Şimdi Ara

Erasmus Kalacak Yer? (Hollanda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erasmus ile Hollanda Lahey'de (Den Haag) bir üniversiteyi kazandım. 400 € aylık erasmus hibesi var, ancak ülke acayip pahalı yurtlarda kalmak istesem 450-500 €yu gözden çıkarmam gerekiyor EN AZ , bütçe yetmiyor, e hadi Türkiyedeki bursla kalacak yeri tamamlasam bana hiçbirşey kalmıyor. Okulun sitesinde kiralık ev sitesi linki vermişler falan orada 250€ya falan birşeyler var ancak adamların iletişim bilgilerine ulaşmam için de site parayla kayıt yap diyor, çok arada kaldım ne yapılacağını bilen varmı Hollanda da yada pahalı erasmus ülkelerinde?
    Kiralık ev tutan öğrencilerin yanına 2. veya 3.olarak kalacak olsam bile adamlar yine 400€ istiyor yani o derece pahalı, yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavabo Pompası -- 4 Nisan 2015; 19:49:03 >

• Sen zaten o 400€ ile Hollanda'da yaşayabileceğini düşünüyorsan baştan kaybetmişin.Ev kirası 300-400 arası tutar.Geçen sene Avrupaya giden bir arkadaşım aile yanında kaldığını söylemişti.Ayrıntıları tam bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bu hafta içinde yurt dışından bir ülke tercih edeceğim erasmus stajı için . siyaset bilimi okuyorum sizce hangi ülkeye gitmeliyim ya da nasıl staj yapacak yer bulabilirim herhangi bir fikri önerisi olan varsa lütfen yazsın . her türlü bilgi benim için değerlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.