Şimdi Ara

Erasmus polonya(konin) vs portekiz (coimbra) vs Polonya (Olsztyn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar erasmus sınavını kazandım şu anda Tercih dönemindeyiz. 3 tane seçeneğim var.Polonya için çok soğuk diyorlar. Portekiz içinde avrupa ya uzak olduğu aşikar fazla gezemem uzaklık bakımından. Yardımcı olabilir misiniz ? Hangi şehir cografi konum, kültürel olarak vs.. daha fazla verimli ve güzel geçer ?

1) Polytechnic Institute of Coimbra (Portekiz)

2) Panstwowa Wyzsza Szkola Zawodowa w Koninie ( Polonya)

3) University of Warmia and Mazury Olsztyn ( Polonya)

4) Jan Evangelista Purkyně University in Ústí nad Labem ( çek cumhuriyeti )

Seneye Bahar döneminde gidicem bu ülkelerden birisine gidicem. hangisini tavsiye edersiniz ?@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayk2008 -- 5 Mart 2016; 20:50:49 >

• Portekize giderdim ben olsam.
    • Soguk olmasini napcan gozunu seviyim zamanla alisirsin diger seylere bak sen
    • TheYips kullanıcısına yanıt
      İki ülkenin de olumlu ve olumsuz yanları var onları değerlendirip karar vermek zor işte napsam bilemedim
    • Scandinavia kullanıcısına yanıt
      Neden portekiz hangi açıdan düşünüyorsun
    • quote:

Orijinalden alıntı: mayk2008

Daha farklı bir ülke.Polonyadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    • quote:

Orijinalden alıntı: Scandinavia

quote:

Daha farklı bir ülke.Polonyadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler
    • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
      Dil Okulu ile İrlanda
      geçen yıl önce açıldı
      Portekiz Vizesi - detaylı-
      6 yıl önce açıldı
      Daha Fazla Göster
    • Hocam hangi dilde eğitim verdiklerini araştır benim bi arkadaşım gitti portekizce goruyorlarmis dersi ama polonya da ıngilizce bunları araştırarak git tabi bana sorarsan polonya bende gidicem :))
    • Güz döneminde Poznan'daydım, büyük bir sıkıntı yaşamadım. Baharda sıcacık olur oralar.
    • quote:

Orijinalden alıntı: AsTraLL

Hocam hangi dilde eğitim verdiklerini araştır benim bi arkadaşım gitti portekizce goruyorlarmis dersi ama polonya da ıngilizce bunları araştırarak git tabi bana sorarsan polonya bende gidicem :))

Hocam 3 yerde de eğitim dili ingilizceymiş.
    • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Güz döneminde Poznan'daydım, büyük bir sıkıntı yaşamadım. Baharda sıcacık olur oralar.

Şu anda Gündüz ortalama hava sıcaklığı 8, gece 2 derece. Seneye şu sıralar gidicem aynı sıcaklık değerleriyle karşılaşıcam. :))) Soğuk yani...

Soğuk yer olsun istemiyorum aslında ama beni cezbeden polonyanın portekize göre ucuz olması herkes öyle diyor bilmem ne kadar doğru. Para birimleri bakımından portekizde Euro olması. Polonya nın Złoty olması
    • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Güz döneminde Poznan'daydım, büyük bir sıkıntı yaşamadım. Baharda sıcacık olur oralar.

Şu anda Gündüz ortalama hava sıcaklığı 8, gece 2 derece. Seneye şu sıralar gidicem aynı sıcaklık değerleriyle karşılaşıcam. :))) Soğuk yani...

Soğuk yer olsun istemiyorum aslında ama beni cezbeden polonyanın portekize göre ucuz olması herkes öyle diyor bilmem ne kadar doğru. Para birimleri bakımından portekizde Euro olması. Polonya nın Złoty olması

Alıntıları Göster
      Kesinlikle Portekiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

Kesinlikle Portekiz

Neden hocam ? :))))
    • quote:

Orijinalden alıntı: AsTraLL

Hocam hangi dilde eğitim verdiklerini araştır benim bi arkadaşım gitti portekizce goruyorlarmis dersi ama polonya da ıngilizce bunları araştırarak git tabi bana sorarsan polonya bende gidicem :))

Senin portekize giden arkadaş Polytechnic Institute of Coimbra bu üniversiteye mi gitmişti ?
    • quote:

quote:

Kesinlikle Portekiz

hem tarihi olarak hem de gelişmişlik olarak bana göre daha önde ve daha aktif bir şehir. polonya yı nedense bugüne kadar hiç çekici bir yer olarak göremedim. tabi benim şahsi fikrim bu.
    • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle Portekiz

hem tarihi olarak hem de gelişmişlik olarak bana göre daha önde ve daha aktif bir şehir. polonya yı nedense bugüne kadar hiç çekici bir yer olarak göremedim. tabi benim şahsi fikrim bu.

Yorumlarınız için teşekkürler hocam.
    • Hangi amaçla gittiğine bağlı, gezmek içinse Polonya(Batı Avrupa'ya daha yakın).Ama Polonya'da biz gibi İngilizce'si zayıf bir ülke, dışarıda zorlanabilirsin. Eğitim olaraksa Portekiz daha önde.
    • quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle Portekiz

Yorumlarınız için teşekkürler hocam.

Alıntıları Göster
      Polonya öğrenci evi gibi oldu ben olsam portekize giderim

• mayk2008 M kullanıcısına yanıt
      Emin olun hissedilmiyor, Tr'deki gibi değil, tatlı bir soğuk var. Adanalıyım, hayatımda gittiğim en soğuk yerdi, -10 derece gördüm ama rahatsızlık vermedi. Kış boyunca hiç hasta olmadım.
    • quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Hangi amaçla gittiğine bağlı, gezmek içinse Polonya(Batı Avrupa'ya daha yakın).Ama Polonya'da biz gibi İngilizce'si zayıf bir ülke, dışarıda zorlanabilirsin. Eğitim olaraksa Portekiz daha önde.

Eğitim olarak gitmiyorum hocam zaten 6 ay da full ingilzce konusulan bi dersten ne kadar verim alabilirsiniz. Erasmusun amacı zaten farklı kültürler farklı yerler tanımak yeni diller den bir parça da olsa öğrenmek yeni kişilerle tanışmak. Amaçtan sapmamak lazım :)))

Portekizde de gezilebilir kıyı şeridi boyunca porto lizbon var. Yan tarafta İspanya oradan bi sevilla madrid yapılır diye planlıyorum.

Ama Portekiz e yakın polanya da kı gibi fazla ülke yok.

• 
    Sayfa: 12
    Sayfaya Git
    Git
    sonraki
    - x
    Bildirim
    mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.