Şimdi Ara

era yerine astra aldım diye karım bana küstü... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kritios

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_05

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SLVR61

quote:

bu foruma ne olmuş böyle.
    nerde çoluk çocuk var yaz tatiline gitmemiş forumda toplamış.
    ne güzel de sallamışsınız.
    yahu 2 araba da zaten bilinen modeller.
    opel astra g kasa sert süspansiyonludur bu yüzden konfordan ödün vermektedir lakin yol tutuşu era'ya göre daha iyidir.
    era'nın donanımı astraya göre daha fazla ve standartları daha yüksektir.
    era'nın motoru daha güçlü daha atik ve daha ekonomik'tir.
    ayrıca astra'nın eskiyen kasası bence almamaya bile sebep ama alan da kullanan da keyfini sürsün.

era astraya göre kötü bir araçtır demek çocukluk mu?Bence siz asıl çocukluğu yapansınız.2 aracıda sürsün biri 2 araçlada 140 a çıksın sonra gelsin yapsın yorumunu.Bakalım sizmi çocukça düşünüyorsunuz yoksa biz mi?

Astra sert süspanlıymışta o yüzden konforu eraya göre kötüymüş.era konfor güvenlik yol tutuş işçilik ve malzeme kalitesi vb konularda astranın yanına bile yaklaşamaz.Bilmiyoruz sanki erayı. era gitsin albeayla karşılaştırılsın.Zira çok komik oluyor bu karşılaştırma...

sürmediğimi nerden biliyorsun.
    ayrıca astra da hidrolik direksiyon var era da ise elektrikli ve hıza duyarlı direksiyon var.
    yüksek süratlerde astra'nın direksiyonu kuş gibi era ise taş gibi sert.
    yani iş sadece plastiğin yumuşaklığı ile olmuyor...

O elektrikli direksiyon bir arızalansın bakalım bindirirler sonra masrafı

5 yıl garanti var.
    sıkıntı yok

Babamın arkadaşında stilo vardı direksiyon arıza yapmıştı 3 milyar civarı masraf bindirmişlerdi.

5 yıl garanti varsa sorun yok.

• En doğru tercih hocam... (bkz:imza)
  • Astra sahipleri alınmasın tam olarak bilmiyorum sanırım 2006 ya kadar geldi o kasa. Hiç beğenmediğim bir tipi var. Kaba duruyor yani. Kaba duran bir otomobili bir bayanın sevmemesi normal. Abisi vectra gibi yakışıklı bulamıyorum ben astrayı. Ama era almanızdan daha iyidir diye düşünüyorum.
  • Astra mı Era mı ? Karşılaştırmaya gerçekten gerek yok.. Erayla virajlarda astranın peşinden gitmeyin era sahipleri
  • bence 22.500 astra g ye çok para sonuçta 1998 de üretimine başlanmış bir araç hadi aracınızda otomatik klima yol bilgisayarı falan varsa tamam bi derece de eğer 1.4 comfort olanlardansa bence çok para o paraya gayet bi megane 2 alınıp binilebilirdi veya daha küçük sınıf daha yeni bi araba bu bi era da olabilir kia rio da olabilir peugeot veya fiat grande punto da olabilir ben olsam daha donanımlı daha yeni daha küçük bir araba tercih ederdim

yinede hayırlısı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

bence 22.500 astra g ye çok para sonuçta 1998 de üretimine başlanmış bir araç hadi aracınızda otomatik klima yol bilgisayarı falan varsa tamam bi derece de eğer 1.4 comfort olanlardansa bence çok para o paraya gayet bi megane 2 alınıp binilebilirdi veya daha küçük sınıf daha yeni bi araba bu bi era da olabilir kia rio da olabilir peugeot veya fiat grande punto da olabilir ben olsam daha donanımlı daha yeni daha küçük bir araba tercih ederdim

Güvenli, sağlamlık, yol tutuş ve performans arıyorsan saydığın o arabaların hiçbiri astra G nin eline su dökemez

• Milattan önce kalmış tasarımıyla bu astranın nesini seviyorsunu bilmiyorum ? İç tasarımı zaten 90 model araçlar gibi...
  • yav kaza olacak ise her türlü olur
  • era yı 3 gün kullandım..konfor denen bir şey yok...ama motorun çekişi iyiydi..
  • Sana sürpriz yaptım ayagına yırtardın belki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

Milattan önce kalmış tasarımıyla bu astranın nesini seviyorsunu bilmiyorum ? İç tasarımı zaten 90 model araçlar gibi...

İç tasarım can kurtarmıyor Tata da bile var iç tasarım... Yürüyen aksam önemli olan karoser
  • golf alsaydın daha iyi olurdu vw kalitesinden şaşmıycaksın.
  • yanlış seçim yapmışsınız bence ,
    çünkü bi abim diyecegim insanla arabaların içined haşır neşir olan biri ,
    opel fiat ford vs her markaya baktı bindi test etti hiç biri beni kesmedi dedi ..
    Ki kendi öyle bir araba sürer ki külüstür versen sana bmw deki gibi rahat götürür..
    yeri gelince yırtar ortalığı ve gitti 2 sene önce 2010 model sıfır Hyundai accent era aldı gerçekten güzel rahat konforlu araba kimseyede kötületmem
    kurşunsuz 95 okton benzinli olacak birde sesi çıkmıyor vallaha süper bir araç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

yanlış seçim yapmışsınız bence ,
    opel fiat ford vs her markaya baktı bindi test etti hiç biri beni kesmedi dedi ..
    Ki kendi öyle bir araba sürer ki külüstür versen sana bmw deki gibi rahat götürür..
    yeri gelince yırtar ortalığı ve gitti 2 sene önce 2010 model sıfır Hyundai accent era aldı gerçekten güzel rahat konforlu araba kimseyede kötületmem

burada kurda kuşa yem olursun, söyle abine gelip seni hemen buradan alsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 19 Ağustos 2011; 16:35:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

...... astra g sağlamdır elektronik sorunları olabilir fakat halledilecek şeyler.Hyundai daha mı az sorunlu kesinlikle değil hyundai en az astradan 2 kat daha fazla sorun çıkartır......

Hyundai'nin sorunlarından biraz bahsedebilir misiniz?

Süspansiyon dışında kronik bir sorun bilmiyorum, buradaki ERA başlığında da göremedim.. Gören tanıdığım da olmadı.. Siz biliyorsanız sıralayın, ileride başımıza gelirse sürpriz olmasın..

Hiç bir şey olmasa multazam bakımı yapıp ayda yılda bir binsen bile sağında solunda soyulma olur Elektronik aksan sorun verir vermezse en iyi ihtimalle tuşlardan biri elinde kalır

binlerce era kullanıcısı var git araştır öyle bişey olmuşmu diye önce ondan sonra yorum yap , hangi konuda seni görsem boş boş sallama yorumlar yapıyosun sadece..

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

burada kurda kuzuya yem olursun, söyle abine gelip seni hemen buradan alsın....

• aracınız yenge içindeyken arıza verirse Allah yardıcınız olsun şimdiden
  • quote:

Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

burada kurda kuzuya yem olursun, söyle abine gelip seni hemen buradan alsın....

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

bence 22.500 astra g ye çok para sonuçta 1998 de üretimine başlanmış bir araç hadi aracınızda otomatik klima yol bilgisayarı falan varsa tamam bi derece de eğer 1.4 comfort olanlardansa bence çok para o paraya gayet bi megane 2 alınıp binilebilirdi veya daha küçük sınıf daha yeni bi araba bu bi era da olabilir kia rio da olabilir peugeot veya fiat grande punto da olabilir ben olsam daha donanımlı daha yeni daha küçük bir araba tercih ederdim

Güvenli, sağlamlık, yol tutuş ve performans arıyorsan saydığın o arabaların hiçbiri astra G nin eline su dökemez

yani diyorsunuz ki megane 2 astradan daha güvensiz daha kalitesiz daha mı yavaş :S

yol tutuşunu bilemem aracı sürmedim ama bana sorarsan megane diğer özellikler bakımından her daim üstün üstelik daha yeni bir yüze sahip
    astrada zaten donanım yok ki doğru düzgün ne otomatik klima ne yol bilgisayarı ne alaşımlı jant bozulsa bozulsa öndeki elektrikli camı bozulur

arkadaş yeni arabasını almış böyle söyleyip hevesini kırıp moralini bozmak istemem ama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-cok-temiz-focus-57080830/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-servis-bakimli-cok-temiz-alfa-156-distinctive-56710605/detay/#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cok-temiz-servis-bakimli-56973819/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmen-den-kazasiz-belasiz-boyasiz-45-binde-56116401/detay/#
    .
    .
    .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.