Şimdi Ara

era yerine astra aldım diye karım bana küstü... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
8.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cobra41

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

quote:

bence 22.500 astra g ye çok para sonuçta 1998 de üretimine başlanmış bir araç hadi aracınızda otomatik klima yol bilgisayarı falan varsa tamam bi derece de eğer 1.4 comfort olanlardansa bence çok para o paraya gayet bi megane 2 alınıp binilebilirdi veya daha küçük sınıf daha yeni bi araba bu bi era da olabilir kia rio da olabilir peugeot veya fiat grande punto da olabilir ben olsam daha donanımlı daha yeni daha küçük bir araba tercih ederdim

yinede hayırlısı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle

Güvenli, sağlamlık, yol tutuş ve performans arıyorsan saydığın o arabaların hiçbiri astra G nin eline su dökemez

yani diyorsunuz ki megane 2 astradan daha güvensiz daha kalitesiz daha mı yavaş :S

yol tutuşunu bilemem aracı sürmedim ama bana sorarsan megane diğer özellikler bakımından her daim üstün üstelik daha yeni bir yüze sahip
    astrada zaten donanım yok ki doğru düzgün ne otomatik klima ne yol bilgisayarı ne alaşımlı jant bozulsa bozulsa öndeki elektrikli camı bozulur

arkadaş yeni arabasını almış böyle söyleyip hevesini kırıp moralini bozmak istemem ama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-cok-temiz-focus-57080830/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-servis-bakimli-cok-temiz-alfa-156-distinctive-56710605/detay/#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cok-temiz-servis-bakimli-56973819/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmen-den-kazasiz-belasiz-boyasiz-45-binde-56116401/detay/#
    .
    .
    .

Aynennnn daha güvensiz daha kalitesiz daha yavaş.. Megane ne ki haddini bilsin bi fransız arabası ya... Nasıl olurda güvenlik olarak bir alman arabasına kafa tutar...astranın da donanımı yok, konforsuz bi araç. Ama her halükarda yer onları diğer özellikleriyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhz

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

yanlış seçim yapmışsınız bence ,
    çünkü bi abim diyecegim insanla arabaların içined haşır neşir olan biri ,
    opel fiat ford vs her markaya baktı bindi test etti hiç biri beni kesmedi dedi ..
    Ki kendi öyle bir araba sürer ki külüstür versen sana bmw deki gibi rahat götürür..
    yeri gelince yırtar ortalığı ve gitti 2 sene önce 2010 model sıfır Hyundai accent era aldı gerçekten güzel rahat konforlu araba kimseyede kötületmem
    kurşunsuz 95 okton benzinli olacak birde sesi çıkmıyor vallaha süper bir araç .

burada kurda kuzuya yem olursun, söyle abine gelip seni hemen buradan alsın....

kuş yerine kuzu yazmışım, oruç kafa

• İki şey söyleyeceğim,

birincisi, bu konu bir ay sonra neden hortlatılmış, adam almış gitmiş lpg taktırmış biniyor. Kim neyin davasını sürüyor anlamadım?

İkincisi, okuduğum kadarıyla yorum yapanların çoğunluğu ya iki arabayı birden ya da herhangi birini sürmemiş.

Her iki aracıda uzun süre kullanmış (yaklaşık birer yıl) biri olarak söylemek istediklerim var. Accent kesinlikle yolda yumuşak amortisörleri nedeniyle daha konforlu bir araçken, Astra kaya gibi yapısıyla belinizi yorar ama nispeten yolu daha iyi tutar ve kemik gibi direksiyonuyla kol kası yaparsınız. Astra kalkmadan, Accent ikinci vitese geçmiş olur. Accente plastik oyuncak diyenler, Astranın konsolunun Alcantara kumaş olduğunu falan zannediyor herhalde. Arıza sebebiyle Hyundai 1 kere Astra 3 kere servise gitti bu arada.

Bana göre bu iki araç aynı sınıfta olmadığı için karşılaştırılmamalı bile. Her ikisininde birbirine üstünlükleri var ama iş Alman Koreli yarıştırmasına gelince bilmeden sallayanın sayısı belli değil forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

era yerine astra aldım diye karım bana küstü...

bu arabada bu kadar övülecek ne var anlamadım.era ile de gayet kıyaslanabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence 22.500 astra g ye çok para sonuçta 1998 de üretimine başlanmış bir araç hadi aracınızda otomatik klima yol bilgisayarı falan varsa tamam bi derece de eğer 1.4 comfort olanlardansa bence çok para o paraya gayet bi megane 2 alınıp binilebilirdi veya daha küçük sınıf daha yeni bi araba bu bi era da olabilir kia rio da olabilir peugeot veya fiat grande punto da olabilir ben olsam daha donanımlı daha yeni daha küçük bir araba tercih ederdim

Güvenli, sağlamlık, yol tutuş ve performans arıyorsan saydığın o arabaların hiçbiri astra G nin eline su dökemez

yani diyorsunuz ki megane 2 astradan daha güvensiz daha kalitesiz daha mı yavaş :S

yol tutuşunu bilemem aracı sürmedim ama bana sorarsan megane diğer özellikler bakımından her daim üstün üstelik daha yeni bir yüze sahip
    astrada zaten donanım yok ki doğru düzgün ne otomatik klima ne yol bilgisayarı ne alaşımlı jant bozulsa bozulsa öndeki elektrikli camı bozulur

arkadaş yeni arabasını almış böyle söyleyip hevesini kırıp moralini bozmak istemem ama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-cok-temiz-focus-57080830/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-servis-bakimli-cok-temiz-alfa-156-distinctive-56710605/detay/#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cok-temiz-servis-bakimli-56973819/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmen-den-kazasiz-belasiz-boyasiz-45-binde-56116401/detay/#
    .
    .
    .

Aynennnn daha güvensiz daha kalitesiz daha yavaş.. Megane ne ki haddini bilsin bi fransız arabası ya... Nasıl olurda güvenlik olarak bir alman arabasına kafa tutar...astranın da donanımı yok, konforsuz bi araç. Ama her halükarda yer onları diğer özellikleriyle...

ehliyetinizi aldığınızda umarım ikisinide sürme şansınız olur ozaman fransız arabalarına karşı önyargınız değişir... peki mazda 3 alfaromeo focus hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 19 Ağustos 2011; 18:21:46 >

• astra o modeli hala arasıra kullanıyorumcok konforludur, sessizdir. Yakışı normaldir. Bakıma dikkat edilecek. fan, motor hrareti konuları dikkat edilmeli. Bence iyi seçim ama pahalı mı ucuz mu bilmem. Focus kadar yol tutmaz ama clio symbol ve era gibide ucmaz.:)
  • quote:

Arkadaşım meganela o kasa astra kıyaslamak çok ama çok yanlış. İyice abarttınız. Fransıız arabalrının sadece elektronikleri biraz sorunludur. Dünya rallisinde citröen, formulada renault motorları damgasını vuruyor. Dünyada 2. defa ncaptan 5 yıldız alan araç. İlki laguna 2. Opel asıl kim oluyor. Amma büyüttünüz. Opel GM alt kıytırık markasıdır. Şimdi iyice açtırdınız ağzımı. Ticari araç bile yapamayan bir firmayla 6-7 değiişik kamyon ve tır modeli olan bir markayı kıyaslıyorsun. Önü fi tarihinden kalma corsa, arkası telefon kulubesi combo hala satılıyor. O beğenmediğin renaultun ticari modellerini üretiyor biliyor musun? Kaç kere batma tehlikesi atlattı ben bile unuttum. Dizel motor yapamayıp fiattan alan bir firma. Amerikan firması ne zamandır alman oldu. Yeni astra cruze platformunda. Yeni corsa aveo platformunda üretilecek. Sen hala 98de yapılmış arabayı tank sanmaya devam et. Allah at gözlüklerinizi çıkarabilmeyi nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 19 Ağustos 2011; 18:33:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Arkadaşım meganela o kasa astra kıyaslamak çok ama çok yanlış. İyice abarttınız. Fransıız arabalrının sadece elektronikleri biraz sorunludur. Dünya rallisinde citröen, formulada renault motorları damgasını vuruyor. Dünyada 2. defa ncaptan 5 yıldız alan araç. İlki laguna 2. Opel asıl kim oluyor. Amma büyüttünüz. Opel GM alt kıytırık markasıdır. Şimdi iyice açtırdınız ağzımı. Ticari araç bile yapamayan bir firmayla 6-7 değiişik kamyon ve tır modeli olan bir markayı kıyaslıyorsun. Önü fi tarihinden kalma corsa, arkası telefon kulubesi combo hala satılıyor. Dizel motor yapamayıp fiattan alan bir firma. Amerikan firması ne zamandır alman oldu. Yeni astra cruze platformunda. Yeni corsa aveo platformunda üretilecek. Sen hala 98de yapılmış arabayı tank sanmaya devam et. Allah at gözlüklerinizi çıkarabilmeyi nasip etsin.

tam düşündüklerimi güzelce anlatmışsın eline sağlık , ne zaman 19-20bin üzerinde astra classic görsem diyorum yazık bu kadar paraya..

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

İki şey söyleyeceğim,

birincisi, bu konu bir ay sonra neden hortlatılmış, adam almış gitmiş lpg taktırmış biniyor. Kim neyin davasını sürüyor anlamadım?

İkincisi, okuduğum kadarıyla yorum yapanların çoğunluğu ya iki arabayı birden ya da herhangi birini sürmemiş.

Her iki aracıda uzun süre kullanmış (yaklaşık birer yıl) biri olarak söylemek istediklerim var. Accent kesinlikle yolda yumuşak amortisörleri nedeniyle daha konforlu bir araçken, Astra kaya gibi yapısıyla belinizi yorar ama nispeten yolu daha iyi tutar ve kemik gibi direksiyonuyla kol kası yaparsınız. Astra kalkmadan, Accent ikinci vitese geçmiş olur. Accente plastik oyuncak diyenler, Astranın konsolunun Alcantara kumaş olduğunu falan zannediyor herhalde. Arıza sebebiyle Hyundai 1 kere Astra 3 kere servise gitti bu arada.

Bana göre bu iki araç aynı sınıfta olmadığı için karşılaştırılmamalı bile. Her ikisininde birbirine üstünlükleri var ama iş Alman Koreli yarıştırmasına gelince bilmeden sallayanın sayısı belli değil forumda.

yapmayin etmeyin goz var nizam var, babamda accent var, 10yil astracd sahibi olmus ve accent kullanmis biri olarak dediklerinize hic katilmiyorum.cok kalite farki var cooook. yol tutusu,frenleri, malzeme kalitesi kiyaslanmaz bile....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İki şey söyleyeceğim,

yapmayin etmeyin goz var nizam var, babamda accent var, 10yil astracd sahibi olmus ve accent kullanmis biri olarak dediklerinize hic katilmiyorum.cok kalite farki var cooook. yol tutusu,frenleri, malzeme kalitesi kiyaslanmaz bile....

evolvo hocam zaten Accent daha kalitelidir demedim ki ben, millet bilmeden sallamış ona istinaden yazdım. Kimisi Accent her çukuru hissettirir, Astra kaymak gibi gider falan gider deyince dayanamadım yazdım. Accentin amortisörleri yumuşaktır ve konfor sunar ama virajda yatar, yüksek hızda yol tutmaz, o kasa Astra ise sert bir arabadır ve kasis çukur hepsini hissettirir ama iyi yol tutar. Accent, Astraya göre güven vermez ama Astradan seri bir arabadır. Demek istediğim birbirlerine nazaran üstünlükleri olabilir ama bizim forum ahalisi eleştirmenin dozunu kaçırdı gibi son zamanlarda. Bu denli acımasızca bilmeden, araştırmadan, kullanmadan fikir sahibi olunması biraz yanlış diye düşünüyorum açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

binlerce era kullanıcısı var git araştır öyle bişey olmuşmu diye önce ondan sonra yorum yap , hangi konuda seni görsem boş boş sallama yorumlar yapıyosun sadece..

Yorumlarımı beğenmiyorsan dikkate almassın ve benim yorumlarım senin ölçülemene kalmadı.Konu sahibi bunu belirler.Kıçı kırık b segment kore malı hyundai getirip burada kral yapmayın.Arabadan az biraz anlayan herkes hyundai accent era'nın içine binince demek istediklerimi anlar (tabi daha önce Şahin felan kullanmadıysa)
  • Abiciğim siz en güzeli yarın alış verişe gidin ! bu gün flo'daydım kadınlara özel kampanya vardı kutular havada

uçuşuyordu (1 alana 1 bedava kampanyası yüzünden) belki yengede kampanyaya kapılır gider hırsı geçer..

Astra'n ücreti + iki ayakkabı parasına gelir sadece ,sonuçta senin kafan rahat eder ama değer bence...

güle güle bin arabana'da...
  • Yengeye biz taksici arabsı kullanacak kadar sefilmiyiz OPEL daha kalite daha gösterişli diye gazla yengeyi inan oda tatmin olacaktır era yerli kalitesiz falan salla opel çok saglam allah korusun bi kaza yapsak içinden çıkamayız de oda yumuşar biraz
  • Opel Corsada kapı kapatırken teneke sesi geliyor.

Opeli bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz ya yazıkk !

Dandik dediğiniz Fiat grubu opeli satın almış haberiniz olsun

era yerine astra aldım diye karım bana küstü...

• quote:

quote:

quote:

İki şey söyleyeceğim,

evolvo hocam zaten Accent daha kalitelidir demedim ki ben, millet bilmeden sallamış ona istinaden yazdım. Kimisi Accent her çukuru hissettirir, Astra kaymak gibi gider falan gider deyince dayanamadım yazdım. Accentin amortisörleri yumuşaktır ve konfor sunar ama virajda yatar, yüksek hızda yol tutmaz, o kasa Astra ise sert bir arabadır ve kasis çukur hepsini hissettirir ama iyi yol tutar. Accent, Astraya göre güven vermez ama Astradan seri bir arabadır. Demek istediğim birbirlerine nazaran üstünlükleri olabilir ama bizim forum ahalisi eleştirmenin dozunu kaçırdı gibi son zamanlarda. Bu denli acımasızca bilmeden, araştırmadan, kullanmadan fikir sahibi olunması biraz yanlış diye düşünüyorum açıkçası...

Yerinde bir acıklama

• konuyu cevaplayan bütün arkadaşa teşekkür ederim...era mı astra mı iyi bilmem; araba kullanmayı anadolda öğrenmiş biri olarak ilk arabam astra...ne olursa olsun bana iyi gelecekti zaten...şu anda bi şikayetim yok.yakıtı da fena değil 20 kuruş civarı yakıyor...bizim hanım da alıştı artık şikayet etmiyo...
    arabaya 2 küçük çizik bile yaptım.(biri çok yakın parketmiş öndeki araba yüzünden, diğeri igdaşın doğalgaz kutusu yüzünden...) arabada zaten çizikler vardı, eğer sıfır bi araba alsaydım; o iki çizik yüzünden canım daha çok sıkılırdı, şimdi nasıl olsa bi ara rutuş pasta vs. yaptırırım ilerde deyip kafaya takmıyorum...biraz daha atayım acemiliğimi de...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

.
    .
    .

ehliyetinizi aldığınızda umarım ikisinide sürme şansınız olur ozaman fransız arabalarına karşı önyargınız değişir... peki mazda 3 alfaromeo focus hakkında ne düşünüyorsunuz

Ehliyetim olmadığını ve iki arabayı da sürmediğimi nerden çıkardınız ? Uzun yolda ikisinide kullandım Fransız arabalarına karşı önyargım asla değişmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Arkadaşım meganela o kasa astra kıyaslamak çok ama çok yanlış. İyice abarttınız. Fransıız arabalrının sadece elektronikleri biraz sorunludur. Dünya rallisinde citröen, formulada renault motorları damgasını vuruyor. Dünyada 2. defa ncaptan 5 yıldız alan araç. İlki laguna 2. Opel asıl kim oluyor. Amma büyüttünüz. Opel GM alt kıytırık markasıdır. Şimdi iyice açtırdınız ağzımı. Ticari araç bile yapamayan bir firmayla 6-7 değiişik kamyon ve tır modeli olan bir markayı kıyaslıyorsun. Önü fi tarihinden kalma corsa, arkası telefon kulubesi combo hala satılıyor. O beğenmediğin renaultun ticari modellerini üretiyor biliyor musun? Kaç kere batma tehlikesi atlattı ben bile unuttum. Dizel motor yapamayıp fiattan alan bir firma. Amerikan firması ne zamandır alman oldu. Yeni astra cruze platformunda. Yeni corsa aveo platformunda üretilecek. Sen hala 98de yapılmış arabayı tank sanmaya devam et. Allah at gözlüklerinizi çıkarabilmeyi nasip etsin.

Yani konu hakkında hiç bişey bilmediğini " Amerikan firması ne zamandır alman oldu" yazarak belli ettin. Daha diyecek bişey varmı ? Acaba bütün bunlar opele binemediğin için söylenmiş laflar olabilir mi? Tır modeli yapıyor diye virajlara iki tekerlek üzerinde giren arabalara binmeye devam et sen. GM in kıytırık markası dediğin model senin Almanların en kıdemli modelidir. Motorunu GM yapıyor diye arabayı amerikan yaptın ya daha diyecek birşey yok hakkaten. Önü fi tarihinden kalma dediğin corsa reno nun cliosuyla aynı segmentte. Ama Clio bildiğin klimalı toros farkı da anlayana. Karoser kalitesinde her zaman Opel Renodan oldukça üstündür git istediğine sor buda böyle biline.

• eşinize bir era kullandırın hemen fikri değişir b sınıfı ile c sınıfı sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

binlerce era kullanıcısı var git araştır öyle bişey olmuşmu diye önce ondan sonra yorum yap , hangi konuda seni görsem boş boş sallama yorumlar yapıyosun sadece..

Yorumlarımı beğenmiyorsan dikkate almassın ve benim yorumlarım senin ölçülemene kalmadı.Konu sahibi bunu belirler.Kıçı kırık b segment kore malı hyundai getirip burada kral yapmayın.Arabadan az biraz anlayan herkes hyundai accent era'nın içine binince demek istediklerimi anlar (tabi daha önce Şahin felan kullanmadıysa)

içine binince dediğimi anlar demişsin ? konuyu nereye getiriyorsun ? süspansiyona? konforsuz diyecektin galiba, tamam hadi öyle olsun da , yok elektroniği sorun veriyormuş , tuşu elinde kalıyormuş tarzı saçma sapan doğruluğu olmayan yorumlar yapma insanları da yanlış bilgilendirme sanki kronik sorunlarmış gibi..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.