Şimdi Ara

Erasmustan dönüş aşırı zormuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Esir kalma demiyeyim de
    Elazığ’daki en meşhur, en dolu yerler nargile kafeler.
    Fazla çeşit olsaydı burada birşey olmazdı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oralı birkaç arkadaşım oldu. Biraz soğuk insanlar ama senin sıcak kanlılığınla onlar da ısınıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: darkhair

3+1 eve orada okuyan bir türk arkadaş 2200zt veriyordu. Elektrik suyu sormadım şimdi yalan yok.
    Ben yurtta 540zt den kaldım. Bi oda arkadaşım vardı. 4 kişi bir mutfak, bir banyo paylaştık. “zt ile tl arasında kur farkı çok az”

Gerçekten çok pahalıymış ben o kadarını tahmin etmiyordum. Bana 1+1 bile yeterli 1000-1200zt arasında bulabilirsem iyidir heralde. Teşekkürler, ileride bir sorum olursa şehir ya da okul ile ilgili sana ulaşacağım :)
  • BSG B kullanıcısına yanıt
    Beklerim :)

• Cok zor gercenten Wat tan dondukten sonra okulda bitmisti 1 sene durabildim en fazla sonra kendimi Romanya ya attim bi daha da geri gelmedim cok sukur oturum fln aldim. TR de kalsam intihar ederdim o ortamlardan sonra.
  • ORDA ZİNA DA YAPMISSINDIR KESIN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Aklınız fikriniz orda ya 😂😂
    Neyse tabi hatırlamadığım birkaç şey olmuş olabilir 😂

• Hocam bende erasmusu kazandım.Wroclaw Üniversitesi Hemşirelik bölümü aynı üniversite sanırsam.

Tavsiyelerin önerilerini yazabilirsen çok sevinirim.

• kolay kız düşüyomu
  • Ozi sen misin?

• isoux kullanıcısına yanıt
    İlk olarak schengen vizesi alacağın için gidiş ve dönüşünü berlinden almanı tavsiye ederim. Hem bilet ucuz, hem yol daha kısa. Oradan önceden internetten biletini alacağın polskibus biletiyle şehirdeki otogar a kadar rahat gidersin. Oradan da bi uber çağır gideceğin yere konuyu kapat “ ilk gün için yurtdışı internet paketi al sonrasına gerek kalmaz”
    Yapcağın ilk işler şu olsun;
    1. Telefon hattı al teknomarketlerden birinden “ saturn iyidir “ “ hat olarak orange öneririm 30gb 35₺ “
    2. Pasaportunu yanından ayırma ilk hafta. Carta curta lazım olur.
    3. Yurt olarak ne yap ne et mutlaka Olowek veya Kredka seç ikisi de parti falan akıyor.
    4. Erasmus ofisinde Barbara diye bi kadın var. Sevecen bi kadın zaten. Nazik davran ona çünkü çok işin düşüyor.
    5. Ev partilerine falan direk bodoslama dal korkma kimse seni yargılamaz “ ama abazalığa falan kaçma. Adın islamiyetten hızlı yayılır “
    6. Oda arkadaşınla aranı iyi tut mutlaka. Çünkü yanındaki adam ortam bebesiyse kesinlikle erasmusun efso geçer.
    7. Türklere çok takılma bence. Çünkü genelde oraya giden türkler napacaklarını şaşırıyorlar “ sigara bile içmeyen adam esrara düştü o derece “. Takılacaksan da seni bozmalarına izin verme.
    8. Hintlilerden falan kaçma. Tipleri bi değişik, az biraz da kadın düşkünüler ama aşırı keyifçi adamlar. Dedikodu da çok severler 😂
    9. Yemek olarak bacon olayına dikkat et. Sistemi tam çözene kadar burger king-mcdonalds falan takıl “ tavuk menüler “
    10. Gitmeden evvel şehirdeki ünilerin hepsinin erasmus face gruplarına katıl. Çünkü çok fazla etkinlik oluyor ve kimse üni ayırt etmiyor “ ilk işin UWr ESN sayfasına “ I’m coming as erasmus student. Who wants to be my buddy? “ gibisinden bir yazı yaz “ bana 1.85 lik türk sevdalısı polak bi kız düştü mesela ;)”. Onlar seni baya sosyalleştirirler 😉”
    Aklına bişi gelirse dm den yürüyebilirsin bana gene :)

• Yav bu konu gözümü korkuttu. Arada bir zaten düşünüyorum 'ulan şimdi iyi güzel yaşıyorum ama dönünce ne yapacağım' diye. Çünkü burada (Yunanistan/Corfu Adası) gayet güzel bir hayatım, gayet iyi anlaştığım arkadaşlarım var. Tamam İstanbulda da çok sevdiğim arkadaşlarım var, onlara bir şey demiyorum ama önemli ortam ve çevre. Bir de bir yerde yabancı olunca orası daha zevkli oluyor, insanlar daha sevecen yaklaşıyor. Haziran'da dönüşvar biliyorum daha 3 ay var ama bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Adams

İstanbula ucakla, elaziga otobusle

Polonyadan polonezkoye ordan da elazig a geçiş yapılabilir alıştıra alıştıra.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Emin ol pişman olmazsın

2 Litvanya 1 Letonya yazdım, umarım gidebilirim

Hangi şehirleri yazdın hocam Litvanyadan? Ben de Litvanya yazdım, şehir Siauliai.

• Bende varsovaya gidicem bu yaz iki aylik erasmus staji. Bu koprunun sag tarafinda kiz arkadasimla gidicez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

quote:

quote:

Emin ol pişman olmazsın

Hangi şehirleri yazdın hocam Litvanyadan? Ben de Litvanya yazdım, şehir Siauliai.

Utena ve Vilnius

• quote:

quote:

quote:

quote:

Emin ol pişman olmazsın

Utena ve Vilnius

Hadi hayırlısı Sınav ne zaman?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Emin ol pişman olmazsın

Utena ve Vilnius

Sanırım 27sinde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Emin ol pişman olmazsın

Utena ve Vilnius

Sanırım 27sinde

iyiymiş bizim bu cuma. Umarım gidebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Alıştıra alıştıra nasıl geliniyor

heralde dönmeden once 1 hafta kala yavas yavas yaklascaksın. 2000 km ıse 500 gelcen sonra orada 2 gün kalcan sonra 600 gelcen orada 1 gün kalcan sonra 900 gelip tamamlayacaksın. Benim aklıma baska alıstıra alıstıra gelmeyle alakalı bir şey gelmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 21 Mart 2018; 12:19:38 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.