Şimdi Ara

Erador UO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Serverımızda elimizden gelenin en iyisini vermek için uğraşmaktayız.
    Bizimde yanlışlarımız hatalarımız olabiliyor haliyle ama en sonunda ağacımızın meyvelerini almaya başladık diye düşünüyorum.Serverımızın isimi bu platformlarda geçmesi gurur verici bir durumdur.Hepinizi bekliyorum.Herkese kapımız açık.
    Sistemlerimizle sizlere başka bir dünyanın kapısını aralıyoruz.
    Ayrıca sponsorumuz vardır.
    Server 04 Şubat 2007 Tarihinde açılmış. 05 Şubatta 130 Online Player Görmüştür.Belirtmek istedim.

Saygılarımla..

---

http://www.erador.gen.tr

• Arkadaşlar öncelikle tekrar merhaba rahatsızlık veriyorum..

Arkadaşlar serverda 1-2 hafta içersinde bir kampanya türü birşey başlattık.
    Ve sonuçları şu oldu.

Serverdaki seviye düşüren gereksiz playerları tek tek banladık.Karakterlerini sildik.
    Daha sonra katı kurallar getirildi.

Ve şuan karar alındı yavaş yavaş ph ve item çıkma oranları düşürülücektir.

Seviye çıtasını yükseltmek için gerekirse player kaybetmeye razıyız.
    Seviyesiz insanlar buralara gelmesin yeterlidir...
  • hmm bi bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megalatanus -- 5 Nisan 2007; 23:08:19 >
  • Bu gün deneyim dedim server hacklenmişti oyuna girdiğimde daha başlamadan bitti yani
  • BENDE BİR ERADOR OYUNCUSUYDUM AMA BEĞENMEDİM.KENDİ ŞAHSİ FİKRİM KİMSEYE TAVSİYE ETMEM.SCRİPTLERİ ÇOK KÖTÜ Bİ SERVER.

GrumpyMatrak Jr Storm's TeaM
  • Zaten Bildiğim Kadarıyla Kalıtelı bir server acmak icin scriptlerin cok iyi ve kaliteli olması lazım ve scripteri de cunku bugları fixleyemez !
  • bi adam akıllı scriptleri olan bi server yok ya şu aralar.Her gün 4-5 tane server deniyoruz.hala birinde duramadık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Alcor Uo
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cyclonee arkadaşa burdan yazayım bari.çünkü denk gelemiyorum serverinden.Senin gm arkadaşlarından birine söyledim o söylemiştir sana.İŞte çarların isimleri banlarsan cok sevinirim silmeye çalıştım ama yapamadım. delicengaver- rhook- skyjacker- ceymiz- wamenu- bunlar çarların giriş adları banlarsan cok sevinirim.birde giriş adını unuttuğum çar var.Nick:Extroza Jr Storm's TeaM şifresi: kafasi...bunuda banlarsın..Serverinde oynamak büyük bi zevkti.Sadece çarı kasana kadar ama..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.