Şimdi Ara

Erasmus için hangi ülkeyi tercih etmeliyim sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Erasmus için hangi ülkeyi tercih etmeliyim sizce?

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2015)
Giriş
  • ispanyaya git bence ispanyolca öğrenirsin sonuçta güney amerikanın yarısından fazlası ıspanyolca konuşuyor.bide la liga falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ispanya en iyi seçenek.
    finlandiya 1. numaralı tercih gibi görünüyor ama orada ne kadar ingilizceni geliştirebilirsin ki ?
  • Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperbey

quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Finlandiya,Portekiz ve Ispanya'yı kafadan ele çünkü biraz pahalı ülke bunlar.Yok eğer para sıkıntısı olmazsa Ispanya'yı tercih ederdim.

Şey etmek için Polonya'ya gideyim deme çünkü aşırı dindar oldukları için ordan sana pek ekmek çıkmaz.Dediğim gibi Romanya'ya git ordavakit nasıl geçer anlamazsin

Polonya hakkında çok yanlış düşünüyosun bence dostum 3 biradan sonra dindarlık kalmıyo

aynen tanidigim kadariyla hic oyle insanlar degil halbuki Polonya Avrupanin en dindar ulkesi derler ama alakasi yok

• Dostum burda ülkelerden polonya ve portekiz haricinde hepsine gittim. Yorumlarım şöyle:

Eğer cidden adam gibi inglizce ögreneyim sarışınlarla tanışayım diyorsan ->finlandiya yanlız bayagi pahalı bir ülke ve özellikle içki acayip pahalı aynı zamanda avrupayı gezmek için pahalı ama rusyaya yakın oralara ve iskandinav ülkelerine gitmek istersen gidebilirsin aynı zamanda üniversiteleri avrupanın sayılı üniversitelerinden ilerde cd çok şık durur

İspanya- ortalama diyen fiyat acısından hangi şehre gitceğine göre çok değişior ispanyaya gideceksen kesinlikle yaz semesterında git kışın pek bişi olmuor onun harici efsane partileri vardır sahiller güneş vs. Türkiyedeki antalyanın havası gibi ama ingilizce hiç bir işe yaramıor ispanyolca örenmeden sıkıntı çekebilirsin

Portekize gitmedim o yüzden bi yorumda bulunmak istemiyorum.

çek cumhuriyeti Kesinlikle çok güzel bir şehir hayat ucuz avrupanın ortasında etrafındaki tüm ülkelere ucuz otobüs tren vs bulunuyor. Çek kızları da ayrı bi güzel :D dünyanın bana göre en iyibiralarının yapıldıgı yer ve fiyatı barlarda 1 € civarı :D ama inglizce doru düzgün kimse bilmez.

polonyaya gitmedim fakat ucuz bi ülke oldugunu duydum tahmiimce çek cumhuriyeti civarlarında olması lazım fiyatı vodka vs tarzı şeyler iyidir ünileri ortalama ingilizce de pek bilinmez ama avrupadaki yeri güzel seyahat acısından iyi olur

romanya çok ucuz bir yer herşey ucuz aynı zamanda kızları da çok güzel yanlız universiteleri beş para etmez ve inglizcede doru düzgün kimse bilmiorum aynı zamanda başkentleri bile yıkık dökük bir yer aynen bizim az gelişmiş doğu şehirlerini andırıor

başka şeyler ögrenmek istersen buralardayım konuya yazabilirsin

Bu arada şehirlere de baktım da eğer romanyayı seçersen mutlaka cluj napocayı seç tamamen bir öğrenci şehri çok çılgın partiler oluormus :D bide universitelerin durumlarını görmek için tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_sg -- 21 Şubat 2014; 23:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_sg

Dostum burda ülkelerden polonya ve portekiz haricinde hepsine gittim. Yorumlarım şöyle:

Eğer cidden adam gibi inglizce ögreneyim sarışınlarla tanışayım diyorsan ->finlandiya yanlız bayagi pahalı bir ülke ve özellikle içki acayip pahalı aynı zamanda avrupayı gezmek için pahalı ama rusyaya yakın oralara ve iskandinav ülkelerine gitmek istersen gidebilirsin aynı zamanda üniversiteleri avrupanın sayılı üniversitelerinden ilerde cd çok şık durur

İspanya- ortalama diyen fiyat acısından hangi şehre gitceğine göre çok değişior ispanyaya gideceksen kesinlikle yaz semesterında git kışın pek bişi olmuor onun harici efsane partileri vardır sahiller güneş vs. Türkiyedeki antalyanın havası gibi ama ingilizce hiç bir işe yaramıor ispanyolca örenmeden sıkıntı çekebilirsin

Portekize gitmedim o yüzden bi yorumda bulunmak istemiyorum.

çek cumhuriyeti Kesinlikle çok güzel bir şehir hayat ucuz avrupanın ortasında etrafındaki tüm ülkelere ucuz otobüs tren vs bulunuyor. Çek kızları da ayrı bi güzel :D dünyanın bana göre en iyibiralarının yapıldıgı yer ve fiyatı barlarda 1 € civarı :D ama inglizce doru düzgün kimse bilmez.

polonyaya gitmedim fakat ucuz bi ülke oldugunu duydum tahmiimce çek cumhuriyeti civarlarında olması lazım fiyatı vodka vs tarzı şeyler iyidir ünileri ortalama ingilizce de pek bilinmez ama avrupadaki yeri güzel seyahat acısından iyi olur

romanya çok ucuz bir yer herşey ucuz aynı zamanda kızları da çok güzel yanlız universiteleri beş para etmez ve inglizcede doru düzgün kimse bilmiorum aynı zamanda başkentleri bile yıkık dökük bir yer aynen bizim az gelişmiş doğu şehirlerini andırıor

başka şeyler ögrenmek istersen buralardayım konuya yazabilirsin

Bu arada şehirlere de baktım da eğer romanyayı seçersen mutlaka cluj napocayı seç tamamen bir öğrenci şehri çok çılgın partiler oluormus :D bide universitelerin durumlarını görmek için tıkla

Dostum verdiğin bilgiler ve site çok işime yarayacak. Sağolasın. Polonya ile Çek Cumhuriyeti daha ağır basıyo şu anda. Bu arada sınava bu dönemde giricem ama daha çok gitmek istediğim dönem bahar dönemi.

• Poznan ve Prag varken gerisini düşünmen bile yanlış
  • Cek Cumhuriyetine git asla pisman olmazsin..Hem arkadas ortamlari,hem de Pragin essiz guzelligi seni kendinden alacaktir eminim :)
  • Letonya/Riga.. Turiba Üniversitesi hostel veriyor,çok ucuz.Kuzey Avrupa'yı çok rahat gezersin,kovalarsan uçak bileti dolu.Riga çok güzel,gece hayatı çok güzel,çok ucuz,ingilizzce konuşabilirsin.Şiddetle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacer

Letonya/Riga.. Turiba Üniversitesi hostel veriyor,çok ucuz.Kuzey Avrupa'yı çok rahat gezersin,kovalarsan uçak bileti dolu.Riga çok güzel,gece hayatı çok güzel,çok ucuz,ingilizzce konuşabilirsin.Şiddetle öneririm.

Tercih edebileceğim ülkeler arasında Letonya yok malesef dostum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.