Selamlar arkadaşlar, sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliği birinci sınıftayım. Okuduğum okulda erasmus sınavı geçen sene 15 şubatta yapılmış. O zamana kadar ingilizce çalışıp bu sınava girmek istiyorum. Aslında ingilizcem fena değil ama hiç sınavla teyit etmemiştim. Erasmus için ingilizce kursuna gitmeye gerek var mı? Önümde 130 küsür gün var sınava hazırlanmak için. Bu kadar zamanda günde belli (3 saat civarı) vakti ayırsam güzel bir puan almam mümkün müdür? Daha önce tecrübeleyenler varsa tavsiyeleri bekliyorum.
Aslında kurslara da çok para kaptırmak istemiyorum. Çalışma tavsiyesi verecek arkadaşlar için elimde şuan english gramer in use (mavi) var. Bunun üstüne ek kitap alabilirim yada ek çalışma metotları ekleyebilirim.
Oxford ve penguin yayınevlerini oku.Audioları bulursan listening de gelişir. Stage 1-6 arası zaten başlangıçlar kısa. Tedricen okur ve gelişirsin. İngilizce ingilizce, türkçe sözlük karıştır. Çok rahat gelişir böyle ayrıca zamanın bol.
quote:
Orijinalden alıntı: Lilith1
Oxford ve penguin yayınevlerini oku.Audioları bulursan listening de gelişir. Stage 1-6 arası zaten başlangıçlar kısa. Tedricen okur ve gelişirsin. İngilizce ingilizce, türkçe sözlük karıştır. Çok rahat gelişir böyle ayrıca zamanın bol.
öncelikle elimdeki kitabı bitirmek istiyorum. bu kitapla birlikte voscreen + quizlet kelime + yabancı dizi kombinasyonu yapmayı düşünüyordum. belki bunlardan sonra dediğin yayınlara geçebilirim. üstün körü biraz baktım da söylediğin yayınlarda öyle kolay şeylere benzemiyor :D o yüzden onları bir sonraki adıma atmam benim için daha iyi olacak gibi. teşekkürler tavsiye için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme