Şimdi Ara

ERASMUS Almanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Almanya'ya kış sömestrı için Erasmus öğrencisi olarak gidiyorum.
    Başka arkadaşlar da varsa burada toplanalım istedim

Bu arada Almanya'da hâlihazırda yaşamakta olan, Köln-Bonn veya herhangi bir Kuzey Ren-Vestfalya şehrinde ikamet eden forumdaşlarım varsa birkaç sorum olacak

Kalın sağlıcakla!

• Hayalim bu 2 sene sonra ins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.said M kullanıcısına yanıt
    Ben 2013 Haziranda ilk kez Almanya'ya gittim ve o zamandan beri tekrar gitmek için elimden geleni yaptım. Yaşamaya da gidicem inşallah :) Asla vazgeçme :)
  • işte o bendim kullanıcısına yanıt
    Insallah ya oraya gidip yerlesmen zor ama hangi bir is kolay ki. Yeter ki cabalayalim. Benimde hayalim orda yasamak. Hayirlisi be gulum oraya gittikten sonra master planlarida yap istersen yerlesmeni kolaylastirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.said

Insallah ya oraya gidip yerlesmen zor ama hangi bir is kolay ki. Yeter ki cabalayalim. Benimde hayalim orda yasamak. Hayirlisi be gulum oraya gittikten sonra master planlarida yap istersen yerlesmeni kolaylastirir.

Master'a gidiyorum zaten :) Doktora için gideceğim inşallah :)
  • UP
  • işte o bendim kullanıcısına yanıt
    Hey masallah. Yolun acik olsun.

• Kölnde doğdum buyudum sayilir ne sormak istersiniz?

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1997

Kölnde doğdum buyudum sayilir ne sormak istersiniz?

halkın ingilizce bilme oranı nedir? çoğu insan ingilizce anlar mı? erasmus stajı için gitmeyi düşünüyorum. esas amacım dilimi geliştirmek. bunun için ingiltere daha iyi ama almanyayı daha çok istiyorum. bu konudaki görüşlerin nelerdir?

Almanlar ozellikle 30 yas Altı İngilizce biliyorlar ve konusabiliyorlar en azindan anlasabiliyorsun.

Dil diyorsan İngiltere tabi. Ama Avrupada İngilizceyi anlaşılır konuşan en iyi millet Almanlar diyebilirim.

Eğer gitmeyi düşünüyorsan Kalk, Brühl, Mülheim(KeupStraße ve çevresinden) uzak durmanı öneririm. Nedeni çok Türk olması.
    Kendi insanımı kötülemiyorum ama dil ogrenmek istiyorsun bizim Turklerle konusamazsin.

• ben de winter semester icin almanyaya erasmusa basvurdum,buyuk ihtimal kabul olunacak ama dersler ,sinavlar almanca cogunlukla,simdiden dil kurslarina baslayacagim,martta da okulun pre-session language course var,orada b2 seviyesine gecmek istiyorum artik :D Marburga gidecegim bu arada, buradan haberleselim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jugosloven

ben de winter semester icin almanyaya erasmusa basvurdum,buyuk ihtimal kabul olunacak ama dersler ,sinavlar almanca cogunlukla,simdiden dil kurslarina baslayacagim,martta da okulun pre-session language course var,orada b2 seviyesine gecmek istiyorum artik :D Marburga gidecegim bu arada, buradan haberleselim

Ekimde yazmışssın ama kış sömestrı çoktan başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: işte o bendim

quote:

Orijinalden alıntı: Jugosloven

ben de winter semester icin almanyaya erasmusa basvurdum,buyuk ihtimal kabul olunacak ama dersler ,sinavlar almanca cogunlukla,simdiden dil kurslarina baslayacagim,martta da okulun pre-session language course var,orada b2 seviyesine gecmek istiyorum artik :D Marburga gidecegim bu arada, buradan haberleselim

Ekimde yazmışssın ama kış sömestrı çoktan başladı :)

summer yazacakmisim orada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.