Şimdi Ara

era yerine astra aldım diye karım bana küstü... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Era`nin icine bindiniz mi? Biz Era kiralimistik, artik esim nerde Hyundai gorse bu bizim bindigimiz plastik araba degil mi diyor.

Amma Abarttınız ama bee... Şahine bindiniz sanki.
    Aşağılamada son nokta..

Asagilama falan yok olay tamamen gercek. Araci bodrumda kiraladik o zaman biz de AStra H vardi. Eraya binince esim bu ne bicim araba dedi, tuslari falan oyuncak gibi dedi. Simdi ben mesela Hyundai ix35 begeniyorum, yolda falan gosteriyorum Hyundainin yeni jipi cok guzel belki aliriz falan. Hyundai o bindigimiz plastik araba degil mi diyor. Ayni sekilde yeni Sonata`yi da cok begeniyorum.

Herhalde kimse de cikip Era`nin ici super kaliteli diyemez. Gercekten de Astra H`e gore belirgin olcu de kotuydu malzeme kalitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Önceki aracımım kaskosunu halk sigortadan yaptırmıştım, arabam pert oldu, sağolsun sigorta şirketi gayet yakından ilgilendi ve arabanın tam piyasa değerini verdi. İkinci arabama da hemen gidip halk sigorta yaptırdım. Fiyat olarak belki de en uygun sigorta. Etrafımda birçok arkadaşım da halk sigorta yaptırıyor. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Tavsiye ederim.

tavsiyeniz için teşekkürler. bikaç yerden daha fiyat alıp tavsiyenizi değerlendireceğim...
  • Rahat yolculuk etmek istiyorsan era almalıydın.. Hayatının hatasını yapmışsın.. Astranın sağ koltuğundan gelen dırdır sesine hiç bir servisin çözüm bulabileceğini sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Rahat yolculuk etmek istiyorsan era almalıydın.. Hayatının hatasını yapmışsın.. Astranın sağ koltuğundan gelen dırdır sesine hiç bir servisin çözüm bulabileceğini sanmıyorum..

Hele birde araba arıza filan yaparsa of of..
  • quote:

Rahat yolculuk etmek istiyorsan era almalıydın.. Hayatının hatasını yapmışsın.. Astranın sağ koltuğundan gelen dırdır sesine hiç bir servisin çözüm bulabileceğini sanmıyorum..

• quote:

quote:

en doğru yaklaşımlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: welie

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Biraz kılıbığız heralde

hocam çok mu belli oluyo

yenge arabadan anlamıyormuş.
    şaka bir yana da astra , eradan daha yi bir seçim bana göre.

hayırlı olsun

• Resmini gösterip bu arabadan ne anlıyorsunuz diyen tek bakışta ekspertiz yapabiliyor herhalde.

Astra Classic II ile Era'yı kıyaslamak hatadır.Era eniştemde var genel anlamda iyi bir araç; fakat üretim amacı belli aracın.

Astra G'nin bir adet kapısından Era'ya 4 kapı artı bagaj kapağı yapılır.

Ayrıca 2006 1.6 için 22,750 de gayet uygun.2001 modeline 20.000 yazanlar vardı.

Hayırlı uğurlu olsun. :)
  • Yengeyi tatile çıkar...

Tatilde alışverişe götür..

baktın olmadı durum hala ciddi o zaman gözünü karart ver kredi kartını bir hafta hiç sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Resmini gösterip bu arabadan ne anlıyorsunuz diyen tek bakışta ekspertiz yapabiliyor herhalde.

Astra Classic II ile Era'yı kıyaslamak hatadır.Era eniştemde var genel anlamda iyi bir araç; fakat üretim amacı belli aracın.

Astra G'nin bir adet kapısından Era'ya 4 kapı artı bagaj kapağı yapılır.

Ayrıca 2006 1.6 için 22,750 de gayet uygun.2001 modeline 20.000 yazanlar vardı.

Hayırlı uğurlu olsun. :)

+1903
  • abi 2009 era 1.4 kullanıcısıyım istersen hemen takas edelim

bıktım araç her çukurda zıplıyor virajlara yan yatıyor

yoldan kopmak çok istiyor amaher şeye ragmen alıştım cidden astra güzel secim kalite kendini belli ediyor bi daha c sınıfından aşşagıya binmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaner

quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Abi kadınlarla araba konusunda tartışmıcaksın

Bizimkiler b sınıfı araç alcaktı, punto evo tavsiye ettim. Sen beni öldürcen m diyo onun içinde, şimdi de gidip corsa alıyorlar 2010 model.

Halbuki evo da Esp+7 hava yastığı var.

Corsa da 2 hava yastığı sadece.

Bir Evo vakası:

http://forum.donanimhaber.com/m_50614753/tm.htm

era yerine astra aldım diye karım bana küstü...

Ne kadar gereksiz boş bir mesaj.

Bir araç alırken kazalı fotoğraflarına bakmak zaten bir tek biz Türklere özgü birşey olurdu.

• quote:

quote:

Bizimkiler b sınıfı araç alcaktı, punto evo tavsiye ettim. Sen beni öldürcen m diyo onun içinde, şimdi de gidip corsa alıyorlar 2010 model.

Bir Evo vakası:

era yerine astra aldım diye karım bana küstü...

Bak abi bu hiç olmadı, direk Fiat'a giydirmişsin sen şimdi

Konuda aracın görevini yapabildiğince başarılı yaptığı ve emekliye ayrıldığı yazıyordu, sen şimdi tutupta bu arabalar güvensiz diyemezsin. 7 hava yastığı ve esp diğer olaylarda belki daha çok işe yarayacaktı ama gerçekten araç için ekstrem bir durum olmuş ve bunların hiçbiri kullanılamamış. Arkadaşta mercedes alamayacağına göre fiat gibi sınınfının üst düzey güvenlikli bir aracını almış, içinden ciddi şekilde yaralanmadan da çıkmış.. Bence diyecek bir şey yok..

Konuyu açan abimize gelince, ağzım açık kaldı, bir arabayı sırf daha yeni ve görünüşü güzel diye sevmek. En azından annem ve ablam bile evdeki 3 erkeğin araba muhabbetlerinden bir şeyler kapıp 'nissan çok güzeldi(2000 model), alacaksın yolda kullancaksın, bunu şehire süreceksin' gibi cümleler kuruyorlar.

Bence olayın ciddiyetini anlatın, bir de aldığınız fiyata daha hoş araçlar vardı, keşke biraz daha araştırsaydınız. Astra gerçekten her mahallede beyaz renkte bir adet ve ya fazlasını bulabileceğiniz çok ama çok yaygın bir araç haline geldi. Bu açıdan da eşiniz haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

quote:

Bir Evo vakası:

Bak abi bu hiç olmadı, direk Fiat'a giydirmişsin sen şimdi

Konuda aracın görevini yapabildiğince başarılı yaptığı ve emekliye ayrıldığı yazıyordu, sen şimdi tutupta bu arabalar güvensiz diyemezsin. 7 hava yastığı ve esp diğer olaylarda belki daha çok işe yarayacaktı ama gerçekten araç için ekstrem bir durum olmuş ve bunların hiçbiri kullanılamamış. Arkadaşta mercedes alamayacağına göre fiat gibi sınınfının üst düzey güvenlikli bir aracını almış, içinden ciddi şekilde yaralanmadan da çıkmış.. Bence diyecek bir şey yok..

Konuyu açan abimize gelince, ağzım açık kaldı, bir arabayı sırf daha yeni ve görünüşü güzel diye sevmek. En azından annem ve ablam bile evdeki 3 erkeğin araba muhabbetlerinden bir şeyler kapıp 'nissan çok güzeldi(2000 model), alacaksın yolda kullancaksın, bunu şehire süreceksin' gibi cümleler kuruyorlar.

Bence olayın ciddiyetini anlatın, bir de aldığınız fiyata daha hoş araçlar vardı, keşke biraz daha araştırsaydınız. Astra gerçekten her mahallede beyaz renkte bir adet ve ya fazlasını bulabileceğiniz çok ama çok yaygın bir araç haline geldi. Bu açıdan da eşiniz haklı
    quote:

Astra gerçekten her mahallede beyaz renkte bir adet ve ya fazlasını bulabileceğiniz çok ama çok yaygın bir araç haline geldi. Bu açıdan da eşiniz haklı

Nasıl Yaygın olmasın.. Tofaş gibi mübarek 11 yıl üretildi

• hocam eşinize söyleyin dh ye uye olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Astranın süspansiyonları era'ya göre çok daha serttir.Era yolda gezinirken ve siz terler içinde uzun yolda arabayı yolda tutmaya çalışırken astrada etraftaki manzarayı rahatlıkla izleyebilirsiniz.Hele birde konfordan bahsedilmiş ve kıyaslanmış ki bu tam bir traji komiklik.Yani hyundai mühendisleri bile bu aracı yaparken c segment bir araçla kıyaslansın diye yapmamışken bizim fanatik arkadaşlar astra g sağlamdır elektronik sorunları olabilir fakat halledilecek şeyler.Hyundai daha mı az sorunlu kesinlikle değil hyundai en az astradan 2 kat daha fazla sorun çıkartırKaldıki hyundai era yolculuk sırasında aldığı rüzgar yol motor lastik sesi ile insana o sağ kapı dırdır sesini arattırır.Eranın yapılış amacı tamamen şehir içi kullanım yılda birde şehir dışı kimse bu araçdan daha fazla şey beklemesin sonuçta b segment.astra g kasada ecotec motor kullanılıyor ve bu motor hala üretimde parça sıkıntınız olmaz.Şimdi geldik işin kişisellik yönüne Era gibi bir yumurta alacağıma Astra gibi bir horoz alırım daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: CCeVViKK

hocam eşinize söyleyin dh ye uye olsun

üye olması lazım kesinlikle, bu kadar kıyaslanamaz olduğunu ben de tahmin etmiyordum açıkçası
  • quote:

Astranın süspansiyonları era'ya göre çok daha serttir.Era yolda gezinirken ve siz terler içinde uzun yolda arabayı yolda tutmaya çalışırken astrada etraftaki manzarayı rahatlıkla izleyebilirsiniz.Hele birde konfordan bahsedilmiş ve kıyaslanmış ki bu tam bir traji komiklik.Yani hyundai mühendisleri bile bu aracı yaparken c segment bir araçla kıyaslansın diye yapmamışken bizim fanatik arkadaşlar astra g sağlamdır elektronik sorunları olabilir fakat halledilecek şeyler.Hyundai daha mı az sorunlu kesinlikle değil hyundai en az astradan 2 kat daha fazla sorun çıkartırKaldıki hyundai era yolculuk sırasında aldığı rüzgar yol motor lastik sesi ile insana o sağ kapı dırdır sesini arattırır.Eranın yapılış amacı tamamen şehir içi kullanım yılda birde şehir dışı kimse bu araçdan daha fazla şey beklemesin sonuçta b segment.astra g kasada ecotec motor kullanılıyor ve bu motor hala üretimde parça sıkıntınız olmaz.Şimdi geldik işin kişisellik yönüne Era gibi bir yumurta alacağıma Astra gibi bir horoz alırım daha iyi

yorumunuz için teşekkürler...bakalım sağ koltuk dırdır sesine dayanamayıp, motor lastik sesini tercih etmem gerekecek mi ilerde...

• Honda Jazz'da alabilirsiniz.

Az yakar, otomatik CVT şansımanı başarılıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: welie

quote:

yorumunuz için teşekkürler...bakalım sağ koltuk dırdır sesine dayanamayıp, motor lastik sesini tercih etmem gerekecek mi ilerde...

Bahsedilen ses yok ani ivmelemede koltuk biraz dır dır diye ses yapıyor ben şu ana kadar hiç arkadaşın bahsettiği kadar rahatsız olmamıştım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.