Abicim sen yengenin gönlünü almaya bak.Astra güzel araç.Hayırlı olsun.
çok doğru bir tercih yapmışsınız astra ile çoğunluğu şirket arabası olan era karşılaştırılamaz bile
kadın milletini anlamak zor zaten alışır eğer alışmazsa satarsınız era alırsınız
bu konuyu görünce
eskiden biz arabaya kusur bulunca babam "siz büyüyün kazanında daha iyisini alın" derdi
o geldi aklıma
sen de yengeye "sen de git accent al" desen veya deme boşamaya kalkar şimdi seni
şaka bir tarafa astra güzel araba şöyle taktik vereyim hanımı arada gezmeye götüreceğim diye göçük accent taksilere bindir bak hanım bu araba çabuk dağılıyor diye kandır ikna et bişeyler yap işte
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
kadınların özellikle son zamanlarda araç seçimlerindeki rolleri çok baskın
ve inkar edilemez tarza etkili.
eşim sedan bir otomobil istiyordu..
bu işe ayırdığım bütçe ile bu segmentte bir araç alamadık
imzamdaki aracı aldım bende başta tepki aldıysamda şimdilerde çoook memnun
sizde bir nabız yoklayın ileri oğru birşeyler yaparsınız duruma göre.
astra ile erayı karşılaştırmışsınız farkındamısınız? Biraz kılıbığız heralde
Eşinizle birlikte bir Accent Era taksiye binin. Yolda mümkünse kasisler bolca olsun Sonra bir de Astra'yla seyahat edin. İyi ki Astra almışsın diyecektir
bu arabada bu kadar övülecek ne var anlamadım.era ile de gayet kıyaslanabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: welie
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
hayırlı olsun kaskoyu hemen yaptır .bekletme.
Allah razı olsun, inşallah hayırlı olur.kaskoyu yaptırcam bugün kredi kartının hesabı kesiliyo da onu bekledim...zaten kapıda araba çıkarmıyorum kaskoyu yapmadan.
bi sigortacıdan teklif aldım aşağıdaki gibi: HALK SİGORTA ; 930 TL KREDİ KARTINA VADE FARKSIZ 10 TAKSİT AXA ; 1381 TL WORLD BONUS 6 TAKSİT RAY SİGORTA ; 1840 TL YAPI KREDİ ; 1502 TL
halk sigorta kullanan var mı aranızda iyi midir? mini onarımda sıkıntı yaşar mıyım acaba...
Önceki aracımım kaskosunu halk sigortadan yaptırmıştım, arabam pert oldu, sağolsun sigorta şirketi gayet yakından ilgilendi ve arabanın tam piyasa değerini verdi. İkinci arabama da hemen gidip halk sigorta yaptırdım. Fiyat olarak belki de en uygun sigorta. Etrafımda birçok arkadaşım da halk sigorta yaptırıyor. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Tavsiye ederim.
Bence de doğru karar vermişsiniz, eminim ki bir süre sonra eşinizde sizi anlayacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Fade to Black
bu arabada bu kadar övülecek ne var anlamadım.era ile de gayet kıyaslanabilir.
Övülecek birşey yok aslında. Honda Civic servise girince geçici olarak bunu verdiler. Honda Civic' i arar oldum. En kıl olduğum da direksiyonun kaba olması. Sanki yerinden fırlayacakmış gibi duruyordu. Ayrıca dışardan geniş izlenimi vermesine rağmen içi pek geniş gelmemişti bana (1.85 boy ve 115 kiloyum) Ömründe araba kullanmamış veya arabanın kralı Opel diyenler genelde Astra' ye yere göğe koyamazlar.
hocam karına soyle dh ye uye olsun
Era`nin icine bindiniz mi? Biz Era kiralimistik, artik esim nerde Hyundai gorse bu bizim bindigimiz plastik araba degil mi diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: berk984
Era`nin icine bindiniz mi? Biz Era kiralimistik, artik esim nerde Hyundai gorse bu bizim bindigimiz plastik araba degil mi diyor.
süperrr
quote:
Orijinalden alıntı: atakangrbz
Biraz kılıbığız heralde
hocam çok mu belli oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Eşinizle birlikte bir Accent Era taksiye binin. Yolda mümkünse kasisler bolca olsun Sonra bir de Astra'yla seyahat edin. İyi ki Astra almışsın diyecektir
sorun da burdan kaynaklanıyo zatenne astrayla ne erayla seyahat etmedik daha önce...
quote:
Orijinalden alıntı: berk984
Amma Abarttınız ama bee... Şahine bindiniz sanki. Aşağılamada son nokta..