2023-24 Öğretim yılına göre hazırlanmıştır. Bu dönemde toplamda 4954 kişi değişim programları kapsamında Erasmusa gitmiş. Listede sadece bu dönemde 50 ve üstü öğrenciyi Erasmusa gönderenleri yazdım. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 393 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ 285 İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ 283 SABANCI ÜNİVERSİTESİ 192 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 192 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 127 ANKARA ÜNİVERSİTESİ 123 İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ 103 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 98 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 89 GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ 85 İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ 76 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ 73 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ 71 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 70 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ 70 MERSİN ÜNİVERSİTESİ 70 ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ 66 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 63 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 61 KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ 61 MARMARA ÜNİVERSİTESİ 57 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 51 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Eylül 2024; 18:44:0 > |
ERASMUSA GİDEN ÖĞRENCİLER VE ÜNİVERSİTELERİ
-
-
Aga çok para lazım ya. Para yoksa maksimum polonyaya gidersin. Bizim üninin anlaşmalı olduğu üniler arasından en iyileri Gent uni ile warsawa, italyada, almanyada da birkaç üni var da eğitimleri bunlar kadar iyi değil. Belçika için 600 euro harç veriyorlar 600 euro ile belçikada nasıl geçinecez. 3 ay yazın asgari biriktirsen 60k tl ile yine geçinemezsin orada kaldığın süreçte.
-
ytü birinci olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
itülüler erasmusa gitmedi çünkü ortalama kasıp yine itüde yüksek lisans üstüne doktora yapmaya hazırlanıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 10 Eylül 2024; 19:46:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seni daha okula başlatmadan YTÜden soğuttuk. YTÜ, Erasmus konusunda ülkenin en iyilerinden. Birçok üniversite ile anlaşmalı. Erasmus konusunda bir sıkıntın olmaz yani.
-
Erasmus staj tavsiyem.
Or Erasmus olmadan yurt dışı staj
odtü niye bu kadar aşağıda la?
-
ODTÜ ico.metu.edu.tr2024 Proje Bütçesi Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği 2024-2025 Akademik Yılı Kesin Hibe Sonuçları / 2024 Project Budget Erasmus+ KA131 Mobility for Studies 2024-2025 Academic Year Finalized Grant Results | International Cooperations Office - ICOhttps://ico.metu.edu.tr/duyuru/2024-proje-butcesi-erasmus-ka131-ogrenim-hareketliligi-2024-2025-akademik-yili-kesin-hibeico.metu.edu.tr2023 Proje Bütçesi Erasmus+ KA131 Öğrenim Hareketliliği 2023-2024 Akademik Yılı Kesin Hibe Sonuçları / 2023 Project Budget Erasmus+ KA131 Mobility for Studies 2023-2024 Academic Year Finalized Grant Results | International Cooperations Office - ICOhttps://ico.metu.edu.tr/duyuru/2023-proje-butcesi-erasmus-ka131-ogrenim-hareketliligi-2023-2024-akademik-yili-kesin-hibe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İngiltere'ye gitme şansı var mı hala?
Liste bana biraz kolpa gibi geldi ODTÜ'nün sadece 70 öğrenci göndermesi İTÜ'nün 50 öğrenci göndermemesi falan sadece benim tanıdığım 8 kişiye çıktı(öyle inanılmaz bir çevrem yok) imkanı yok 50 kişi göndermemesinin.
-
Veriler resmi YÖK verisi. Sadece bu eğitim yılı içinde gönderilen öğrenciler yazıyor. İTÜ, bu verilere göre bu sene kimseyi Erasmusa göndermemiş. Ama 190 kişi almış. ODTÜ ise bu sene 325 kişi almış olarak gözüküyor.
-
nerelerden almış görebiliyoz mu
-
Sadece üniversite ismi ve gönderilen veya alınan kişilerin cinsiyet dağılımı yazıyor.
-
Ne demek itu listede yok
İTÜ yökle paylaşamış o zaman nasıl kimseyi göndermemiş ben şahidim yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompany -- 10 Eylül 2024; 22:54:55 >
Diğer yılların hiçbirinde İTÜde kimse Erasmusa gitmemiş olarak gözükmüyor. Bu yalnıca İTÜnün YÖKe veri göndermemesiyle açıklanır.
Benzer içerikler
- tus zor mu
- tahsin banguoğlu yurdu
- tyt fizik kaç günde biter
- evde çalışarak tıp kazanmak
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X