ve video, umut veriyor doğrusu.

http://www.merlininkazani.com/Ride_to_Hell-oyun_oninceleme-3193p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 4 Nisan 2013; 22:05:42 >

• böyle süpriz oyunları seviyorum

görseller geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 4 Nisan 2013; 22:37:43 >

• Bu oyunu biliyorum. 2008'de bir dergi de okumuştum.
    Oyungezer, EGM ya da Level'dı. Şuan çok dergi var masada, bakamam. Ama daha sonra bakıp yazarım.

"Güzel oyuna benziyor ha " demiştim. Sadece dijitale gelmez İnşallah. Çünkü umutlar büyüktü.

Motora hatunumuzu da atıp çölleri seyahate çıkarız.

• Önlerden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

/>
    />
    />

Bu oyunu biliyorum. 2008'de bir dergi de okumuştum.
    />
    Oyungezer, EGM ya da Level'dı. Şuan çok dergi var masada, bakamam. Ama daha sonra bakıp yazarım.

"Güzel oyuna benziyor ha " demiştim. Sadece dijitale gelmez İnşallah. Çünkü umutlar büyüktü.

Motora hatunumuzu da atıp çölleri seyahate çıkarız.
    />

/>
    />

hocam oyun çok sağlam olacak hissediyorum

sand box olacakmış

oyun kutulu geliyor bu harika

bi ara iptal oldu diye haberler çıkmış

sonra iptal olmayı iptal edip yola devam etmişler ( süper cümle )

hazirana az kaldı ortalığı kan gölüne çeviricez

carmageddon beklerken içimizdeki canavarı biraz olsun sakinleştirir bu oyun

• ps1 de bir oyun vardı motorla yarışıyordunuz elinizde sopa,yumruk,zincirle yanınızdan geçen motorları indiriyordunuz yada ondan çalıyordunuz zinciri,sopayı. ayrıca hiç spor motor yoktu yine böyle "harley" tarzı tarif ettiğimiz motorla yarışıyorduk daha klasiğimsi o oyunu anımsattı gelsin bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hacı. Bir ara iptal olmuştu. Kutulu olarak gelmesi çok iyi.

Çok oldu okuyalı dergiyi ama galiba araba da sürebiliyorduk. Aslında dergideki yazıdan değil de, dergideki resimde vardı eski bir otomobil. Oradan aklımdan kalmış. Yani sadece motor sürülmeyecek galiba.

Bu oyundaki "uzun ve geniş arazileri" şöyle bir oyunda görmek istedim hep:

Devasa tarlaların ortasında bir çiftlik.
    Bir çiftçi adam
    ve yıllardır filmlerde katledile katledile bitmeyen "meraklı bir grup kolejli genç
    " Klasik olarak tarlalarda izler, semboller ve uzaylılar.

Şu tarz bir korku - hayatta kalma oyunu hoş olurdu.

• İlk kez görüyorum oyunla ilgili bilgileri, Haziran'ın kaçında çıkacak bellimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

İlk kez görüyorum oyunla ilgili bilgileri, Haziran'ın kaçında çıkacak bellimi ?

Henuz tam tarih belli degil hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reserved
  • Bu oyunu merak ettim güzel olacak sanki.
  • Beyler oyun çıkmış deneyen varmı 10gb boyutu var
  • Ben videolarina baktim biraz

10 gb olmasina sasirdim acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun nasıl arkadaşlar harley davidsonları severim ama sadece yarış için de yüklenmez bu oyun.
  • kutulu olarak satılır mı acaba spotçularda, merak ettiğim bir oyun, psn'de fiyatı kaç para ? almak isteyen olursa fiyatına göre ortak olabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.