Şimdi Ara

Erasmus polonya(konin) vs portekiz (coimbra) vs Polonya (Olsztyn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crashday

Emin olun hissedilmiyor, Tr'deki gibi değil, tatlı bir soğuk var. Adanalıyım, hayatımda gittiğim en soğuk yerdi, -10 derece gördüm ama rahatsızlık vermedi. Kış boyunca hiç hasta olmadım.

-10 korkuttu hocam beni :)))
  • Polonya küçük türkiye olmuş zaten gitme oraya ne kadar türk varsa orada
  • hocam 4. veya 6. sınıfta erasmus düşünüyorum ama ingilizce seviyem özellikle konuşmam yeterli değil nasıl geliştirebilir yazın kurslara mı gideyim , grammer ağırlıklı mı çalışayım , siz nasıl halletiniz ingilizceyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

hocam 4. veya 6. sınıfta erasmus düşünüyorum ama ingilizce seviyem özellikle konuşmam yeterli değil nasıl geliştirebilir yazın kurslara mı gideyim , grammer ağırlıklı mı çalışayım , siz nasıl halletiniz ingilizceyi ?

ingilizce öğrenmenin ilk adımı dinlemek iyi bir dinleyici olduktan sonra iyi bir şekilde konuşabilirsin. Bol bol listening dersleri dinle internetten. Kurs a fln boşuna para verme internetten çalış her şeyi anlatmışlar zaten. Severek çalışırsan olur bence her şey. Grammer bilmeden dil konuşulmaz onu öğrenmek gerekli öncellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Polonya küçük türkiye olmuş zaten gitme oraya ne kadar türk varsa orada

Polonya dan rahat gezersin diyorlar hocam her yere tren le rahat bi şekilde gidersin fln.

Bilemiyorum aklım çok karışık iki tarafında olumlu ve olumsuz yanları var. :)))
  • Portekiz tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayk2008

quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

hocam 4. veya 6. sınıfta erasmus düşünüyorum ama ingilizce seviyem özellikle konuşmam yeterli değil nasıl geliştirebilir yazın kurslara mı gideyim , grammer ağırlıklı mı çalışayım , siz nasıl halletiniz ingilizceyi ?

ingilizce öğrenmenin ilk adımı dinlemek iyi bir dinleyici olduktan sonra iyi bir şekilde konuşabilirsin. Bol bol listening dersleri dinle internetten. Kurs a fln boşuna para verme internetten çalış her şeyi anlatmışlar zaten. Severek çalışırsan olur bence her şey. Grammer bilmeden dil konuşulmaz onu öğrenmek gerekli öncellikle.

teşekkürler hocam , düzenli olarak yabancı dizi izliyorum epey bir şey öğrendim sizin gibi kursu bende düşünmüyordum

• tartışmasız Portekiz, herkes Polonya'ya gidiyor klasik bir ülke, Portekiz daha fantastik ve İspanya'ya yakın Fransa'ya yakın, ek olarak ben avrupadayken balıklar cok ucuzmuş Portekiz'de diye duymuştum gider ucuza omega 3 alıp gelirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara ek olarak birde çek cumhuriyeti varmıs gidebileceğim onu yazmayı unutmusum. şimdi ekledim
  • Arkadaşlar tercihlerin bitmesine son 10 gün kaldı ben hala karar veremedim ??

Ne yapsam bilemedim ???
  • upppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Hocam heç bilmiyorum ama yine de kafam Çek Cumhuriyeti - Portekiz - Polonya diyor. :)

Anladım hocam çok saol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.