Şimdi Ara

Erathia Uo Shard ( Klasik ve Sade Ultima Server ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • serverda camur diye adam varmış.. kal in ex atarak dolaşıyormuş bi kere nickini görmüş birisi..adam evleri silme bugu buldu milletin evini siliyor casstleları felan...forumda öyle yazıyor...hadi bakalım daha neler olacak...
  • her gun yenı yenı buglar turetılıyor
    sans eserı denk gelınen oluyor ama bıldırılmıyor duzeltmelerıne olanak saglanmıyor
    bulunan bug sadece somuruluyor
  • Günümüz pp serverlarındaki playerlerden çok şey beklemeyin arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLTuu

Online Rekor 526 oldu sanırım Türkiye'de bir ilk...

Dark Venu'de sabah saat 02.00 - 06.00 arası 350-400 kullanıcı olurdu..ortalama 650-700 player online olurdu hey gidi günler heyy..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karayell

quote:

Dark Venu'de sabah saat 02.00 - 06.00 arası 350-400 kullanıcı olurdu..ortalama 650-700 player online olurdu hey gidi günler heyy..

ucretlı olana kadar bolca eglenmıstım
    bı hırsız charım
    bı tamer charım
    bı sw charım
    bırde fenc charım vardı
    uzun sure oynayınca hepsıne zaman bulabıldım :)
    sanırım bı ara bs bıle kasıyordum thıef charın ıcıne :)
  • Bencede artık paralı güzel kaliteli bi server açılmalı.
    Ve +18 yaş konulmalı.Bunu yapmak içinde TC kimlik numarasından bakılmalı.
    Bilmiyorum 18'den küçükler vardır.Hiç küfür etmeyen,olgundur ama yaşın yanında kuruda yanar elbet.

Küfür batırıyor resmen oyunu...Geçen adamı deluda kestim.5dk sonra reslenmiş,ordan geçiyorum.''Senin Allah'ını dedi''...Dedim yuh be bu kadarmı yaş seviyesi küçük bir oyun için küfür ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Bencede artık paralı güzel kaliteli bi server açılmalı.
    Ve +18 yaş konulmalı.Bunu yapmak içinde TC kimlik numarasından bakılmalı.
    Bilmiyorum 18'den küçükler vardır.Hiç küfür etmeyen,olgundur ama yaşın yanında kuruda yanar elbet.

Küfür batırıyor resmen oyunu...Geçen adamı deluda kestim.5dk sonra reslenmiş,ordan geçiyorum.''Senin Allah'ını dedi''...Dedim yuh be bu kadarmı yaş seviyesi küçük bir oyun için küfür ?

Paralı server arıyorsan osi ye gelmeyi hiç düşündün mü Küfür ve çoluk çocuk yok. Herşey orjinalinde güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 7 Temmuz 2009; 20:54:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: einhander

quote:

Orjinalden alıntı: Karayell

quote:

ucretlı olana kadar bolca eglenmıstım
    bı hırsız charım
    bı tamer charım
    bı sw charım
    bırde fenc charım vardı
    uzun sure oynayınca hepsıne zaman bulabıldım :)
    sanırım bı ara bs bıle kasıyordum thıef charın ıcıne :)

Valla hocam neydi DV zamanı 10k altın için 3 tl para verdiğimi bilirim :)

• Noldu kapandımı bu server.
  • Hayır ama herkes bırakmaya başladı. Bu saatte 400 ün altında göremezdin 300 gösteriyor artık. Sürekli göçmeler emek hırsızlığı yapmak felan bu hale getirdi serveri :P
  • ph bıtecek o zaman servera katılımda azalacagı dusuncesı ıcınde cogu ınsan
    onumuzdekı 2 hafta ıcınde hersey ortaya cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xantier

Hayır ama herkes bırakmaya başladı. Bu saatte 400 ün altında göremezdin 300 gösteriyor artık. Sürekli göçmeler emek hırsızlığı yapmak felan bu hale getirdi serveri :P

Ultima strikedada bu server hakkındaki yorumlarını gördüm.B*k atmaktan başka bişey yapmamışsın...eğer bu server seni pek ilgilendirmiyorsa ve oynamıyorsan niye bu kadar üstüne düşünüyorsun ?
  • Kendin söyledin , bok atıyorum.
  • Cok basit neden b*k attıgı arkadasın. Kendi serverına adam cekmek için baska bir sebebi yok. 14 yasındaki bir cocuktan ne beklersiniz ki?
  • Sizin sunucunuzun adamlarını mı ? Geç bunları.. Ayrıca başka packlar kullanmanızı önermem her gün bir bug çıkıyor. Aynı packı bilgisayarımda saklıyorum ve okudukça bug bulabiliyorsunuz o packı :)
  • U-S deki gibi kavga edicekseniz hiç başlamamanızı öneririm.
  • evet susalım bence de
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.