Şimdi Ara

ERASMUSA GİDEN ÖĞRENCİLER VE ÜNİVERSİTELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

okuluma kaç kız gelmiş bakmak istiyorum link atar mısın hocam

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

YÖK İstatistik diye aratınca çıkıyor.

• Jamser kullanıcısına yanıt

kendi okuluma baktım erasmusa giden sayısı çok az gözüküyor hatalı gibi

sonra uyruğa göre okuldaki öğrenci sayılarına da baktım tuvaludan biri var gözüküyor. nasıl bir düşünce birini okyanusun ortasındaki 1000 nüfuslu adadan anadolunun ortasındaki osuruktan okuluma getirtir sallamasyon veriler

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Tuvalu pasaportu ile istediğin AB ülkesine gidebiliyorsun rahatça. Muhtemelen çift vatandaşlıklı biridir. Sonradan Tuvalu vatandaşlığı satın almış olabilir.

• Jamser kullanıcısına yanıt

tuvalu vatandaşlığı satılmıyomuş anca orda doğarsan veya ailen oralıysa alınıyor yazıyo googleda. ondan bağımsız bir sürü değişik ülke daha çıktı bunlar gerçekse okuldaki samoalı kızı bulup tropik hayatımızı başlatmak isterim  

• Oturdum sanki çıkacak gibi listede dokuz eylülü dönüp dönüp aradım allah kahretsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eastai -- 11 Eylül 2024; 23:26:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eastai kullanıcısına yanıt

18 kişi gitmiş. 11 erkek 7 kız.

• ODTÜnün sayısı doğru değil. Üniversitenin ilgili web sitesinden herkese açık tabloyu bulabilirsin. Her sene daha az kişiye hibe verildiği doğru ama yanılmıyorsam bu sene lisans öğrencilerinden hesaplanan puanlara göre yaklaşık ilk 200'e girenlere hibe verildi. 220-230 arasında kaldım iptal etmek zorunda kaldım başvuruyu hibe çıkmadığı için. Hibe çıkmamasına rağmen bile gidecek olanları tanıyorum dolayısıyla 200 altı olmama şansı yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.