Şimdi Ara

Erasmus için hangi ülkeyi tercih etmeliyim sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 21.3.2015)
Giriş

Erasmus programı kapsamında tercihte bulunabileceğim ülkeler ve üniversiteler aşağıda;

Sizce hangi ülkeyi ve üniversiteyi tercih etmeliyim?

-Ucuz olması
    -İngilizcemi geliştirebileceğim
    -Avrupa'yı gezebilmek adına ulaşım bakımından iyi bir lokasyon olmalı

Polonya hakkında epeyce bilgim var aslında üste ki kriterlerinde hepsine uyuyor. Fakat diğer ülkeleri kıyasladığımda Polonya'dan daha iyi bir tercih olacak ülke varmı sizce aralarında? Tercih sıralama mı nasıl yapmalıyım ?

• Romanya tabii ki.

Inna ve Alexandra Stan vb...
  • Finlandiya hepsinden 100 kat iyi.

Fakat Polonya ve Çek Cumhuriyeti ise diğerlerine göre daha uygun lokasyonda. Ama oyumu lokasyonada baktığım için Çek Cumhuriyeti'ne verdim.

Fiyatlar hakkında bir şey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 21 Şubat 2014; 0:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Finlandiya hepsinden 100 kat iyi.

Fakat Polonya ve Çek Cumhuriyeti ise diğerlerine göre daha uygun lokasyonda. Ama oyumu lokasyonada baktığım için Çek Cumhuriyeti'ne verdim.

bölüm ne?
  • czechav'ı düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Finlandiya hepsinden 100 kat iyi.

Finlandiya hangi konularda diğerlerinden daha iyi dostum ?
  • Ablam şuan polonyada erasmus yapıyor... Dediğine göre Polonyalı kızlar erkekleri evlerine çağırıyormuş... Öyle böyle değilmiş yani... Pub'a gidiyorlarmış direk polak kızlar erkeklere yapışmaya başlıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

bölüm ne?

Turizm işletmeciliği hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Ablam şuan polonyada erasmus yapıyor... Dediğine göre Polonyalı kızlar erkekleri evlerine çağırıyormuş... Öyle böyle değilmiş yani... Pub'a gidiyorlarmış direk polak kızlar erkeklere yapışmaya başlıyormuş
    polonyayı oradan çıkar. sarhoş gezenlerle, yolda merhaba demek kadar kolay olan bi sigara verir misinlerle uğraşılmaz.
    ispanya en iyi duran seçenek şu an.
  • Finlandiya,Portekiz ve Ispanya'yı kafadan ele çünkü biraz pahalı ülke bunlar.Yok eğer para sıkıntısı olmazsa Ispanya'yı tercih ederdim.

Şey etmek için Polonya'ya gideyim deme çünkü aşırı dindar oldukları için ordan sana pek ekmek çıkmaz.Dediğim gibi Romanya'ya git ordavakit nasıl geçer anlamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Ablam şuan polonyada erasmus yapıyor... Dediğine göre Polonyalı kızlar erkekleri evlerine çağırıyormuş... Öyle böyle değilmiş yani... Pub'a gidiyorlarmış direk polak kızlar erkeklere yapışmaya başlıyormuş

Aynen dostum geçen dönem polonyalı bi ev arkadaşım olduğundan gayet iyi biliyorum
  • Finlandiya en iyisi, ancak ucuzluk açısından bakarsan Romanya her türlü ezer geçer diğerlerini. Şöyle diyeyim asgari ücret brüt 850 RON 566 lira gerisini sen hesapla yani :)

Para Sıkıntın Yoksa;
    Finlandiya
    Para Sıkıntı Varsa;
    Romanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TikDiyenTüleyman

Finlandiya,Portekiz ve Ispanya'yı kafadan ele çünkü biraz pahalı ülke bunlar.Yok eğer para sıkıntısı olmazsa Ispanya'yı tercih ederdim.

Şey etmek için Polonya'ya gideyim deme çünkü aşırı dindar oldukları için ordan sana pek ekmek çıkmaz.Dediğim gibi Romanya'ya git ordavakit nasıl geçer anlamazsin

Polonya hakkında çok yanlış düşünüyosun bence dostum 3 biradan sonra dindarlık kalmıyo
  • Ben en cok Ispanyayi merak ettigimden orayi secerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Ben en cok Ispanyayi merak ettigimden orayi secerdim

Ben şu şekilde düşünüyorum. Ucuz ve iyi lokasyonlu bi şehire gittiğim taktirde Avrupa'nın güzel ülkelerini gezebileceğim (İspanya gibi). Ama pahalı ve güzel bi şehri tercih edersem oranın sınırlarından uzağa gitmek daha zor olacak kanısındayım.
  • İspanya polonyaya göre aşırı pahalı haberin olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperbey

quote:

Ben şu şekilde düşünüyorum. Ucuz ve iyi lokasyonlu bi şehire gittiğim taktirde Avrupa'nın güzel ülkelerini gezebileceğim (İspanya gibi). Ama pahalı ve güzel bi şehri tercih edersem oranın sınırlarından uzağa gitmek daha zor olacak kanısındayım.

Sehride sizmi seciyorsunuz? Eger oyleyse dedigin gibi yapmalisin , haklisin pahali bir sehirde fazla gezemezsin ama ucuz diye avrupanin varosuda gezilmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: casperbey

quote:

Sehride sizmi seciyorsunuz? Eger oyleyse dedigin gibi yapmalisin , haklisin pahali bir sehirde fazla gezemezsin ama ucuz diye avrupanin varosuda gezilmez

Yukarıda ki fotoğrafta ki şehirlerden tercih sıralaması oluşturup puana göre yerleşiyoruz

• İngilizceni gelistirmek istiyorsan bu ulkeler arasinda finlandiya en iyisi. Halkin neredeyse tamami cok iyi ing konusuyolar. Ama diger ulkeler cat pat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

İngilizceni gelistirmek istiyorsan bu ulkeler arasinda finlandiya en iyisi. Halkin neredeyse tamami cok iyi ing konusuyolar. Ama diger ulkeler cat pat.
    finlandiyada yürürsün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.